reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem i watek nowy utworzylam, mam nadzieje ze nie zniknie;))) nie wiem dlaczego zostal usuniety ja pisalam zeby odblokowac;-/ moze zostalam zle zrozumiana???

reklama
Cześć dziewczyny!

Tamten wątek zdjęciowy niechcący zrobiłam zamkniętym i zapomniałam napisać pózniej do Aniaslu żeby odblokowała.. No ale cieszę się że już jest nowy wątek. Zaraz go odwiedzę.

Ja się na wątku Przedstwamy się poudzielam jak będę w domu, żebym mogła od razu zdjęcie wrzucić;-).
Galarecia, a może wątek zdjęciowy założysz jeszcze raz? Ino go nie zamykaj od razu:-p:-D.

Hehe racja';0) ja nie zamykam;))) kupilam dobre cukierki karmelkowe i teraz wcinam jednego za drugim;))) Kurcze nie dosc ze mlodziutkie to i ladniutkie;P Jak sie podmaluje to wstawie zdjecia mego pyszczeka;))) Ewelina jak ty slodko wygladasz z malenstwem!!! Wygladcie jak siostry a nie mamusia z corcia;))) ale to zaleta wieku;)))

Hej;))) Grono nam sie powieksza;))) Ewelina, to fakt jak moja siostra teraz chodzi na wywyadowki do syna do jest duzo mlodsza i ladniejsza od tych po 30;P ma 28lat i 9letniego (prawie bo urodziny bedzie mial 12.06;)) synka.
Mykam bo czuje juz przez balkon ze Jarek grilla rozpalil;))) Najem sie kielbasek i karkowki i wstawie zdjecia mego mega brzuchala;)))

reklama
Do góry