reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja łóżeczko miałam jakieś 2 tygodnie przed porodem dopiero więc masz czas [emoji12]Jaki wózek kupiliscie? [emoji854]
Maxi Cosi Zelia. Ciągle mam lekki stres, że jeszcze dużo czasu do porodu i za wcześnie na takie zakupy, ale ciężko się oprzeć [emoji85]
Córka kończy w tym roku 3 lata, syn w następnym roku bezie miał 2 lata.
Zawsze podziwiam mamy dzieciaków z małą różnicą wieku, to musi być duży wysiłek [emoji16]

reklama
Maxi Cosi Zelia. Ciągle mam lekki stres, że jeszcze dużo czasu do porodu i za wcześnie na takie zakupy, ale ciężko się oprzeć [emoji85]Zawsze podziwiam mamy dzieciaków z małą różnicą wieku, to musi być duży wysiłek [emoji16]
Zerknelam co to za jaki i nawet fajny choć nie mój gust [emoji6]
A przypomnij na kiedy masz termin że mówisz że za wcześnie [emoji6]

Dziewczyny jaki wózek kupilyscie albo jaki macie w planach kupić? Kompletnie nie mam pojęcia jaki wybrać, jest ich za dużo, a nie wiem jaki przyda mi się na zime tak jak i na późniejszy czas, chociaż nie wiem czy to ma znaczenie.
Wiele osób mi mówi, ze gondolkę nie opłaca się na zime bo i tak nie bede korzystać.
Termin mam na polowe stycznia, wiec chciałabym się was poradzić. Może macie jakies swoje typy bądź już jakies przetestowane.

Dziewczyny jaki wózek kupilyscie albo jaki macie w planach kupić? Kompletnie nie mam pojęcia jaki wybrać, jest ich za dużo, a nie wiem jaki przyda mi się na zime tak jak i na późniejszy czas, chociaż nie wiem czy to ma znaczenie.
Wiele osób mi mówi, ze gondolkę nie opłaca się na zime bo i tak nie bede korzystać.
Termin mam na polowe stycznia, wiec chciałabym się was poradzić. Może macie jakies swoje typy bądź już jakies przetestowane.
Jak to gondoli się nie opłaca? To w czym wozić noworodka? W spacerowce? Ale ludzie mają dziwne podejście czasami [emoji85][emoji6]
My mamy bebetto Torino i narazie wiadomo sama gondole używamy i jestem bardzo zadowolona [emoji6]
A co do wyboru wózka to wszystko zależy np od tego co ci się podoba [emoji6] no i od tego czy np mieszkasz w mieście i będziesz musiała wnosić wózek do mieszkania i po jakich drogach będziesz jeździć bo małe kółka na wsi raczej sobie nie poradzą więc lepiej taki z pompowanymi a mały wózek z małymi kółkami w mieście sprawdzi się super [emoji6]

1566561992398.jpeg

Chociaż my mieszkamy w mieście a wózek mamy taki jak na zdjęciu bo po prostu mi się podobał [emoji13]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry