reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nina po prostu jest idealna ! wiem wiem każda tak mówi o swoim dziecku pewnie :-p ale naprawdę ! :-) nie dość że śliczna to jeszcze spokojna patrzy się pięknie jest cichutka ładnie pije mleczko 0 problemów z karmieniem od razu załapała ciągnie tak intensywnie że 10min i najedzona a ja mam fajną pierś :-) ogólnie karmienie nie jest bolesne :-) nie ma z nią żadnych problemów :-)
Teraz Kuba się z nią "bawi" a ja szybko wstawiam zdjęcia odpisuje wszystkim itp :-p

ale teraz muszę ją nakarmić :-p

Femme to super:tak:naprawde nie ma jak super wstępw macierzyństwo.. serio zazdroszcze Ci:tak:moje poczatki to byla tragedia.. ciesze sie, ze Ninka ma szczesliwa i zadowolona mame:-)oby tak dalej :-)

dzięki dzięki wszystkim :-)

FIRANKA no właśnie Ci odpisywałam ale musiałam iść ją przebrać :-p to nie będę się dalej rozpisywała tam tu wszystko opisałam :-p teraz nie wyrabiam już z odpisywaniem wszystkim :-p
A tel mam włączony

BASKA no ja mam start zajebisty ... lepszego sobie nie mogłam wymarzyć :-)

Dobrze Femuś,że tak dobrze Ninka daje ci wypocząć moja w szpitalu dawałą mi popalić równo,ale jak zmieniłam cyca na flachę tzn. odciągałam pokarm i dawałam z flachy to był spokój.

femme brak mi słów....na zdjeciu wygląd tak rozczulająco, że aż strach pomyśleć jaka słodka jest w rzeczywistości :-) Odzywa się we mnie Ciasteczkowy Potwór ---- schrupać taką kruszychnę, schrupać :-D:-D:-D

Ja też trzymam kciuki, daj znać jak się sprawy poukładają. Z rozmową długo nie zwlekaj bo nasi rodzice widzą i wiedzą dużo więcej niż nam się wydaje:-)

reklama
Hehe no jest niesamowita ja bym ją ciągle mogła całować a ona też to uwielbia :-p ... dobra dziewczyny ja idę do łóżeczka już ciężki dzień za mną ;-) do usłyszenia ! :-)

Do góry