kin28
Fanka BB :)
Całe szczęście, że jest lepiej a nie gorzej [emoji3590] I super, że fajni lekarze się trafili, poród tam to dobry pomysłZapomniałam się odezwać.
W poniedziałek byliśmy w Łodzi, 6h czekania i 1,5h badania zrobiłyswoje,ale warto było.
Doktor Marek i Pani Profesor bardzo dokładnie nas zbadali, wada jest,ale chyba jest troszkę lepiej. Co dwa tygodnie mamy jeździć na echo serca do Zielonej Góry, 18 września ostatnia wizyta w Łodzi i wtedy będziemy decydować co, jak i kiedy. Ogólnie Pani Profesor mówiła,że mała bardzo dobrze sobie radzi, waży ponad 1600g, rozwija się dobrze, jedna wada na tą chwilę jest wykluczona. Prawdopodobnie operacja odbędzie się w 4,5 lub 6 miesiącu życia, jeśli jej dojdzie nic nowego i będzie tak dobrze jak do tej pory. Póki co jest na tyle dobrze,że mogłabym rodzic we Wrocławiu,ale tylko w szpitalu 70-lecia, jednak ja chyba zostanę przy Łodzi bo tam lekarze już wiedzą o problemie i są to wspaniali lekarze, wiem że mielibyśmy tam odpowiednią opiekę. Troszkę spadł nam kamień z serca,że nie jest gorzej nadal trzymamy kciuki by do porodu było jak najlepiej i oczywiście po nim. Jesteśmy mimo wszystko szczęśliwi i już nie możemy się doczekać do kolejnej wizyty by troszkę odetchnąć z ulgą [emoji8][emoji8]
A malutka już nie taka malutka [emoji4]