reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl a czuje sie super, jakos to do mnie nie dociera ze w kazdej chwili moge rodzic, mam co prawda lekkie skurcze, ale sa slabe i rzadkie, wiec nie wiem kiedy sie rozpakuje, pewnie po terminie:-)
femme fatal nio chodze ile moge, moze cos sie szybciej rozkreci, bo jak narazie to lipa. A co do brzucha to moze Ci sie jeszcze bardziej obnizyl i tak wyglada??

reklama
Kurcze, ale Wam zazdroszcze :-) Poród za 3 dni, za 5 dni :-) A ja, jeszcze ho ho.. długa droga przede mną, mi to dopiero zaczyna brzuszek się pokazywac, hehe :-D Ale w stare spodnie sie cały czas mieszcze :p Jestem w 15 tyg. i wyczekuje pierwszych ruchów :-( Czuje jakby rybke w brzuszku. Kiedy Wy poczułyście pierwsze kopniaki? Pozdrawiam.

buahahah nie no NETGIRL teraz to mnie załamałaś :-p
Ja na szczęście szybko zaczęłam bo już od gimnazjum :-p ... ale za to od 15 roku życia jestem w związku w którym nie było szaleństw ... ;/ ciągle 1 facet który strasznie o mnie zazdrosny więc zero wypadów samej itp ...wszędzie z nim więc wyszaleć za bardzo się nie mogłam ... dlatego nie wyszalałam się (jedynie w przerwach naszego związku dawałam ostro :-p jeśli chodzi o imprezki :-p ) ale to nie to... no i pewnie dlatego że tak szybko zaczęłam być w poważnym związku teraz brakuje mi tej wolności ... której już nigdy nie będę miała no bo już czas być poważnym i zająć się należycie córką i dawać jej porządny przykład

MADZIK - no oby oby ... ciekawe która pierwsza na porodówce wyląduje :-p

a co do wód to chyba nie -_- ciągle jestem ..."nawilżona :-p " ale to wody nie są :-p może faktycznie brzuch mi się obniża ... kurde ale jaka ta skóra obleśna :-p jak u staruszki :-p na pępku szczególnie jak ścisnę z 2 stron ...fuuu :-p

DOROM - witaj :-) ja pierwsze ruchy poczułam w dzień matki :-p czyli to jakoś 17 tydzień był :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobitki! A już myślałam, że Femme się posypała :p
U nas jakoś leci, Filip rośnie jak na drożdżach, waży już 5 kg 700 gram :)
Wstajemy do niego max. 2 razy w nocy, także jest dobrze.
R. jest zaczarowany :p
Ostatnio byłam u lekarza, wszystko dobrze, biorę tabletki <Yasmin, brała któraś?>
Buziiiii :**

Cześć Wam dziewczyny!
Ja tylko na chwile napisać co umnie.
Nie mogę doczytać tego co napisałyście bo strasznie mi net zwolnił.
Dzisiaj od rana nie w sosie jestem. Miałam jechać do gina bo koloejne tabsy io wtedy teść wyskoczył czemu tak często jeździmy do lekarza( tydzien temu w czwartek byliśmy z dziećmi na bioderkach) no i przyszło mu na myśl że znów w ciąży jestem to zaczął mnie wyzywać od jakiś maziep itd. Myślałam ze się poryczę, ale wolałam żeby S tego nie widział. On się tylko śmiał żę ojciec uważa mnie za "samicę rozrodczą". Tak na prawdę to do tej pory jeszcze nie miałam okazji pomagac przy gospodarstwie bo albo w ciąży albo małe dzieci, i często nie z mojej winy bo teściowa chce być dla mnie dobra i zabrania mi cokolwiek robić, aż dzieci będą chodzić. Czasami mam ochotę wyprowadzić się z tąd tyklko z powodu teścia ale niestety musze siedzieć tu. A myślałam że się zmienił bo ostatnio często przychodził i bawił sie z Justynka, ale widocznie to było tylko przejściowe.

sheppy No cóż mogę Ci powiedzieć. Ważne że z dzidziusiem wszystko ok.

