reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olenka... synuś przesliczny:tak: jeszcze raz gratuluje!
A my wczoraj niestety trafilismy tylko 3 w tego totka...:zawstydzona/y:
Bylismy ogladac mieszkania, ale niestety nie stac nas:-( kredyt minimum 800zł na miesiac +czynsz 550 zł + media... nie damy rady z 1 wypłaty:-( a mieszkanie ladne, ustawne...:-( zastanawiamy sie tez czy auta nie kupic z oszczednosci, ale bezsensu, zebysmy sie z kasy wypłukali...
Jedyne cos dzis męzowi powiedziała to to, zeby odrazu postarac sie o 2 dziecko jesli w ogole o nim mysli, zebym jak jaknajszybciej wróciła do pracy i wtedy mozemy brac kredyt:-D zobaczymy jak sie do tego ustosunkuje:-p zaraz mykam do łozka, bo mała przez ten katarek jest niemożliwa... choc dzis przez 2h od niej odpoczełam, bo babcia została z mała!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Olenka dobrze ze juz jestescie, sliczny dzidzius
Oliwka no u mnie jest bez zmian, ciagle tak samo, juz sie pogodzilam z tym wielgasnym brzuchem:-)

olenko piekny dzieciaczek:)oby byl teraz grzeczny zebys mogla odpoczac ;)

takie ladne zdjecia ma olenka ze szpitala,....moja nelka wygladala strasznie! nie mogla mniec swoich ciuszkow...miala za wielkie spiochy, kaftanik...wszytsko takie stare i brzydkie bylo w tym szpitalu....jeszcze z pieczatkami ktore wygladaly jak brud i nie bylo body wiec dzieciom bylo zimno....ten tydzien ktory spedzilam w szpitalu to najgorszy tydzien w moim zyciu...jadlam tylko to co mi rodzice przynosili i tesciowie bo jedzenie masakra--dla karmiacych paprykarz i korniszony///nie milam pokarmu -mala ryczala cale noce a pielegniarka zjawiala sie o 4 z butla mleka ... jak milam nawal mleka i nie umilam nelki przystawic tez nikt nie przyszedl....koszmar...nelka plakala caly czas a ja razem z nia

netrigl test robiłam popołudniu bo ja to niecierpliwe stworzenie jestem :-D Żadnych objawów nie mam ani na @ ani na ciąże :eek: Chodzę tylko podkurwiona ale mam powody. Jak się nie pojawi przez weekend to jak pojadę do Kielc (jestem w domku teraz) zakupię w środę jeszcze jeden test a jak będzie negatywny to pójdę do ginka. U mnie jakiekolwiek przesunięcie @ w więcej niż 1 dzień to graniczy z cudem :szok: Liczyłam na kalendarzyku kilka razy bo nie mogłam uwierzyć, że to 2 tygodnie.

Hehe ale by były jaja :-D No ale to raczej mało prawdopodobne. Mam tylko nadzieję, że nie będę miała problemów z jajnikami (znów).

Oleńka Cud miód bobasek...zacałowałabym taka kruszynkę :tak::tak::tak::tak::tak:

Chwilami czasem z przemęczenia się nie dostaje @.

Oleńko zajefajny ten śliczniusi szkrabik:tak:

Net to był wenflon w główce.. U niemowląt bardzo trudno znaleźć żyły,a że na głowce wszystko widać to najczęściej u łysolków wkłuwają się w głowę.

No masakra,dla mnie było nie ludzkie kłucie Nici w piętki,zgięcia w rączkach,rączki i stopki ( w każdym z tych miejsc miała wenflony),a co dopiero w główkę...Przede wszystkim nie zgodziłabym się, z tego względu,że bałabym się,że zrobią coś mojej laleczce ukochanej:zawstydzona/y:.

Witam z wieczora:-) u nas juz dobrze, te jej nerwowe zachowanie bylo spowodowane moim zachowaniem, tak mi sie wydaje bo dzisiaj bylam spokojna i Ala jak prawie zawsze rechotala caly dzien. Przestawila mi sie i kladzie sie o 23 a wstaje o 9-10 czasami juz bym wolala zeby sie kladla o 19 i o 6 wstawala...
Co do szczepien to wogole horror jest, chociaz ostatnie Ala zniosla bardzo dzielnie i plakala tylko przy ukuciu i wstrzykiwaniu szczepionki jak wychodzilysmy z gabinetu to juz sie rechotala:-)
Dobra spadam spac bo w ten weekend mam zajecie, ledwo rade daje... nie nawidzie sie uczyc mam nadzieje ze mala po mnie tego nie odziedziczy:-D

Snoopy Nicole też mi się tak przestawiła. Tzn przestawia się za każdym razem gdy wychodzi ząbek...teraz mam przesrane bo wychodzą 2 górne 1...
O pierwszy raz jestem pierwsza :-D

reklama
Witam sie i ja:-)
Ale u nas piekne sloneczko, w sam raz na pranie. My dalej 2w1, a na dodatek wszystkie objawy zblizajacego sie porodu ustapily.
Kaska19 no to mialas niezle w tym szpitalu, u mnie tez ubranka sa szpitalne, ale z tego co widzialam to takie brzydkie nie sa, a nie moglas miec swoich??? co do jedzenia, to u mnie tez nie ma co chwalic, no ale paprykarzy i korniszonow zadna nie dostawala, co najwyzej salceson na snaidanie:-)
Chwilami ja tez bym nie wytrzymala, zaraz polecialabym po drugi test:-)

Do góry