reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja jutro jadę do ginekolog.. Znowu pewnie ze 100zł +lekarstwa pójdą się jeb*** No ale oby tylko była poprawa i póżniej już założenie spirali.. Bo juz się doczekać nie mogę..

femme fatal pewnie pojedziemy gdzieś nad samo morze.. Np. Hel.. Ale dzięki za zaproszenie. Może kiedyś..

Ona_mika Adaś był bardzo grzeczny, ale jedno co nas zdziwiło to że nie dał się wogóle wykąpać.. Co go babcia wsadziła do wody w wanience to w płacz.. A jak go wyjmowała to uśmiech od ucha do ucha.. Dziwne..

kitty oddalismy laptopa do naprawy bo myszka nie dzialala, po tygodniu oddali z taka sama usterka, wiec znow oddalismy :)
I dzis po 2 tyg mam dobrego laptopa CHYBA :D

a u mnie jest zupelnie inaczej:p kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy zaczelismy remont w mieszkaniu zeby sie potem z dzidziusiem wyprowadzic---ale wiadomo -nie zdazylismy ..moja mama ciagle mowila--wyprowac sie w koncu wredoto,mam cie dosyc itp itd.ja tez chcilam uciec z domu i zamieszkac w koncu z W gotowac mu -byc matka i gospodynia:)a teraz wclae nam sie nie spieszy-mieszkamy z moimi rodzicami0w moim pokoju z W i z nelka izyjemy sobie jak pączki w maśle:) jest cieply obiadek zawsze mama popierze, przebierze mala kiedy ja nie mam mocy,na poczatek czyjas pomoc jest po prostu nieoceniona! mysle ze kilka miesiecy mozna pomieszkac z rodzicami-wszystkiego powoli sie uczyc. jesli sie ma normalnych rodzicow podkreslam-mojego ojca praktycznie nie ma w domu-mama wtraca sie tylko troche ale z dobrymi radami...mojego W troche wkurza ale wiadomo ze tesciowe maja to do siebie ze wkurzaja:)moja mama pracuje -maswoje zycie pewnie dlatego mieszkanie z nia nie jest uciazliwe...wiec zastanowcie sie babeczki czy warto tak na gwalt szukac mieszkania-jesli wasi facci pracuja i nie beda mogli wam pomoc bedzie wam naprawde ciezko...

Iwoneczka Pewnie chodzi o to że młodo wyglądasz. A ta torebka to jak się znalazła?

Femme Te Twoje "plamienia" to raczej normalne. Przecież nie jest powiedziane że musi lecieć jak rzeka i czerwono. No właśnie. A jak tam Ninka? Jak śpi w nocy. Mogłaś już pisać ale patrzę w komórce i ciężko patrzeć kilka stron wstecz.

a Madzik dzisiaj pewnie do szpitala poszła. ciekawe czy urodziła czy jeszcze czeka.
A co do mieszkania z teściami to wizja Chwilki jest całkiem realna. W młodych małżeństwach często wtedy się psuje. Mój przykład w sam raz do niej pasuje.

CHWILAMI - no widzisz ... inaczej odbierałam Twoje życie :-p ale to że jesteś mega ciekawą osobą to wiem na pewno :-)

DOROM - a Ninka ma się dobrze :-) rozbraja coraz to śmieszniejszymi minkami :-p

GALARECIA - no to polecam sopot :-) świetne miasto ;-)

EWI - no ze mnie się zdecydowanie nie leje :-p i w ogóle jakoś tak podejrzanie dobrze się czuje ... no ale jutro będę u gin to się dowiem wszystkiego :-) ... a Nina chyba ładnie w nocy śpi bo jakoś wymęczona nie jestem :-)

Ja uciekam kąpać malutką bo już pora :-) wpadnę może jeszcze na chwilkę jak zaśnie :-)

reklama
A ja właśnie wróciłam ze szpitala, znowu musiałam leżeć:-(
nie nadrobię tego co się działo, widzę tylko że Femme i Oleńka mają śliczne maleństwa ach aż się doczekać nie mogę swojego porodu, jeszcze leżałam na sali obok porodówki więc słyszałam jak się dzidzie rodzą i te malutkie zawiniątka płaczące,, aż się popłakałam:zawstydzona/y: A ogólnie to umieram, mam grypę i rotawirusa, Nikuś to samo, cała rodzina już złapała więc musiałam się wypisać ze szpitala znowu na żądanie, żeby zająć się małym..

Do góry