A Wam Madzik i Femme piszę żebyście zagęszczały ruchy i starały się urodzić w najbliższym czasie.

Wyżaliłam się io spadam. Luknę do Was jak będę miała lepszy transfer.
Buziaki.

KAROLINA - dobrze że się układa oby tak dalej :-)

EWI - współczuje teścia ... masakra ... :/

MIKUSA - aj tam nie koniecznie ;-) na imprezy typu mayday czy white sensation to w przyszłym roku to na pewno pojadę :-) ja mam to szczęście że moja mama czy Kuby albo nawet moja siostra z chęcią się zajmą Niną :-)

NETGIRL - no na początku to na pewno taka będzie :-p ale później wróci pewnie do normy tak jak u mojej mamy i siostry :-) one to bardzo dobrze ciąże zniosły :-)

A my postanowilismy z Ł ze zaczynmy sie starac o druga dzidzie jak tylko sie zalogujemy na naszym nowym mieszkanku chyba ze 6 sie co innego okaze i gin mi powie ze nosze fasolke

HEJ babeczki,ja właśnie się zebrałam na klikanie

JA dziś ciągle w biegu...ech dzieciaki dają mi popalić....ale jest i sukces Oliwka lata w pampersie ale woła eee jak chce się załatwić lub siku ,czyli nie jest już tak żle ,a Bartuś w końcu che mi jeść łyżeczką i przy tym śmiesznie dzioba otwiera!!:-D:-DDziś zjadł bez marudzenia całe danio i zupke warzywną z buraczkiem:szok:

EWI brak słow ,jak twój teść może tak powiedzieć ,a nawet jakbyś byłą w ciąży to nie jego sprawa.....a poza tym dziwie się że twój mąż tak się zachował ....normalnie szkoda gadać!!!!przykro jest coś takiego czytać ,tym bardziej że oni sa już dorosłymi ludżmi...trzymaj się kochana

NATGIRL a ty jak się czujesz????ech nawet nie wiesz jak ci błogosławionego stanu zazdroszczę ..przez te pisanie na forum nabieram coraz bardziej ochoty ,ale niestety rozum ma przewage!!!!a Despi jak się miewa????

MIKUSIA ja Oliwce zakładałam butki z gumową podeszwą taką miekką ktura bez wielkiego wysiłku się wyginała!!!I moim zdaniem takie buty są najlepsze bo dziecko ma swobode ruchów!!

KAROLINA to super że wszystko oki,oby tak dalej !!masz super że tak mało razy Filipek ci się budzi....ech szczęściara z ciebie

FEMMKA oby tak było żebyś się wyszalała ...napewno babcie pomogą i bedzie git ,ja ci tego z całego serducha życzę ....ale zobaczysz jak Nina podrośnie to będzie lżej...będziesz młodą mamą dziecko ochowane i ty dalej młoda i piękna będziesz mogła szaleć!!!

reklama
Qrde a mi glowa peka :blink:
Ala obudzila sie dopiero po 16 wiec przez godzine szperalam na allegro i chyba kupie Ali taki samolocik FISHER PRICE SAMOLOT+ FIGURKI+MUZYCZKA+ŚWIATEŁKA (473469821) - Aukcje internetowe Allegro
a przy okazji kupie Lucji taka lalke barbie co kreci sie Jej sukienka
:tak:

Mikusa Ala chodzi w takich gumowych podeszwach !! przez jakis czas chodzila w takich szmacianych papuciach ale to w lecie jak wstawala !!

Ewi tescia to Ty masz zajebi....... :crazy: chodziaz Twoj mezulek tez nie jest lepszy :no: nie dosc ze On zajmuje cale lozko to jeszcze nie rozumie ze Ty tez musisz jechac do lekarza !! jakbys mu pozwolila pewnie jechac do kolegi to juz by go nie bylo :sorry2:

Femme no wiesz ja mam 21 lat i jestem stara ? :szok:

netgril uuuu to juz niedlugo i bedziesz wiedziala wszystko ;-)
zycze Ci zeby to byly te dwie fasolki :-):tak:

Karolina to tylko pozazdroscic ze synus tak ladnie spi :tak: ale to do czasu :-D

Do góry