reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja juz wrocilam od lekarza. Dostalam skierowanie do szpitala i umowilam sie z lekarzem ze stawie sie w srode, chyba ze wczesniej cos wyskoczy. Rozwarcia nie ma, ale lekarz powiedzial ze w kazdej chwili i tak moge rodzic, wiec dzisiaj wykorzystam jeszcze mojego P:-)
Chwilami a juz myslalam ze bedziemy mialy kolejna ciezaroweczke:-)

reklama
EWI - ja właśnie dlatego małej nie pozwalam zasypiać przy cycu żeby później nie była od niego uzależniona ...bo to problem teraz masz :/

MIKUSA - Kuba zajebiście się spisuje bez problemu małą bierze wczoraj sam ją przewinął kąpaliśmy ją też wspólnie :-) aż się dziwie że tak sam się do wszystkiego chętnie kwapi :-)

MADZIK - ja też strasznie niezadowolona z lekarza byłam ... ciesze się że już nie muszę do niego iść

MIKA - mi mała od razu po porodzie ładnie ssała ... to w sumie jej zasługa bo ja tylko nauczyłam się przystawiać a ona już później daje rade :-p
No a z tą wagą to zdziwiłam się strasznie :-p a jeszcze bardziej z długością !:-p 58cm :-p większość ciuszków za mała :-p

OLENKA - znalazłam ciekawa byłam i od razu poszłam szukać :-p śliczny jest :-)

CHWILAMI - a już myślałam że będzie kolejna fasolka :-p

A ja dzisiaj załatwiłam sobie termin zdjęcia szwów (czwartek) zarejestrowałam małą w przychodni itp itd :-) moja mama z nią została :-p ona to zajarana jak bąk jest :-p :-)

A co do szwów to w ogóle mi jeden wypadł :confused: to źle ? no chyba nie będę miała przez to dziury co :laugh2: ?

madzik no jak tak troche przyspieszysz to moze dzis w nocy cos sie ruszy.A co do srody to masz racje tak bys lezala i czekala pewnie nic by nie robili przez te dwa dni

witam!
Femme... ta Twoja mała sliczna:tak: jak mama:tak: fajnie, ze Kuba Ci pomaga, ja z tym tez nie mialam problemu i nie mam:-D a 58 cm... tyle co moja, tylko ja miałam wiekszy brzusio, a ciuszki to niektore raz załozyla i juz miala male...:-p

Chwilami... fajnie, ze @ Cie odwiedzila, przynajmniej jestes spokojniesza:tak:

Madzik... powodzenia zycze! Oby mała szybko sama wyskoczyła:tak:

A ja jestem wykonczona... cały dzien w trasie:zawstydzona/y: najpierw musielismy sie wybrac małej karte wyrobic chipowa z NFZ (dziewczyny ze slaska wiedza o co chodzi:tak:), pozniej do dziadkow po opony zimowe, dalej do urzedu w sprawie mieszkania, potem obiad u tesciow, dalej mechanik i wymiana opon (na wiosne musimy kupic 2 opony, bo jedna była przecieta, a druga z gwozdziem:-p), a na koniec spacerek z mała i padam...

ona mika mi lekarz w szpitalu powiedzial ze dziecko ma byc 0przez pol roku na samym mleku....

femme to fajnie ze znalazlas...:-) a jak tak twoj brzunio, masz jakis?? ja mam maly...tylko taki sflaczaly troche:-(

kaska ja sie przed chwila wazylam i mam 10 kg mniej, jeszcze 3,albo 4 mi zostaly...mam nadzieje ze jak karmie to mi spadnie....:tak:

madzik mam nadzieje ze sie szybko rozpakujesz....:-)

a ja sie ciesze bo przeszlam ciaze bez rozstepow na brzuchu...:-):-):-) myslalam ze to nie mozliwe a jednak.... ale za to tylek mam w szlaczkach, ale tego to akurat nikt nie widzi:-D

madzik pociesze cie u nas w szpitalu przynajmniej w moim przypadku dali oksy w 43 tyg mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczaj

reklama
Witam wszystkich to dobrze że niektórzy chłopacy nie boja się zostac tatą i potrzymują swją dziewczyne na duchu a szczegulnie jak ma 16 lat ja nic nie mam przeciwko młodym mamom znam kilka takich i różnie z nimi jest ,,,:-)trzymam za wszystkie młode mamy kciuki ,, ja już mam synka chociąż to wcześniak ale bardzo się ciesze że go mam super jest zobaczyc swoje malęństwo które się nosiło w sobie :tak: ja nie mam 16 lat ale wiencej troche ale trzymam kciuki za młode mamy bendzie dobrze i zawsze jakoś sie uloży pozdrawiam.
:-D

Moj maz nie jest juz chlopcem jest doroslym mezczyzna ja tez musialam szybko doronac bo teraz wychowuje mojego 2 letniego braciszka na szczescie mam juz prawo byc opiekunem prawnym. I nie mam juz 16 lat!:wściekła/y:

Do góry