reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej, tak naprawdeto chyba wiekszosc z nas ma juz 20 albo i wiecej a jest tutaj bo najlepiej sie gada z rowiesnikami i osobami o zblizonym wieku;)) Mam racje?? Ona_mika wstawaj!! Ja pozniej spac poszlam;))) Swoja droga wlasnie wstalam;P

reklama
Madzik1388 witamy! Napisz o sobie coś więcej? No i pisz jak najwięcej...:tak:
Snoopy A ja już myślałam że tylko ja taki leń... Tylko że ja spać poszłam o 23 no i wczoraj spałam do 14 ale to przez ból głowy...

Dzisiaj już głowa nie boli wiec zaraz biore sie za obiadek a potem będziemy z markiem kuchnie tapetować... W końcu coś innego...:tak:

Co do leków? Mnie wczoraj głowa bolała strasznie po nieprzespanej nocce ale obyło sie bez leków... Wogóle jedyne tabletki jakie biore to witaminki i luteina... Bo naszczęście jak narazie to nie mam aż tak strasznych bólów i udaje mi sie je przespać...:tak:

A poza tym wiesz ja mam okres ochronny bo mamy sie pcha na ten swiat jak szalony i musze duzo wypoczywac.... Najgorsze jest to ze ostatnio coraz czesciej miewam skurcze... Mam nadzieje ze wytrzymam chociaz do 38tc albo w skrajnym przypadku chociaz 36tc....

No to fasktycznie odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek... Dotrwacie napewno, mały sobie poszaleje i zrozumie że nie ma co na ten zwariowany swiat sie pchać...;-)

A ja wczoraj jak sie położyłam to marek zaczoł gadać z brzuchem i w sumie nie wiem do której gadał bo zasnęłam ale chyba długo bo zaspał do pracy...:blink:

Snoopy, no to wypoczywaj jak najwięcej.
A tak w ogóle co się stało z wątkiem założonym przez Galarecię ze zdjęciami, czemu jest zamknięty? Bo już chciałam pisać, żebyście wklejały zdjęcia, bo ja dziś cały dzien w pracy to bym sobie popatrzyła;-):-D.
A może napiszecie jak macie na imię:-p. Ja Ania jakby się ktoś nie skapnął:-p:-D:laugh2::rofl2:.

Ja tez Ania;) co do tamtego watku pisalam do aniaslu ale nie odpisala, bo wczoraj z mika chcialysmy fotki tam wstawic;)))
A moze zalozymy watek przedstaw sie i ze zdjatkami buzi:))) zebysmy sie mniej wiecej wyobrazaly;P

reklama
Ja tez Ania;) co do tamtego watku pisalam do aniaslu ale nie odpisala, bo wczoraj z mika chcialysmy fotki tam wstawic;)))
A moze zalozymy watek przedstaw sie i ze zdjatkami buzi:))) zebysmy sie mniej wiecej wyobrazaly;P

Dobry pomysł, jestem ZA:tak:. Pomysłodawczyni niech założy wątek;-). A ja już szykuję się do sesji zdjęciowej w domu:-D:laugh2:.

Zniknął zupełnie wątek ze zdjęciami:szok:.

Do góry