reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Odpoczywaj Femka póki możesz;-). A ja dopiero co przed chwilką uśpiłam Nicole...Nica budziła się co ją położyłam,aż w końcu wkurzyłam się ściągnęłam jej pieluszkę zaaplikowałam czopik,dałam granulki i panadol. I w końcu zasnęła....Padam dzisiaj na kastę.... W dodatku dowiedziałam się,że moja kumpelka dobra która w sierpniu skończyła 18-tkę zaciążyła...a Barbara zawsze była wzorem wszelakich cnót,co niedzielę do kościółka,ale z kolei na imprezkę jak szłyśmy to pijaństwo we dwie szerzyłyśmy...więc zastanawiam się jakim cudem mój kochany zajazd zaszedł w ciążę skoro zawsze wszystkich pouczałą,że sa środki antykoncepcyjne:-D:-D:-D:-D.

A druga właściwie była już koleżanka...głupia szmata jebana...zaszła sobie w ciążę i urodziła w lutym a we wrzesniu skończyła 18-tke ma penera za chłopaka,który kradnie,bije ją,chleje,zamyka z dzieckiem w domu pod kluczem i oskarża ją o pieprzenie się z jego ojczymem też zaciążyła i usunęła szmata zasrana!!!:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-(....tacy ludzie nie powinni mieć dzieci!!!

reklama
femme fatal, ale śliczna dziecinka:) cudna jest:) uwielbiam dzieci eh...

firanka eh ta twoja koleżanka poprostu ma cięzką sytuacje co prawda nie pochwalam jej decyzji bo sama wolałabym odejść od faceta niż zabić własne maleństwo, ale nie wiadomo co pokierowało jej decyzją. Może bała sie swojego faceta ze sie wscieknie jesli bedzie chciała urodzić pobije ją a przytym skrzywdzi dziecko. Nie mam pojecia, ale mi jej żal.

Ja wierze ze mam w sobie maleństwo, kocham je z całego serca, ale czasem mam zal sama do siebie. Wiem jednak ze w przyszłości stwierdze ze moja kruszyna bedzie najlepszą " rzeczą" ( przepraszam za wyrazenie innego nie umiałam znaleźć) jaka mnie w życiu spotkała. W sumie juz teraz obserwuje jak mój chłopak sie cieszy ze utyłam troche brzuszek mi sie zaokrąglił a moja mama juz mi planuje jak to bedzie co dzien do nas przychodzic i bawić sie z maleństwem.:)

Ale tu skromny ruch :-p
Ja właśnie jestem po śniadanku mała sobie śpi grzecznie :-) niesamowita jest :-) ciekawe kiedy zacznie broić :-p
W nocy trochę przy niej musiałam poskakać bo ciągle kupkę robiła :dry: 2 razy mnie obsikała i obsrała łobuziara :-p no i jakoś w domu wyziębione tak było że cała lodowata była więc spała z nami ... mam nadzieje że za bardzo się nie przyzwyczai :-)

FIRANKA- masakra to co piszesz ... co za ludzie po świecie chodzą :/

UMI2 - my się jeszcze nie znamy więc się witam :-)

...a OLENKA się pokazała ? i co z MADZIKIEKM ?

ja wstalam rano:) obudzilam dziecko nakarmilam dalam babci i .....na zakupy!!!wydlam w godzine 6 stow ale mam juz wszystko.....bo w ciazy to w dresach i za wielkiej kurtce siostry musilam chodzic....:)w koncu jak kobieta sie poczuje:) nie jak balon

femme brzuch ci zostal>?? cieli mocno??

femme fatal wybacz wykazałam sie brakiem kultury:-p powinnam sie najpierw przywitać a ja sie skupiłam na zdjęciu twojej małej:-)
Witam i Gratuluję:-)

reklama
Femme fatal - Śliczna masz córeczke :-) Gratuluje :-)
Ja jeszcze nie znam płci dziecka, ale mam nadzieje że na nastepnej wizycie sie dowiem :-)
umi2 - Zauważyłam że mamy tyle samo dni do porodu, hehe :-)

Ostatnia edycja:
Do góry