reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

skąd mi się ta Lenka wzięła :-D chyba przez niewyspanie :baffled: Przepraszam Femme i Ninkę :happy:
Ja jak zawsze niewyspana i tylko czekam aż się ten dzień skończy i co nowego przyniesie..

reklama
Oliwka a u nas nic ciekawego.. Lena mi sie budzi w nocy.. normlanie mam juz dosc - nie wiem, co jej jest:baffled:masakra.. a zaraz klade ja na drzemke.. wiec uciekam dziewczynki:-)papa do napisania wieczorem;-)

szkoda, ze o tym olejku rycynowym nie wiedzialam jakies 7 miesiecy temu...moze bym naturalnie urodzila;p
oczywiscie gratulacje dla Femme !!!!!!!
dorom5 rowniez trzymam kciuki za rozmowe!!!
Ja wlasnie zerkam na Wojtusia ktory tylko by broil i broil , wlasnie probuje dosiegnac obrus na lawie a jak mu mowie ze nie wolno to sie tylko usmiecha i dalej probuje hehe...ale sie nie moge doczekac az zacznie raczkowac;p coprawda wtedy pewnie dopiero bede miala urwanie glowy....ale z drugiej strony jaka radosc:)
pozdrawiam Was i Wasze maluszki:D
i wedle prosb mam suwaczki i zdjecie tylko jeszcze musze znalezc jakies mniejsze bo to duuuuuuuuze jest hehe:D

Madzik nie wiem czy ją pocieli...nie chce teraz męczyć ja sms-ami bo całą noc nie spała ,niech teraz sobie odpocznie.....wieczorem do niej zadzwonie!!!! Urodzisz i ty ,chyba że jak dłuży ci się czekanie to spróbuj tak jak femmka tego olejku!!

BASKA ech współczuje,ciekawe dlaczego tak się budzi w nocy????kurcze te nasze dzieci są czasem takie nieprzewidywalne...

KREDZIA śliczny ten twój chłopanio....i te ząbki ,ja to z niecierpliwością czekam kiedy mojemu wyskoczy kiełek!!

Ja teraz od rana wydzwaniam do CZD normalnie tam się dodzwonić to masakara ale che już mieć tego okuliste z głowy,przynajmniej upewnie się ze Oliwka ma zdrowe oczka!!tylko ciekawe kiedy będe miała wyzite ,bo tam są straszne kolejki!!

No to ja sie w koncu ogarnełam, mała spi od 40 minut:tak:
W nocy mała w dalszym ciągu daje mi popalić:zawstydzona/y: Dzis miałysmy isc na szczepienie, ale poczekam, bo katarek nie przechodzi... jak jej nie przejdzie do piatku to pojde z nia do lekarza:zawstydzona/y:Zębolki ciagle w dziąsełkach, a nie na dziąsełkach, ale juz tuż tuż...:-D Dzis odespałam rano nocke, bo M dopiero o 10 jechał do pracy, zajał sie mała, pozmywał i zrobił sniadanko, a ja moge troszke dzis odpoczac:tak:

Fajnie, ze Femka ma już Ninke przy sobie:tak:

No to i ja coś napisze..
U nas nawet dobrze. Adaś je tak mniej więcej co 3-4godz (licząc od początku karmienia do początku następnego).. Już nawet lepiej chyba śpi.. I stwierdziłam że nie będe mu jednak zmieniać mleka. Po NAN1 mu nie jest źle więc zostaje.
A my z moim mężem jednak wybieramy się w góry na 4dni.. Mam nadzieję że odpocznę trochę od małego i od codzienności i zregeneruję siły.. No i oczywiście że ten wyjazd umocni mój związek z mężem. Już się nie mogę doczekać. Małemu już spakowałam czyste ubranka do babci.. A przybory do mycia i jedzonko to oczywiście w ostatniej chwili w piątek na wieczór..
A jeszcze będe musiała spakować siebie i męża.. I poszukać torby podróżnej..

femme fatal gratuluję córci. Taka duża dziewczynka a taka chudzinka. Pewnie ma to po mamusi. I napewno jest śliczna. Czekam na zdjęcia i relacje z porodu..

madzik1388 już bardzo blisko. Niedługo i Ty będziesz miała swoją dzidzię przy sobie i nawet jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem..

kredzia111 witam nową mamusię. Pisz do nas często.

oliwka_11 Ciebie to ja dziewczyno podziwiam.

Ale wiadomosc z rana:):-DFemme Fatal... OGROMNE GRATULACJE :):-D:-D:-D:-DnO TO TERAZ BY MALA BYLA DUZA I CIEZKA ORAZ PRZESPANYCH NOCY :-):-):-)

A ja sobie uświadomilam ze nie dlugo kolej na mnie i az mnei strach oblecial:)

Gratulacje dla Femki i Ninki :)

Dorom w poznaniu masz na promienistej w klinice fisherowej. Dużo sobie liczy,ale jest najlepszą specjalistką w Poznaniu.

No,a Nicolke na swoje pseudo urodzinki dostałą dzisiaj lizaka :p

reklama
GALARECIA nie ma mnie za co podziwiać.....fajnie że zdecydowaliście się na ten wyjazd ,odpaspniesz trochę o wyśpisz się !!!To ładnie ci synek je ,tak co 3-4 godzinki to akurat A jak ci śpi w dzień?????Muszę przyznać że dzidzia wam się udała ,taki mały przystojniacha z Adasia!!!!

MADZIA no przygotowuj się powoli,bo niedługo ty będziesz się pocic na porodówce...

a tak poza tym to kurde wszystkie kobitki nam się rozpakowują.....

Do góry