reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
I jak sobie radzisz jako mloda mama?:)ja 1dziecko mialam przed 25urodzinami[emoji4]wiec nie bylam az tak mloda
Ja mam już dwójkę a w tym roku będę mieć 24 [emoji6]pierwsze urodzilam 2msc przed 18stką [emoji6]
Jak sobie radzę? Myślę że na chwilę obecną dobrze ale czy tak jest na prawdę to kiedyś dzieci ocenia [emoji846][emoji6]

Ja mam już dwójkę a w tym roku będę mieć 24 [emoji6]pierwsze urodzilam 2msc przed 18stką [emoji6]
Jak sobie radzę? Myślę że na chwilę obecną dobrze ale czy tak jest na prawdę to kiedyś dzieci ocenia [emoji846][emoji6]
No tak to super ja mam 2dziewczynki jedna 5lat skonczone a 2 będzie miala 3latka w czerwcu:)

Kiedyś nie było w tym nic niezwykłego. Ja mając 20 lat byłam juz po ślubie (byliśmy z moim mężem 4 lata razem) 1,5 roku pózniej urodziła się Nam córeczka, w wieku 27 lat milam dwójkę dzieci, z kilkuletnia różnica, bo tak Nam pasowało. Obydwoje się rozwijaliśmy zawodowo. Teraz czekamy na 3 dziecko, a mam 32 lata (No niedługo 33) [emoji87][emoji86][emoji85] i jestem wykształcona, niedługo z doktoratem. To teraz tak jest, ze pierwsze rodzi się po 30-stce, a kolejne po 40-stce. Jestem jeszcze z innych czasów [emoji6] lepszych uważam.

Kiedyś nie było w tym nic niezwykłego. Ja mając 20 lat byłam juz po ślubie (byliśmy z moim mężem 4 lata razem) 1,5 roku pózniej urodziła się Nam córeczka, w wieku 27 lat milam dwójkę dzieci, z kilkuletnia różnica, bo tak Nam pasowało. Obydwoje się rozwijaliśmy zawodowo. Teraz czekamy na 3 dziecko, a mam 32 lata (No niedługo 33) [emoji87][emoji86][emoji85] i jestem wykształcona, niedługo z doktoratem. To teraz tak jest, ze pierwsze rodzi się po 30-stce, a kolejne po 40-stce. Jestem jeszcze z innych czasów [emoji6] lepszych uważam.
No to fajnie ja tez w wieku 27 lat 2dzieci mialam tylko u mnie nie ma az takiej duzej roznicy wieku miedzy dziewczynkami 2lata 5miesiecy 6dni:) a mi 30 wybije za 4dni😂

reklama
No to fajnie ja tez w wieku 27 lat 2dzieci mialam tylko u mnie nie ma az takiej duzej roznicy wieku miedzy dziewczynkami 2lata 5miesiecy 6dni:) a mi 30 wybije za 4dni[emoji23]

U nas córka 11, syn 6 i teraz córcia w maju 🥰 a różnica super. Nie wykluczamy rownież 4 dziecka [emoji846] Dzieciaki są bardzo za sobą, oczywiście walki tez toczą, ale relacja niesamowita. I teraz z radością czekają na siostrę. Ja 33 za pół roku [emoji28]

Do góry