reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No mała już wykąpana teraz godzinę pewnie będzie świat oglądać :-p jej jak ja kocham tego mojego robaczka :-)

SHEEPPY - ... masakra ... tak Ci współczuje ...wszystko na raz Ci się na głowę wali ... ale silna babeczka z Ciebie dasz rade !

...a jakoś tu dawno Oliwki i Basi nie widziałam ... w ogóle jakiś taki spokój ostatnio

reklama
Femmka jestem żyje ,nie nadrobie tego co naklikałyście...jutro poczytam a teraz lece spać/wirus nam się wpieprzył i daniel robił format a jak u niego się zeszło to dziś dopiero skończył sterowniki wgrać...to do jutra!!!

Dziendobry ;-) U Nas od wczoraj tesciu spi .stwierdzil ze nie bedzie przyjezdal codziennie pomagac na budowie :sorry2:
P po 7 pojechal na krwiodactwo i mial spotkac sie z kolega a na oczywiscie obiad musze robic :baffled: Ali wlaczylam bajke to jest chwile spokoju !!

Galareciu no to dziwne ze Adas nie chcial sie wykapac :rofl2:

Oliwka a ja napoczatw myslalam ze ..wirus .. dotyczy dzieci a nie komputera :-D
mi tez sie wrabal jakis ale nie ma czasu go usunac i siedze u P na laptopie :sorry2:

Ja tez sie melduje, ze zyje:tak:
od niedzieli bylam u tesciowej, wwczoraj wrocilimsy i nadrabialam zaleglosci:-D

Femme normlanie jak czytam Twoje posty to az Ci zazdroszcze.. taka radosc bije z nich:tak: super:-) a Ninka jest naprawde przeslodka:tak:

Sheepy wspolczuje kochana:-(ale pomysl jak urodzisz to cudo to o wszystkim zapomnisz.. widac malenstow chce za wszelka cene sie urodzic i zyc:-)widac duza wola zycia:tak:

No i narazie nie wiem o czym jeszcze pisac:-D

Aha dziewczynki ze Śląska to kiedy sie spotykamy??

Sheepy Ty to dopiero masz problemy. Nie dość że szpital to i jeszcze choróbsko się przyczepiło. Dużo zdrówka życzę i dużo sił.

a pozatym to witam z rana.
No ją dzisiaj w końcu będę mogła pisać do was z kompa. W końcu przyspieszyli nam transfer.
Justynka już na nogach, lalkami zaczęła się bawić.

witam mamusie:tak:
U nas nocka znów ok:tak: mała spała od 19:30 do 6 z pobudka na 10 minut o 3:20:-) wiec super:tak: moze mała znowu nauczy sie spac:tak:
Katarek dalej meczy małą...:-( a jutro ostatni termin szczepienia:-( heh... choc widac, ze to juz koncówka męczarni, ale jednak ciagle jest...

Baska... a co do spotkania... chetnie, ale pamietajcie, ze ja mała musiałabym wziac ze soba...:zawstydzona/y: a teraz pogoda mało przyjemna..., chyba, ze poczekamy na wiosne... moja mała bedzie spokojniejsza, nie bedzie tyle płakac i juz jej nie bede musiała cyca dawac na ulicy:-pno... chyba, ze lato to wtedy mysle, ze wszystkie nasze córeczki beda juz chodzic:-p (od Mikusi na pewno, a mam nadzieje, ze moja majac roczek tez zajarzy jak sie chodzi:-p), wsadzimy je do piaskownicy, a my bedziemy klachac:-D:-D:-D

Dobry ale nasrobałyscie ,chyba nie ogarne tego......u nas noc w miare choć kilka ostatnich to masakra....

POLNA wirus u dzieci też mamy ,jade z Oliwką dziś o 10 do lekarza bo od 3 dni ma gorączke 38.8 -39 myślałam że to ta gorączka trzy dniowa ale pokazuje że gardło ją boli i nic nie chce jesć ,więc pewnie ma angine!!!U Bartusia tez jest podwyższona temperatura 37,5 ale jak patrzyłam na jego dziąsełka to górne 1 i 2 normalnie pod dziąsłami już tak widać więc to pewnie ząbki.... Dobrze masz że Ala tak ci Bajki ogląda ,przynajmniej możesz coś spokojnie zrobić

FEMMKA widać że jesteś szczesliwą mamusią...do tego Ninka jest spokojna i radzicie sobie,śmiać mi się chce jak jakiś czas temu miałaś wątpliwości jak ty sobie poradzisz a tu proszę masz wspaniałe pocz atki macierzyństwa...oby tak dalej!!!

SHEEPPY ech kochana tobie to przeogromnie współczuje ,wszystko ci się wali na głowe,masakra ....ściskam mocno ,trzymaj się kochcna ,szkoda że nie mieszkasz bliżej mnie bo bym z miłą chęcią ci pomogła!!!!!

BAŚKA tyle czasu u teściowej ,????to ta twoja teściowa chyba równa babka jest>???

Asiowo budilka.. az mi za Paulinki tak sie meczy z katarkiem:-(
a co do spotkania to jak chcecie dziewczyny:tak:ja sie dostosuje do Was.. ja mam ten komfort, ze moge wziasc Lene ze soba albo zostawic ja z babcia.. a za rok to ja n9ie wiem czy moja Lena bedzie tak spokojnie seidziala w piaskownicy:-Djuz teraz uciekala a co dopiero za rok:-D:tak:
zobacyzmy, co Mikusa powie i wtedy cos ustalimy:tak:

Oliwka no moja tesciowo to spoko kobieta;-):tak: a Lena ja ubostwia - tylko baba baba.. wiec jak tam jedziemy na kilka dni to ammy Lene z glowy:-D:-D
A twoje dzieciaczko znowu chore - masakra - wspołczuje Ci:-( trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo:tak:

sheppy kurcze jak sie wszystko komplikuje....ale dasz rade..... wieze w ciebie:tak:

femme to chyba normalne ze mnie krew sie tylko lala na poczatku a potem to taki sluz z krwia, takie brudy jak to nazwalas:-):-):-) ale teraz juz nic mi nie leci:-)

baska to ja sie przeprowadze na slask i tez przyjde;-)

a moj skarb dzisiaj dal mi pospac,,, dopiero wstalam, a w nocy to tylko dwa razy wstal;-) oby tak dalej:tak::tak::tak:

teraz to ide go zacalowac....kurcze mam taka ochotke go schrupac:-)

reklama
Do góry