reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A o to i moj wielki brzusiol;))) 33tc
121fs6t.jpg

Ale mam tylko z 24 tyg 2 dni, czyli tydzień temu robione
img0503yc4.jpg

Ps a ty zajmij sie tą galerią zdjęć.
Ja mykam spać dobranoc.
Ładny ten twój brzusio :)

A ty cos przytylas czy w brzuch Ci tylko poszlo?? Bo moim zdaniem to to drugie;))) Laska z Ciebie;)) Ja to juz potworzak jestem i czuje sie jak banka stanka;P Dobranoc, zobaczeco da sie zrobic;)))

JA też mykam spać, przytyłam na tyłku i biodra mi sie poszerzyły, a o rozstępach na pośladkach już nie wspomnę, na plusie mam już 9,5kg.
A gdzie z ciebie ten potworek?? Bo ja nie widzę, chyba ze kogoś innego zdjęcie wstawiłaś :)
U ciebie wygląda jakbyś piłkę połknęła, bo dodatkowych zbędnych kg nigdzie nie widzę.

No lecę dobranoc :*
Jutro więcej sie odzywajcie mamuśki (znaczy dziś)

witam dziewczyny, dolaczam sie do waszego grona, mam 19 lat-do 13 maja, wtedy juz bede 20, he he ale jeszcze sie mieszcze w przedziale wiekowym:-)

reklama
Dzień dobry! Witam poweekendowo ( dla mnie czwartek i piątek to był weekend, były u mnie kumpele ze studiow:-)) a dziś sobota i siedzę właśnie w pracy, dziś do godziny 21:00. Ale nie szkoda mi, bo 2 poprzednie dni była świetna pogoda, dziś pochmurną, więc nie mam czego żałować:-D.

Dziewczyny, ale macie ładne brzuszki:tak:. Zazdroszczę:zawstydzona/y:.
Firanka, ja też czasem Hani wkładałam termometr jak się nie mogła wykupkać, ale nie można tego robić za często:no:.
Snoopy, widzę, że Cię wzięło na te Simsy:-D. Ja nigdy nie grałam. Za to jak byłam w ciąży to miałam taką grę, w której zarządzało się wesołym miasteczkiem, superrrrrrrrrrrr zabawa:-D:laugh2::rofl2:.

witam dziewczyny, dolaczam sie do waszego grona, mam 19 lat-do 13 maja, wtedy juz bede 20, he he ale jeszcze sie mieszcze w przedziale wiekowym:-)

Witam! Ja się nie mieszczę w przedziale wiekowym a też tu jestem:-p:-D. Napisz coś więcej o sobie, ciąży, tatusiu dziecka;-):-).

Pozdrawiam i miłego dnia:tak:.

Do góry