reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Nina po prostu jest idealna ! wiem wiem każda tak mówi o swoim dziecku pewnie ale naprawdę ! :-) nie dość że śliczna to jeszcze spokojna patrzy się pięknie jest cichutka ładnie pije mleczko 0 problemów z karmieniem od razu załapała ciągnie tak intensywnie że 10min i najedzona a ja mam fajną pierś :-) ogólnie karmienie nie jest bolesne :-) nie ma z nią żadnych problemów :-)
Teraz Kuba się z nią "bawi" a ja szybko wstawiam zdjęcia odpisuje wszystkim itp
ale teraz muszę ją nakarmić
Teraz Kuba się z nią "bawi" a ja szybko wstawiam zdjęcia odpisuje wszystkim itp
ale teraz muszę ją nakarmić
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
BOŻE FEMMKA JAKA ONA SLICZNA,jeszcze raz gratulacje i ogromne buziaki
femme fatal
dzięki dzięki wszystkim :-)
FIRANKA no właśnie Ci odpisywałam ale musiałam iść ją przebrać to nie będę się dalej rozpisywała tam tu wszystko opisałam teraz nie wyrabiam już z odpisywaniem wszystkim
A tel mam włączony
BASKA no ja mam start zajebisty ... lepszego sobie nie mogłam wymarzyć :-)
FIRANKA no właśnie Ci odpisywałam ale musiałam iść ją przebrać to nie będę się dalej rozpisywała tam tu wszystko opisałam teraz nie wyrabiam już z odpisywaniem wszystkim
A tel mam włączony
BASKA no ja mam start zajebisty ... lepszego sobie nie mogłam wymarzyć :-)
M
margo27
Gość
Ja też trzymam kciuki, daj znać jak się sprawy poukładają. Z rozmową długo nie zwlekaj bo nasi rodzice widzą i wiedzą dużo więcej niż nam się wydaje:-)
reklama
femme fatal
Hehe no jest niesamowita ja bym ją ciągle mogła całować a ona też to uwielbia ... dobra dziewczyny ja idę do łóżeczka już ciężki dzień za mną ;-) do usłyszenia ! :-)