reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme to super gratuluje:-):tak:ja w swoje wcislam sie po roku:zawstydzona/y::-(masakra - ale juz moge chodzic w dawnych ciuszkach - nareszcie:-)
Oliwka super, ze z dzieciaczkami juz oki.. straszne to jest jak nasze maluchy choruja:-(

reklama
No ja już tylko brzuch chce zgubić a reszta niech zostanie :-p dlatego nie oszczędzam się i jem ile wlezie :-p bo nie chce zgubić tej wagi :-p ale brzuszek smaruje specjalnym kremem i jak będę mogła zacznę ćwiczyć i będzie super :-) ...

A takie pytanko mam :-p ostatnio same pytania mam wybaczcie :-p
Kiedy robią się zwisy ? :-p kiedy można zauważyć czy ma się zwisy czy nie ? :-p

mi się wydaje, że to od tego, że raz, jak przestałam karmić to zaczęły maleć,bo były duże i dużo skóry zostało, a w środku cyca już nic nie było, a do tego jak skończyłam karmić zaczęłam się odchudzać dość mocno, i też straciłam masę z nich.. i teraz to takie worki puste :baffled: fuj

a o te zwisy to chodzi o piersi czy brzuch?:confused: bo brzuch to chyba najłatwiej schodzi i się robi płaski tak bez niczego ;-)

feemka jak zaczynasz krmic to gruczoly mlekowe sie powiekszaja wiec piersi staja sie wieksze skora sie rozciaga, a gdy juz przestaniesz to gruczoly wrcaja to swoich podstawowych rozmiarow a skora juz nie i zacyna jej nadmiar wisiec.. jakos tak :p

ja zwisów na brzuchu nie miałam wcale bo miałam małe brzuchy i każdy nie wierzył jak mówiłam że jestem w 7 czy w 8 mc ,mówili że wyglądam tak 4-5 więc jak wychodziłam ze szpitala to praktycznie brzuszek miałam taki jak przed ciążą , więc superanko szybko mi zleciał.Ale coś za coś ,Oliwki nie karmiłam bo szybko zanikł mi pokarm a poza tym była karmiona mlekij które miało wiecej wartości odzywczyć,zeby szybciej przybuerała na wadze...a młodego karmiłam 6 tygodni potem jak skończyłam to cyc mi oklapł i zmalał....ech chyba już tak jest ze zakonczeniu karminia cyc sie zmienia

reklama
femmka gratuluje.... ja to moge tylko pomarzyc o starych spodniach....musze kupic nowe o rozmiar wieksze...tak mi to dupsko rozwalilo:-:)-(
a co do zwisow....mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie...mi piersi urosly o 1 rozmiar ciekawe co z nich pozniej zostanie:wściekła/y:

iwoneczka sliczne masz zdjątko...bardzo ladnie wygladacie:-D

a ja wlasnie zauwazylam ze mi wyskakuje ząb mądrości hehe:-D:-D:-D

Do góry