reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam po malutkiej przerwie :tak::-)

Olenka jeszcze raz Gratuluje - Sliczny Mezczyzna :tak::tak::tak:
a te bole to moze poprostu Ci sie macica skurcza :sorry2:
a o siostrze to nie slyszalam :-) a co urodzila ?

Asiowo uuuu niezle zakupy :-) a Paulince podoba sie nowy fotelik samochodowy ? a te pobudki powinny potrwac 2-3 dni :tak: czasami musi byc taka odskocznia od przespanych nocek :-):-D

Oliwka w lotka wygralam chyba tylko w snach :-D
mowisz tort .. mmmmm zjadlabym :sorry2: ale ja dzis piecze metrowca :-)

A u mnie ..brak czasu na pisanie - tylko Was podczytuje !!
wczoraj caly dzien bylismy z Ala i P w Debicy - wczoraj wyszla ze szpitala siostra P z coreczka Wiktoria Weronika - sliczna jest :happy2: ale taka drobinka ze nikt sie nie spodziewal :sorry2: Iwona miala ogromniasty brzuch a mala wazyla 2850 :nerd:
kupilam Jej pajacyka bialo zielonego z zolwikiem i takie papucie z gzechotka - ehhh ja tez juz chce miec dzidziusia :blink:
Ala spi , dzis robia u nas ogrzewanie centralne i zakladaja kolektory wiec pracy duzo !! Strasznie szybko zlecial ten tydzien , zaniedlugo pewnie zadzownia po P ze ma wracac :blink: ale mam nadzieje ze snieg tak szybko nie spadnie to moze posiedzi z 3 tygodnie :-)

reklama
Netgirl mi si tak siusiu chciało, że ledwo do klopa doleciałam :-D (bo byłam na zakupach i nigdzie WC nie było :angry:) więc siuski miałam przetrzymane conajmniej 3 godziny :-p aaa z piciem to ja nieee wiem ale na zakupach na bank nic nie piłam. Robiłam jak na ulotce kazali :-p

Ostatnia edycja:
Witam mamusie. Nie pamiętam nawet kiedy ostatnio pisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Żyję na najwyższych obrotach, wcale nie mam czasu. Tylko szkoła-dom i tak w kółko. A na dodatek jestem w maturalnej klasie to nauki jest sporo no i staram się powoli przygotowywać do matury(matma i geogrfia-więc mam do czego). U mnie po staremu, ciągle problemy z T choć ostatnio się trochę uspokoił po tym jak nie widzieliśmy się prawie miesiąc(wyrzuciłam go z domu).
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom: oleńce, femme no i przyszłej mamusi: netgirl
Postaram się teraz trochę częściej udzielać, bo zaglądać to zaglądam do was od czasu do czasu, żeby być w temacie;-)

Ilona rispekt for ju :-) na pogodzenie nauki i wychowywania trzeba dużo energii :tak: Więc dobrze się odrzywiaj i wysypiaj, zeby jakieś choróbsko Ciebie nie dopadło. U mnie klasa maturalna to była jedna wielka impreza :-D a w między czasie chodziłam do szkoły :-D :szok:

A mi kurcze chyba jakieś choróbsko bierze. Kicham kilka razy na godzinę, aż na zajęciach ludzikom znudziło się mówienie mi "na zdrowie" :-D Leje się z nosa, że chyba będę musiała zastosować tampony :eek: :-) Nie kaszlę i nie mam temperatury (ale to u mnie standard) Obstawiam lekkie przeziębienie :baffled::baffled::baffled:.

PS
Net ja już pisałam, że to mało prawdopodobne :p a szkoda szkoda :D Szperam w zakamarkach pamięci szukajac co mogło spowodować aż taki obsów i nic mi do głowy nie przychodzi :/

PS2
Co taki mały ruch?? :((((((((

Ostatnia edycja:
Asiowo uuuu niezle zakupy :-) a Paulince podoba sie nowy fotelik samochodowy ? a te pobudki powinny potrwac 2-3 dni :tak: czasami musi byc taka odskocznia od przespanych nocek :-):-D

ehhh ja tez juz chce miec dzidziusia :blink:

Paulinka bardzo szczesliwa w foteliku:tak: jest wyzszy, mała wszystko widzi no i zdecydowanie wygodniejszy:tak: a te nocki... chyba miesiac temu ostatni raz sie wyspałam, za duzo ja chyba chwaliłam i teraz pokazuje rożki:zawstydzona/y: heh...
a o dzidziusia jak juz chcesz to tez sie staraj:-p My bedziemy sie starac na przyszłam jesien o 2 dzidziusia o ile wczesniej nic nie wyskoczy:-D
asiowo no to marsz po test! u mnie ok ale ostatecznie jakos duzo stoi na przeszkodzie zeby sie do gina wybrac...:/..

eee tam, poczekam jeszcze:-p niecierpliwie czekam na 1 @ po porodzie i mam nadzieje w koncu sie doczekam... nie znam dnia, ani godziny...:-p jak ciotka nie przyjedzie to pod koniec miesiaca kupie znow test...

a dzis małej chciałam dac troszke dynii z ziemniaczkiem, bo wczoraj juz troszke dostała i mała nie chciała przestac jesc:zawstydzona/y: tak jej to smakuje..., zjadła 1/2 słoiczka, a potem jeszcze 10 minut cyca ssała... żarłok niemozliwy... mam nadzieje, ze ta dynia jej nie zaszkodzi w takiej ilosci:zawstydzona/y: teraz poczekam kilka dni na reakcje... mi to w ogole nie smakowała, a ta jadła az uszy sie trzesły...

netgril a co Ty tak na wszystkich dzis naskakujesz ? :szok::-p

Ty nie mialas isc do gina czy znowu cos przelozone jest ? :confused:

Asiowo to fajnie ze sie podoba :tak: przynajmniej nie mam wrogow :-D

Wcale sie nie dziwie ze Despi nie chce jesc warzyw skoro jej na parze gotujesz :-p:-D:-D:-D
a humorek to Ty masz chyba przez ta fasolke :-p:-)

to trzeba bylo podniesc motor w gore albo tym przecinakiem przeciac (tez nie wiem jak to sie nazywa:-D) i by pojechal !! a jak facet nie wierzy to mogl zrobic zdjecie :rofl2:Ty cos za bardzo w przesady wierzysz :-p

asiowo leniuch.. kupujesz gotowe a sama nie gotujesz.. leniuch leniuch :p

przyznam sie, ze ani jedno ano drugie:-p narazie dostaje pełno próbek wiec próbujemy:-D

a tak w ogole to asiowo zazdroszcze ze mala je warzywka.. u mnie to tragedia.. wcale nie chce jesc.. a czemu wlasciwie tak wczesnie wprowadzasz jej jedzonko??

szczerze mowiac miałam zamiar wprowadzac pozniej, teraz chciałam tylko mała oswajac powoli z tym jedzonkiem (2-3 łyzeczki dziennie), zeby pozniej nie było problemu, a tutaj prosze, mała chce wcinac juz wszystko inne:-p jak chce to nie bede jej bronic jak nic sie nie bedzie działo:tak: pozniej na pewno bede sama wszystko miksowac:tak:

fajnie, przynajmniej w styczniu jak dobrze pojdzie bede mogła mała zostawic z tata i w koncu pojechac na narty:-D

A ja najpierw dałąm jabluszko utarte z marchewką. Nicole nienawidzi słoiczków...zresztą nie dziwię się jej...Ewentualnie ze słoiczka zje deserek jakiś,ale nic poza tym...

reklama
Do góry