reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olenka no to GRATULUJE :-):-):-)
i Trzymam kciukasy zeby szybko wyszla z synusiem do domku :tak:
Jednak wygralam obstawiajac ze Olenka pierwsza sie rozpakuje :tak::-)

Femme no wlasnie a kiedy Ty wyladujesz na porodowce ? masz zamiar chodzic z brzuchem jak slon 20 miesiecy ? :-):-D

Basia a jak Lenka sie czuje ? dalej ma goraczke ?

reklama
Kurde a Olenki synek miał być klops a tu taka kruszyna ... to moja miała być kruszyna a pewnie klops będzie :szok: :-p

Olenka wczoraj na jakimś długim wypadzie poza domem była ... może dzisiaj też sobie fundnę taki dłuższy spacer i sexik z Kubą to coś kurde ruszy :-p a jak nie to przeczekam święta i wtedy to już będę musiała w końcu się rozpakować w końcu jak to POLNA ujęła słoń nie jestem :-p

BASKA - a ja znowu dobrze :-( :-p nawet całkiem udaną nockę miałam :-p

Femme heh wszystko sie okaze po porodzie jaka Ninka duza jest :-p:-)
staraj sie staraj wmiare szybko rozpakowac bo naprawde bedzie smianie jak w swieta urodzisz :szok::-D
przycisnij raz a dobrze K to moze wkoncu zadziala :-) :-D;-)

A ja ide strugac ziemniaki na obiad :sorry2:

kurde chciałam się przejść do auchan ... kawałek mam jakieś 20 - 30 min drogi i kupić sobie wywar z liści malin ale pada :dry: i Kuba ma chyba mój portfel :/ ...a jak tylko wróci z pracy to od razu na niego wskakuje :-p :-p :laugh2:

Mikusa a to nie macie takiej bramki na schodach zeby dziecko samo nie wychodzilo ?

Ja juz ziemniaczki ustrugalam i surowke zrobilam,zaraz pojdziemy z Ala na pole wywiesic pranie i do sklepu po chlebus :rofl2:
a potem bede myla okna :sorry2:

Femme u Was pada a u Nas slonko swieci ze hej ,tylko wieje wiatr :sorry2:
a to blizej gdzies sklepu nie masz zeby kupic ten wywar ?

Mikusa oj musicie :tak:ja jak ide do siostry to Ona musi zakladac barierke na schody bo Ala oczywiwscie chce wychodzic :baffled:
a Wy macie pokoje na gorze czy na dole ? bo jak na gorze to radze kupic dwie ;-)

a mi sie cos pranie dlugo pierze :sorry2:pewnie Ala musiala mi przedtem wcisnac podwojne wirowanie :crazy:

Witam mamusie
Olenka gratulacje, oby maluszek szybko nabieral wagi i obyscie szybciutko wrocili do domku
femme fatal no to chyba Ty bedziesz nastepna, a ja na koncu, skoro ginka mi powiedziala ze nie widac zeby cos sie wczesniej rozkrecilo, heh przynajmniej mi 1 listopada nie wyskoczy:-) a sama moze lepiej nigdzie nie chodz, jak Cie dopadnie na ulicy to co zrobisz??? a ile Twoja mala wazyla na ostatniej wizycie???
polna_N co robisz na obiad??? moze mi pomysl podsuniesz

Madzik a to nie jest takie pewne ze tak szybko nie urodzisz :tak:
moja siostra jak chodzila z Dawidem to lekarz powiedzial Jej ze za 3a nawet 4 tygodnie moze dopiero urodzic a tu juz po 2 dniach odeszly Jej wody :-) :tak: a z tego co mowila to nawet sie nie bzykala wiec dokladnie nie wiadomo co przyspieszylo :-D a skurczow to nie czula - nawet jak Lucje rodzila to tez nie ,szczesciara :sorry2:
a na obiad mam ziemniaczki z sosem i kurczakiem no i surowka pekinska :happy2:

Mikusa a wczesniej interesowala sie schodami czy nie bardzo ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry