Nie no małej nic nie będę podawać prócz swojego mleka tą herbatkę to ja wypiłam ... ale jest fu :/ rumianek chciałam wczoraj wypić to jeszcze gorszy ...wyrodna matka ze mnie ale nie zmuszę się do wypicia tego ... :/ muszę coś na tą laktacje kupić tylko czy te herbatki faktycznie działają ... kurde a tak ładnie było ! i czemu się zjebało ?! :-(
witam
Femka... nie martw sie!!! Musze Cie zmarwic, ale nigdy na poczatku nie ma z tym łatwo
po prostu przystawiaja mała tak czesto jak sie da, a za 2 dni zobaczysz, znow bedziesz miała nawał mleka
Bo wtedy głowka podpowie "Oooo, wiecej mleka potrzebujemy"! I bedzie produkowac sie dalej...
Produkcja mleczka leży w głowie, jak chcesz to bedziesz miec pokarm. Jak masz dosc to połoz sie z mała do lozka, niech Ci ssie tego cyca i zobaczysz niedługo wszystko bedzie ok
Ja zamiast tych herbatek polecam duza ilosc wody niegazowanej!!!! Pij, nawet jak Ci sie nie chce pic... mleczko musi miec jakas podstawe, są nią własnie płyny
a herbatki... ja czasem sie napije takiej dla karmiących ale nie widze po niej roznicy, wole pic wode i moje karmi...:-) i na brak mleczka nie narzekam... mała i tak wypija tylko z 1 cyca
Jak wytrwam jeszcze miesiac to bede z siebie dumna!
A Ty nigdy nie dawaj butelki, raz jej dasz i bedziesz miała problem... Powodzenia!!!
U nas juz lepiej... mała dzis juz wróciła do normy
M. był w domku, bo miał dzien urlopu wiec troszke wypoczełam
Jutro znow zostajemy same, ale na szczescie M. idzie na rano i bedzie w domku przed 16
Musze pojechac do pracy formalnosci z wychowawczym załatwic, bo wlasnie wypoczynkowy mi sie konczy!
Dzis przyszło nam krzesełko do karmienia i jest fajne, bo w półleżacej pozycji idzie je ustawic wiec mysle, ze moge małą w nie sadzac
tymbardziej, ze ona juz prawie sama siedzi... czasem sie zapomina i leci w tył, ale tam zawsze mama siedzi:-)