reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nina po prostu jest idealna ! wiem wiem każda tak mówi o swoim dziecku pewnie :-p ale naprawdę ! :-) nie dość że śliczna to jeszcze spokojna patrzy się pięknie jest cichutka ładnie pije mleczko 0 problemów z karmieniem od razu załapała ciągnie tak intensywnie że 10min i najedzona a ja mam fajną pierś :-) ogólnie karmienie nie jest bolesne :-) nie ma z nią żadnych problemów :-)
Teraz Kuba się z nią "bawi" a ja szybko wstawiam zdjęcia odpisuje wszystkim itp :-p

ale teraz muszę ją nakarmić :-p

Femme to super:tak:naprawde nie ma jak super wstępw macierzyństwo.. serio zazdroszcze Ci:tak:moje poczatki to byla tragedia.. ciesze sie, ze Ninka ma szczesliwa i zadowolona mame:-)oby tak dalej :-)

dzięki dzięki wszystkim :-)

FIRANKA no właśnie Ci odpisywałam ale musiałam iść ją przebrać :-p to nie będę się dalej rozpisywała tam tu wszystko opisałam :-p teraz nie wyrabiam już z odpisywaniem wszystkim :-p
A tel mam włączony

BASKA no ja mam start zajebisty ... lepszego sobie nie mogłam wymarzyć :-)

Dobrze Femuś,że tak dobrze Ninka daje ci wypocząć moja w szpitalu dawałą mi popalić równo,ale jak zmieniłam cyca na flachę tzn. odciągałam pokarm i dawałam z flachy to był spokój.

femme brak mi słów....na zdjeciu wygląd tak rozczulająco, że aż strach pomyśleć jaka słodka jest w rzeczywistości :-) Odzywa się we mnie Ciasteczkowy Potwór ---- schrupać taką kruszychnę, schrupać :-D:-D:-D

Ja też trzymam kciuki, daj znać jak się sprawy poukładają. Z rozmową długo nie zwlekaj bo nasi rodzice widzą i wiedzą dużo więcej niż nam się wydaje:-)

reklama
Hehe no jest niesamowita ja bym ją ciągle mogła całować a ona też to uwielbia :-p ... dobra dziewczyny ja idę do łóżeczka już ciężki dzień za mną ;-) do usłyszenia ! :-)

Do góry