reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam jestem tutaj nowa ;p ale wątek znalazłam chyba w sam raz:) też spodziewam się dzidziusia; ale przyznam że panicznie boję się porodu(chyba jak większość) i tego jak to będzie po nim... czy dam radę itp itd. napiszę jeszcze że mam 19(prawie 20) lat i pewnie większość obaw związanych też jest z moim wiekiem ;p ciąża była nagłą niespodzianką. pozdrawiam i śle buziaki:*

Ostatnia edycja:
reklama
pola997 - Witam, ja kilka dni temu skończyłam 20 latek :-)
W moim przyadku ciaża również była niespodzianką :-) Ale bardzo fajną :-)
Pozdrawiam, i życze miłego dnia.

dla mnie również była miłą:) ja skończę w styczniu 20 lat:) mimo moich obaw nie mogę się doczekać aż dzieciątko będzie z nami;)

Ostatnia edycja:
Umi i musze powiedziec ze Debica jest bardzo fajna :-D
a z jakiej ul Jestes ? bo My z PT !! znaczy juz tylko tesciowie :cool2::-)

Femme a wiesz ze ja tez przez pierwszy miesiac czulam sie dobrze a potem dopadla mnie taka habdra ze nic mi sie nie chcialo ale to chyba tylko dlatgeo bo Ala dawala mi popalic :sorry2:

Pola witaj ;-)

pola witaj:) ja tez bede miala w styczniu 20 lat:)

moja nelka tez jest malutka -51 cm -jeden pajacyk na dziendobry byl zamaly:p

mam pytanie do doswiadczonych mamus-czy takie dziecie jak moje ma beknac po jedzeniu? bo moja mala jest chyba bardzo kulturalna i tego nie robi....bo najczessciej zasypia przy cycu...i nie wiem jak to jest z tym odbiciem?
jak to jest u was mlode mamuski?

ide sie zdrzemnac poki mala spi...

polna ta sama część miasta J III S ale mi szyfr wyszedł:p

Jak tak czytam o tym wszystkim z czym musicie sobie radzic to az sie boję. Normalnie sobie nie poradzę z dzieckiem. Zajmowałam sie juz dziecmi troche wiekszymi ale nie miałam ich 24h/dobę. Na szczescie mam jeszcze sporo czasu zeby sie przygotowac

umi2 to powiem ci że opieka nad noworodkiem przychodzi instynktownie.Jeśli w szpitalu nauczysz się dobrze dostawiać do piersi to już z górki

kaska malenstwo trzeba trzymac pionowo, np polozyc na ramieniu wtedy przewaznie beknie.... ja tak zawsze robie, wtedy kacper nie ulewa.

um2 ja tez sie obawialam...a wszystko idzi epieknie i gladko...mialam tylko problemy z karmieniem...bo maly byl za slaby i nie potrafil...ale to tylko pierwsze 3 dni...potem szlo juz z gorki...a polozne ze mna karmily,z reszta sama je o pomoc prosilam bo zalezalo mi by malemu ulatwic to picie, skoro mial z tym problemy

reklama
witam...
ja tak tylko na chwilke, jutro napisze wiecej...
Kaska... nie martw sie, moja mała jak była mała tez w ogole nie bekała!!!:tak: widocznie nie wdychała tyle powietrza... ale teraz nadrabia to z dwojoną siła:-p:-p:-p

Do góry