reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olenka... synuś przesliczny:tak: jeszcze raz gratuluje!
A my wczoraj niestety trafilismy tylko 3 w tego totka...:zawstydzona/y:
Bylismy ogladac mieszkania, ale niestety nie stac nas:-( kredyt minimum 800zł na miesiac +czynsz 550 zł + media... nie damy rady z 1 wypłaty:-( a mieszkanie ladne, ustawne...:-( zastanawiamy sie tez czy auta nie kupic z oszczednosci, ale bezsensu, zebysmy sie z kasy wypłukali...
Jedyne cos dzis męzowi powiedziała to to, zeby odrazu postarac sie o 2 dziecko jesli w ogole o nim mysli, zebym jak jaknajszybciej wróciła do pracy i wtedy mozemy brac kredyt:-D zobaczymy jak sie do tego ustosunkuje:-p zaraz mykam do łozka, bo mała przez ten katarek jest niemożliwa... choc dzis przez 2h od niej odpoczełam, bo babcia została z mała!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Olenka dobrze ze juz jestescie, sliczny dzidzius
Oliwka no u mnie jest bez zmian, ciagle tak samo, juz sie pogodzilam z tym wielgasnym brzuchem:-)

olenko piekny dzieciaczek:)oby byl teraz grzeczny zebys mogla odpoczac ;)

takie ladne zdjecia ma olenka ze szpitala,....moja nelka wygladala strasznie! nie mogla mniec swoich ciuszkow...miala za wielkie spiochy, kaftanik...wszytsko takie stare i brzydkie bylo w tym szpitalu....jeszcze z pieczatkami ktore wygladaly jak brud i nie bylo body wiec dzieciom bylo zimno....ten tydzien ktory spedzilam w szpitalu to najgorszy tydzien w moim zyciu...jadlam tylko to co mi rodzice przynosili i tesciowie bo jedzenie masakra--dla karmiacych paprykarz i korniszony///nie milam pokarmu -mala ryczala cale noce a pielegniarka zjawiala sie o 4 z butla mleka ... jak milam nawal mleka i nie umilam nelki przystawic tez nikt nie przyszedl....koszmar...nelka plakala caly czas a ja razem z nia

netrigl test robiłam popołudniu bo ja to niecierpliwe stworzenie jestem :-D Żadnych objawów nie mam ani na @ ani na ciąże :eek: Chodzę tylko podkurwiona ale mam powody. Jak się nie pojawi przez weekend to jak pojadę do Kielc (jestem w domku teraz) zakupię w środę jeszcze jeden test a jak będzie negatywny to pójdę do ginka. U mnie jakiekolwiek przesunięcie @ w więcej niż 1 dzień to graniczy z cudem :szok: Liczyłam na kalendarzyku kilka razy bo nie mogłam uwierzyć, że to 2 tygodnie.

Hehe ale by były jaja :-D No ale to raczej mało prawdopodobne. Mam tylko nadzieję, że nie będę miała problemów z jajnikami (znów).

Oleńka Cud miód bobasek...zacałowałabym taka kruszynkę :tak::tak::tak::tak::tak:

Chwilami czasem z przemęczenia się nie dostaje @.

Oleńko zajefajny ten śliczniusi szkrabik:tak:

Net to był wenflon w główce.. U niemowląt bardzo trudno znaleźć żyły,a że na głowce wszystko widać to najczęściej u łysolków wkłuwają się w głowę.

No masakra,dla mnie było nie ludzkie kłucie Nici w piętki,zgięcia w rączkach,rączki i stopki ( w każdym z tych miejsc miała wenflony),a co dopiero w główkę...Przede wszystkim nie zgodziłabym się, z tego względu,że bałabym się,że zrobią coś mojej laleczce ukochanej:zawstydzona/y:.

Witam z wieczora:-) u nas juz dobrze, te jej nerwowe zachowanie bylo spowodowane moim zachowaniem, tak mi sie wydaje bo dzisiaj bylam spokojna i Ala jak prawie zawsze rechotala caly dzien. Przestawila mi sie i kladzie sie o 23 a wstaje o 9-10 czasami juz bym wolala zeby sie kladla o 19 i o 6 wstawala...
Co do szczepien to wogole horror jest, chociaz ostatnie Ala zniosla bardzo dzielnie i plakala tylko przy ukuciu i wstrzykiwaniu szczepionki jak wychodzilysmy z gabinetu to juz sie rechotala:-)
Dobra spadam spac bo w ten weekend mam zajecie, ledwo rade daje... nie nawidzie sie uczyc mam nadzieje ze mala po mnie tego nie odziedziczy:-D

Snoopy Nicole też mi się tak przestawiła. Tzn przestawia się za każdym razem gdy wychodzi ząbek...teraz mam przesrane bo wychodzą 2 górne 1...
O pierwszy raz jestem pierwsza :-D

reklama
Witam sie i ja:-)
Ale u nas piekne sloneczko, w sam raz na pranie. My dalej 2w1, a na dodatek wszystkie objawy zblizajacego sie porodu ustapily.
Kaska19 no to mialas niezle w tym szpitalu, u mnie tez ubranka sa szpitalne, ale z tego co widzialam to takie brzydkie nie sa, a nie moglas miec swoich??? co do jedzenia, to u mnie tez nie ma co chwalic, no ale paprykarzy i korniszonow zadna nie dostawala, co najwyzej salceson na snaidanie:-)
Chwilami ja tez bym nie wytrzymala, zaraz polecialabym po drugi test:-)

Do góry