reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Rozumiem, ale "z kąd" pisze tyle osób, że strasznie mnie to razi i nie mówię tu o osobach co mają problemy z pisaniem ale z niedouczeniem. Sama robię błędy :baffled: dlatego lubię jak ktoś mnie poprawia, bo wtedy najlepiej zapamiętuję :blink:

Wiesz mi to nie przeszkadza,że mnie poprawiasz bo wiem,że to razi,a napisałam,że mam orzeczenie bo potem se pomyślisz,że jakimś analfabetą jestem...

Hehe dysortograf dysortografowi nie równy :-p U mnie to chyba z pół klasy miało taki papierek, żeby mieć łatwiej na testach :-D

Witam z rana.
Miałam trochę do nadrobienia.
Femme śliczna córunia, fajnie że początki macierzyństwa są dla ciebie łatwiejsze niż nasze.:-)

CHWILAMI Czyżbyś się zaciążyła?

UMI NAPISZ może coś więcej o sobie.

a ją mam za sobą straszne noce.
muszę mareczka mieć całą noc w łużku bo bez cyca spać nie chce a i tak budzi się od 5 do 7 razy. Mam wrażenie że na noc potrzebuje więcej jedzenia więc jak już dochodzi do krótszych przerw między mocnymi ciąganiami cyca to dostaje butle. Zje wtedy od 10 do 40 ml i śpi już ze 2 godzinki.

ASIOWO Ja też próbuje wykorzystać wszystkie próbki jakie dostałam(chodzi mi o soczki i słoiczki) ale Mareczkowi to nie przechodzi

Oki to napiszę jak tak ładnie prosicie:-p
mam na imie anka lat 18 w klasie maturalnej jestem eh...
Poza tym to z podkarpacia jestem.

dorom5 a ty skąd?

A i ja również mam dysortografie którą u mnie nazwali dyslekcją bo czasem piszę sobie wyrazy od tyłu lub od tyłu je czytam:p a ortów robię co nie miara. A papierka nie mam bo mi sie skonczyła data ważności i nie chce mi sie juz go robić. A i ja mam hopla na punkcie wymowy:p bo jak tos zrobi błąd w pisowni to i tak go nie zauważe:-), a słowo mówione zawsze poprawiam mimo ze sama czasem powiem cos nie tak ale wole wtedy zeby mi uwage zwrócono.:-);-)

Witam mamusie... nadal bez zmian 2w1, dzis wizyta u lekarza, mam nadzieje ze choc troche rozwarcia jest, bo nie chce miec wywolywanego porodu
EWI44 nie biosz sie ze pozniej bedziesz miala problemy z odzwyczajeniem malego od spania z Wami w lozku???
mikus_a ja mialam takie samo zdanie o kotach co Ty, dopoki nie zamieszkaly u mnie 2, zachowuja sie jakby byly czlonkami rodziny. Wczoraj kocica byla z nami na spacerze, a szla jak pies przy nodze, ani na krok nas nie odstapila, a o kocie to juz nie bede wspominac, wielki pieszczoch:-)

mikus_a ale sama wiesz ze to czekanie jest najgorsze, dzis pewnie dostane skierowanie dzo szpitala, ale i tak pojde dopiero w srode( chyba ze wczesniej mnie pogoni) bo jutro nie ma co isc, i tak zadnych badan mi nie zrobia

reklama
Do góry