reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja juz w domu, komary mnie pogryzly...;-/ ale za tozjadlam 4 kawalki karkowki;))) chcialam sie jeszcze gdzies przejsc ale Jarek gada ze mu zimno... Malowal z moim tata troche altanke i tylko pol pomalowali;))) zeby nie bylo tatko dzisiaj skonczyl ja robic;)))

reklama
Wróciłam ze szkoły, udało sie wcześniej, tak bym siedziała do 20:20 a w domu byłabym o 21:30. Dwa zaliczenia do przodu 4 i 4+ ( najwięcej się napracowałam z grupy a najgorsza ocenę dostałam, bo raz mnie nie było, ale miałam zwolnienie od ginekologa, że mam zagrożenie poronne) no ale cóż taka sprawiedliwość
Witam nowe mamusie, zaglądajcie tu codziennie
Netgirl,
ja już mam 9,5kg na plusie, a ty mówisz że pod koniec ciąży 10 przytyłaś
Snoopy ja nie spałam, dziś cały dzień w szkole
idę oblookać nowe wątki

Zwracam honor i juz nie bede pisala ze spioch jestes;P 4 to dobra ocena a co do sprawiedliwosci powiedzmy sobie szczerze owa w dzisiejszych czasach nie istnieje...

Co do tego 4+ wiem ze dobra, ale robiliśmy we 4 referat, ja za wszystkich poprawiałam dopisywałam dopinałam na ostatni guzik, a jeszcze niektórzy problemy stwarzali, kupę nerwów sie najadłam a dostałam najgorszą ocenę z grupy więc to trochę denerwujące, ale oby do przodu.
A filozofia to wyglądała tak, że ja w życiu takiej klasówki nie miałam, chodzenie po klasie, dopisywanie pod biurkiem, a za obecność razem z kolokwium stawiała 4 ( przy minimum 4 ocena jest przepisywana do wykładów)
Netgirl to co ty nic nie jadłaś w ciąży, ja słyszałam ze trzeba około 12 kg przytyć, w 2 ostatnich trymestrach po 0,5kg na tydzień.
Snoopy a jak u ciebie z wagą??

Netgirl dziękuję wzajemnie. Nie wiem czy jutro będę miała czas tu zajrzeć, bo święta w końcu. A na razie spadam odpoczywać. Dobranoc dziewczyny

Siema laski, jak tu dzisiaj pusto, sorrki za wczoraj ale usnelam, mama mnie rano obudzila i oto moj dzisiejszy zakup;))))
2i03lmp.jpg

ofribn.jpg

r1djf4.jpg

szudyo.jpg

Ania mam taka sama bluze z butiku;P
Wozek kupilam na stadionie za 450zl;))) mama sie uparla no a ze mi sie spodobal to zaoszczedzilismy 250zl;))) wiecie ze nie moglam nigdzie dostac zadnego sweterka ani bluzy dla dzidzi??? W szoku bylam, same ubranka dla dziewczynek od 2 lat!!

reklama
cześć dziewczyny!

Jeszcze raz na prośbę którejś z was (nie pamiętam już której) założyłam jeszcze raz wątek ze zdjęciami. I snoopy jeżeli możesz to prośba związana z wątkiem. Przenieś posta z zakupem wózka na tamten wątek (tak dla porządku).

Do góry