reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja sie nie martwie bo dla mnie to ona jest w sam raz a nawet za chuda:-) taka dlugasna sie zaczyna robic:-):-)
sheeppy to nikus byl solidnym bobasem:-D

Alucha przespala 15 min i od razu spokojniuska:-) moja tez ostatnio ma humory i duzo przy tym spi:-D widac taki urok malucha:-D

Co do leka to ja od poczatku ali podawalam bebiko, pozniej na NANe chciala zmienic bo prawie wszystko sie jej ulewalo, ale po niej jeszcze gorzej bylo i zostalam przy bebiko i juz jest elegancko:-D a ala jak widzi butle to zachowuje sie jak by z miesiac nie jadla:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu... o takim malutkich dzieciaczków wysypka jest normalna...
tak naprawde moze sie brac z wszystkiego, wiec nie masz sie czym przejmowac... najlepiej nie jedz czekolady i przestan uzywac tych husteczek, odczekaj 3 dni i zobacz czy jej to zejdzie, jak zejdzie to sprobuj jeszcze raz uzyc tych husteczek, a wszystko bedzie jasne...:tak:moja mała miała co chwile jakas wysypke, teraz tez ma, ale to koło ust wiec przypuszczam,z e to ze sliny:tak:

Moja mala wcale nie miala wysypki, jak dostala alergi na oliwke to miala strasznie zaczerwieniana skore i miejscami jej schodzila...:-( to byla dla mnie masakra, z reszta moja mama mowi ze ja panikuje i ze jestem przewrazliwiona:-) no ale coz to moje pierwsze dziecko wiec czase trzeba:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam;-)
ja juz FEMME naosalam zyczenia to sie powtarzac nie bede !!:tak::tak:

MADZIK no to teraz na CIebie czekamy:rofl2:

Snoopy TWOJA Luska faktycznie duza ale tak jak to ktoras napisala *chyba AsioWO* nie ma co sie przejmowac:tak: i fajnie ze z J sie uklada;-)

FIranka nie dosiadalam P :-p

Galareciu uuu ale ja Wam zazdroszcze wyjazdu ale przynajmniej odpoczniesz i nabierzesz sily ;-)

oliwka_11 śpi w dzień różnie.. Czasami po jedzeniu ma pół godz odpoczynku i zasypia i śpi ok.2-3 godz, a czasami śpi tylko godzinkę.. Choć to już i tak więcej niż ostatnio..

A co do mleka to ja myślę że u większości dzieci jest tak że pierwsze mleko które się poda jest najodpowiedniejsze.. A inne już nie.. Oczywiście są wyjątki jak np. Ona_mika A właśnie, ciekawe co u niej..

snoopy12 mój Adaś jak skończył 3m-ce to waga stanęła na 6kg.

Galatecia, moge sie zalozyc ze na nastepny badanku maly bedzie mial conajmniej 1kg na plusie:-)
Martuska witay na forum i gratulacje:-)

Hehe netgirl pisala ze nie wiadomo kiedy ja znowu sie pojawie, ja jestem a jej nie ma...:-(

Powiedzmy ze jest dobrze zeby nie przechwalac bo sie popsuje:-) Ojciec sie zrobil wzorowy o wszystkim pamieta jak ja zapominam a ostatnio czest mi sie to zdarza...:-(

Snoopy, wrzuc jakies fotki Ali, bo jestem ciekawa tej Twojej córeczki:tak:

Mika... współczuje stosunków z tesciowa:zawstydzona/y:ja tez nie mam rózowo, ale nie az tak... Duzo siły Ci zycze i obyscie jak najszybciej wyremontowali ten domek...

reklama
Ona_Mika Moim zdaniem takie tanie mikrofalówki są wystarczające, byle były na gwarancji.. bo po co tracić majątek na jakąś super nowoczesną która piecze i grilluje, skoro od tego są piekarniki, mi tam taka zwykła starcza do grzania.
Co do porodu, to właśnie obawiam się, że u mnie będzie po tym jak u Ciebie, mnie nieraz nawet po seksie strasznie boli i mam problemy a co dopiero jak urodzę:baffled:

Do góry