reklama
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
feemka gratulacje ja 3 m-ce po porodzie wazylam juz o 2 kg mniej niz przed ciaza Widze ze bedziesz miala lekko tak jak ja
femme fatal
Mama Ninki :)
No ja już tylko brzuch chce zgubić a reszta niech zostanie dlatego nie oszczędzam się i jem ile wlezie bo nie chce zgubić tej wagi ale brzuszek smaruje specjalnym kremem i jak będę mogła zacznę ćwiczyć i będzie super :-) ...
A takie pytanko mam ostatnio same pytania mam wybaczcie
Kiedy robią się zwisy ? kiedy można zauważyć czy ma się zwisy czy nie ?
A takie pytanko mam ostatnio same pytania mam wybaczcie
Kiedy robią się zwisy ? kiedy można zauważyć czy ma się zwisy czy nie ?
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
mi się zrobiły zwisy po 8 miesiącach,, albo nawet po 10 miechach
a karmiłam 5 miesięcy tylko
a karmiłam 5 miesięcy tylko
femme fatal
Mama Ninki :)
bez sensu to z takim opóźnieniem się robią ? gdzie tu logika ? na jakiej zasadzie to niby działa
Galarecia
mama Adasia '08
femme fatal ja już mam. Brzuch mi strasznie zwisa.. Tylko że ja bardzo dużo w ciąży przytyłam..
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
mi się wydaje, że to od tego, że raz, jak przestałam karmić to zaczęły maleć,bo były duże i dużo skóry zostało, a w środku cyca już nic nie było, a do tego jak skończyłam karmić zaczęłam się odchudzać dość mocno, i też straciłam masę z nich.. i teraz to takie worki puste fuj
a o te zwisy to chodzi o piersi czy brzuch? bo brzuch to chyba najłatwiej schodzi i się robi płaski tak bez niczego ;-)
a o te zwisy to chodzi o piersi czy brzuch? bo brzuch to chyba najłatwiej schodzi i się robi płaski tak bez niczego ;-)
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
feemka jak zaczynasz krmic to gruczoly mlekowe sie powiekszaja wiec piersi staja sie wieksze skora sie rozciaga, a gdy juz przestaniesz to gruczoly wrcaja to swoich podstawowych rozmiarow a skora juz nie i zacyna jej nadmiar wisiec.. jakos tak
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
ja zwisów na brzuchu nie miałam wcale bo miałam małe brzuchy i każdy nie wierzył jak mówiłam że jestem w 7 czy w 8 mc ,mówili że wyglądam tak 4-5 więc jak wychodziłam ze szpitala to praktycznie brzuszek miałam taki jak przed ciążą , więc superanko szybko mi zleciał.Ale coś za coś ,Oliwki nie karmiłam bo szybko zanikł mi pokarm a poza tym była karmiona mlekij które miało wiecej wartości odzywczyć,zeby szybciej przybuerała na wadze...a młodego karmiłam 6 tygodni potem jak skończyłam to cyc mi oklapł i zmalał....ech chyba już tak jest ze zakonczeniu karminia cyc sie zmienia
reklama
Alex.
Wdrożona(y)
femmka gratuluje.... ja to moge tylko pomarzyc o starych spodniach....musze kupic nowe o rozmiar wieksze...tak mi to dupsko rozwalilo:--(
a co do zwisow....mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie...mi piersi urosly o 1 rozmiar ciekawe co z nich pozniej zostanie
iwoneczka sliczne masz zdjątko...bardzo ladnie wygladacie
a ja wlasnie zauwazylam ze mi wyskakuje ząb mądrości hehe
a co do zwisow....mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie...mi piersi urosly o 1 rozmiar ciekawe co z nich pozniej zostanie
iwoneczka sliczne masz zdjątko...bardzo ladnie wygladacie
a ja wlasnie zauwazylam ze mi wyskakuje ząb mądrości hehe