kin28
Fanka BB :)
Ja właśnie postawiłam na Maxi Cosi Zelia - generalnie zależało mi na dwóch rzeczach. Ma być lekki i kompaktowy. Mieszkam na 4 piętrze bez windy, więc wózki nawet 13kg to już dla mnie za dużo, a większość takich jest lub cięższych. Kompaktowy, bo sporo jeździmy na wieś i musi się mieścić do auta. Generalnie brałam pod uwagę wszystkie 2w1, gdzie gondola zamienia się w spacerówkę, np. Chicco UrbanDziewczyny jaki wózek kupilyscie albo jaki macie w planach kupić? Kompletnie nie mam pojęcia jaki wybrać, jest ich za dużo, a nie wiem jaki przyda mi się na zime tak jak i na późniejszy czas, chociaż nie wiem czy to ma znaczenie.
Wiele osób mi mówi, ze gondolkę nie opłaca się na zime bo i tak nie bede korzystać.
Termin mam na polowe stycznia, wiec chciałabym się was poradzić. Może macie jakies swoje typy bądź już jakies przetestowane.
A że była okazja to wzięłam ten. Jest naprawdę lekki, waży 9.5kg, składa się dwoma ruchami i można go nieść pod pachą. Zobaczymy jak wyjdzie w użytkowaniu, ale rodzę w grudniu i nie wyobrażam sobie do wiosny wózka nie mieć [emoji23]
Jedyny minus, że gondola jest dość mała, więc jeśli maluch będzie szybko rósł, to szybko się przeniesiemy na spacerówkę, bo rozkłada się na płasko