reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oleńka jak regularne co 3min to Ty się nie zastanawiaj i jedź do szpitala! Ja miałam też co 2-3min regularne i jak przyjechałam do szitala to rozwarcie było na 8cm i czekali tylko aż dojdzie do 10 i mogłam rodzić więc szybko poszło. I Tobie też życzę szybkiego i bezbolesnego porodu.

reklama
Mika... własnie jedna mamusia napisała na czerwcówkach ze ten Nutrramigen dosładzała glukozą... zaczynała od łyzeczki na 100 i mały pił... pozniej zmniejszała proporcje i teraz juz pije bez problemu...

kochane ja mysle ze to za slabe skorcze sa....
szkoda ze z kazdym skorczem laczy sie ten bol plecow, on przyslania cala reszte:zawstydzona/y:

asiowo tego bolu nie idzie opisac wiec ci sie nie dziwie ze niewiesz jak go nazwac:tak:

baska mam tak co 2, 3 minuty czasem 4 ...ale trwaja krotko jaies 10 sekund to normalne???

wiecie co ide wziasc prysznic... zobacze jak sie bede czula po....
za chwile wroce:-)

Olenka... znam ten ból:tak:
i ja skurcze czułam tylko na plecach... moze i na brzuchu tez były ale ich w ogole nie czułam, bo te krzyzowe bóle były okropne...
zbieraj sie lepiej do szpitala powoli...:tak:

no to pewnie czekaja mnie te same bole co ciebie asiowo,

licze czas miedzy skorczami....

wykompalam sie ale i tak ciagle to samo, podczas kompieli jedynie przeszlo na chwile

Oleńka... 3mam kciuki:tak: to juz pewnie to:tak: mi tez tylko prysznic pomagał na ten ból...
ale uwierz, da sie go zniesc... a zapomina sie jak tulisz malenstwo!
Powodzenia:-)

Oleńka kochana to napewno to.. widac powoli sie rozkreca:tak:trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, ze rano Cie tu nie zobacze na BB:-D licze, z ebedziesz tulic swojego synusia:tak:

Witam Mamusie :tak:
i co rozpakowala sie ktoras przez noc ? :-)

dzis mialam pobudke o 6 :sorry2: teraz oglada bajki na lozku a co najwazniejsze przybiegla z drugim smoczkiem :szok: jak sie spytalam gdzie go znalazla to pokazala na tv wiec pewnie gdzies go wcisnela z tylu :sorry2::-D
heh i moze wreszcie dzis zabiore sie za mycie okien bo sie pogoda popsuje i znowu bede odwklekac :sorry2:

Madzik to dobrze ze jednak poszlas do tej ginki :tak:i tak jak pisala (chyba) Mika ze lekarz lekarzowi nie rowny :nerd:

P do mnie wczoraj pisal i wyglada ze nie beda mieli przerwy wiec zobaczymy sie w kwietniu :frown::frown::frown:

OLENKA URODZIŁA !!!

Mały jest malusi waży 2500 i ma 50cm i niestety leży w inkubatorze
Rodziła sama bo na rodzinnym miejsc nie było ... :dry:
No i przesyła pozdrowienia dla wszystkich :-)

reklama
Do góry