reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mikus_a wiem ze dobrze robi, tylko kurcze jak przyjdzie mi lezec jeszcze z tydzien w szpitalu to chyba czegos dostane, moze mala sie szybciej namysli na wyjscie.
Tacy lekarze co leca na kase sa najgorsi, nie rozumiem jak mozna tak postepowac

madzik1388 szkoda ze wcześniej sie nie zorientowałas bo teraz to koncówka, a twój lekarz to nie za fajny jest, ale moze sie zreflektuje. Ja na pierwsza wizyte poszłam tez do lekarza typu daj kase i spadaj moja ciaza była zagrozona a on kazał mi przechdzic przez cały miesiac raz w tyg i tego nie zauwazył interesowała go tylko forsa. Przypadkiem moja mama dowiedziała sie ze jest jakis dobry gin w moim miasteczku i stwierdziłam ze pójde na konsultacje. Co sie okazało ze musze łykac duphasten i ze nie wiadomo czy moje maleństwo sie rozwija bo było o 3 tyg za małe. Gdyby nie ten lekarz który co prawda też kazał przychodzic mi co tydz na usg ale kompletnie nie brał za to kasy. Bierze tylko za umówione wizyty a usg które musze miec takie poza wizytowe mam bez płatnie. Co prawda za wizyte bierze wiecej niz tamten ale uratował moje maleństwo wiec jak dla mnie jest warty raz w miesiacu takiej kasy.

umi2 ja jak narazie to nie mam zastrzezen do lekarza, jesli chodzi o dbanie o pacjentke, wrecz przeciwnie, jest az nadopiekunczy i zbyt czesto kieruje pacjentki do szpitala, a na wizyty chodze co 2 tygodnie, a nawet co tydzien, takze nie jest zle, tylko czasami wystarczy wypisac recepte na jakis lek, a nie kierowac do szpitala

witam:-)

jeju dopiero wstalammmmm.....

femme sliczna ta twoja mala.... niewiem czy znalaz;las fotki mojego kacperka wiec wstawie do galerii,

zajrze do was jak maly zasnie:-)

watpie zeby jakas 16 marzyla aby zostac w tym wieku mama!!!!!!!
zastanow sie co piszesz :szok::szok:

A ja mam 17 lat w styczniu bede miala 18. Jestem w 22tygodniu ciązy. I wcale to nie byla wpadka. Jestes ze swoim (teraz juz mezem) od 3 lat i oboje chcielismy juz dzidziusia. Oczywiscie wszyscy mowia nam ze to wpadka a wcale tak nie jest. Wszytko bylo zaplanowane. I terazm moge powiedziec ze jestem najszczsliwsza na świecie:-)

Witam wszystkich to dobrze że niektórzy chłopacy nie boja się zostac tatą i potrzymują swją dziewczyne na duchu a szczegulnie jak ma 16 lat ja nic nie mam przeciwko młodym mamom znam kilka takich i różnie z nimi jest ,,,:-)trzymam za wszystkie młode mamy kciuki ,, ja już mam synka chociąż to wcześniak ale bardzo się ciesze że go mam super jest zobaczyc swoje malęństwo które się nosiło w sobie :tak: ja nie mam 16 lat ale wiencej troche ale trzymam kciuki za młode mamy bendzie dobrze i zawsze jakoś sie uloży pozdrawiam.
:-D

mikus_a szkoda, że się o coś nie założyłyśmy :-p Jednak się nie zafasolkowałam :-p dzisiaj obudził mnie ból brzucha (doskonale to znam:baffled:) i przybyła @....tylko 16 dni opóźnienia :baffled::szok::eek::wściekła/y::angry::confused2:

reklama
a cisza cisza rzczywiscie;P na forum w pogotowiu tylko ciazoweczki reszta mamusiek bawi maluszki:p sprzata i pierze pieluchy:p jak mnie od tego wszytkiego plecy bola masakra! od soboty mam przwijak a wczesniej to wszytko na lozku -przewijanie kapanie smarowanie....jeszcze wiadomo po ciazy kosci musza powracac na miejsce...
a teraz caly cza na brzuchu leze---w koncu kilka ladnych miesiecy nie bylo okazji:p
karmie jem duzo a codziennnie czuje ze spodenki za luzne:p waze teraz 64 ....przed ciaza 59
uciekambo mi nelusia kwili:D:eek::-D

Do góry