reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ojoj śliczne te body:-) ja to jak ide koło jakiegoś sklepu z rzeczami dla dzieci to juz mam ochotę robić zakupy. Na razie jednak sie musze wstrzymac eh... w styczniu dam upust "zakupiarstwu"

Dzień Dobry Wam wszystkim :-)
Widze że wszystkie dziś w dobrych nastrojach, same uśmiechnięte buźki w postach :-) Aż miło się czyta :-D
Ja zaraz musze lecieć do salonu Orange, bo abonament mi sie skończył :dry: A tak mi się nie chce wstawać z fotela ;-)
To życze Mamusią milego dnia :-)

ja obiecałam sobie że nie kupię nawet skarpetek:-D ale pierwsze ciuszki kupiłam w 6 miesiącu i przyznam że takie zakupy sprawiają ogromną radość;-) co najmniej jakbym kupowała dla siebie jakieś szmatki a nawet większą:-) ale muszę się zebrać i myśleć o konkretnej wyprawce buźka dla
Was wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
a juz od lekarza wrocilismy,Oliwka ma zapalenie krtani gardła dlatego ma gorączke ,normalnie jestem załamana bo nic zimnego jej nie daje ,poza tym znów ma antybiotyk ,już 3 raz od września....potem się dziewczyny odezwe bo musze zrobic obiad i isć do apteki pewnie za 2 godziny bede wolna

asiowo body slodkie.... pewnie przekonal cie ten napis "kocham mame " hehe

Nooo...:tak: dla taty tez kupiłam, zeby nie było:-p w ogole wymysliłam sobie, ze kupie cos mojemu M. w ramach podziekowania, ze mi tak pomaga:tak: pewnie go to zmotywuje do dalszych staran, bo tacy juz sa faceci, tylko by chcieli,zeby ich chwalic:-p On nie ma problemu, bo co jakis czas przyniesie mi kwiatka i ma spokoj, a ja...:zawstydzona/y: wiec pomyslałam o czyms takim:

Koszulka z napisem Najlepszy Mąż na Świecie ! S (480863570) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiałam sie czy nie kupic koszulki a napisem najlepszy tata na swiecie, ale stwierdziłam, ze nie, bo ma to byc prezent od zony:-p

ja obiecałam sobie że nie kupię nawet skarpetek:-D ale pierwsze ciuszki kupiłam w 6 miesiącu i przyznam że takie zakupy sprawiają ogromną radość;-) co najmniej jakbym kupowała dla siebie jakieś szmatki a nawet większą:-) ale muszę się zebrać i myśleć o konkretnej wyprawce buźka dla
Was wszystkich:-)

No... ja jak tylko jestem w sklepie to musze cos małej kupic:zawstydzona/y: mi to sprawia ogromna przyjemnosc, ale pozniej M. mi robi wykład, ze kase zas wydaje na mała:-p choc wole robic jej zakupy niz sobie:-D choc o sobie ostatnio tez musiałam pomyslec, bo wszystkie rozm. 36 poszły w odstawke i przyzwyczajam sie do 40:zawstydzona/y:

I w ogole witam nowa mamusie!!!

Oj... Oliwka, współczuje:-( zdrówka dla córeczki!!!

Cześć laseczki:-)
Zauważył ktoś może,że nas nie ma?:-p Od soboty leżałam w szpitalu i dopiero dzisiaj wyszłam.Miałam mega popuchnięte nogi i wysokie ciśnienie,więc pojechaliśmy,a oni musieli mnie zatrzymać:baffled: I długi weekend przepadł:baffled: I nic z tego nie wyszło,bo dalej jestem z brzuszkiem...Mam wrócić na poród...Zaraz poczytam co u Was:tak:

Oliwka to widze, ze ta sama choroba co u nas:no:Lenka tez miala chore gardlo i mega goraczke - bidulka.. wspolczuje jej:-:)-(
Aniu szkoda, ze nie zakonczyli ciazy.. bidulko musisz sie tak meczyc.. mam nadzieje, ze szybciutko sie uwiniesz:tak:
Olenka przeprowadzaj sie - im nas wiecej tym lepiej:tak:

A ja dopiero co do domu wrocilam - jak pojechalismy o 9.30 to teraz wrocilismy.. musielimy zalatwiac moja stara szkole(oddali mi kase za wpisowe - 80 zl) potem A musial zrobic przeswietlenie zeba (godzine trzeba bylo czekac na zdjecie) potem pojechalismy po karte z NFZ dla Leny(Asiowo o tym pisala dzis) a potem po zjdeice, gdzie okazalo sie, ze zle wyszlo i koljene 40 min czekania - masakra:no::wściekła/y:

reklama
Pola... jak chcesz cytować to na dole po prawej masz opcje cytuj to zacytujesz np mnie:-D bo tak to trudno sie połapac kto co pisał:-p

No... ja niestey jestem juz 4,5 miesiaca po porodzie i do dawnej wagi jeszcze długo nie wroce:zawstydzona/y: widocznie taki juz mój urok i organizm sie buntuje:-p

Baska... ojj to ciekawy dzien miałas! A ta karta to dla mnie bezsensu jest:zawstydzona/y: tylko niepotrzebna biurokracja:-(

Do góry