reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tez juz po wizycie, bardzo mila ginka, dokladnie zbadala co i jak, zrobila usg, mala wazy 3000kg, wod plodowych duzo, lozysko prawie dojrzale, szyjka zamknieta, mowila ze nie zapowiada sie na wczesniejszy porod
A co do tych obrzekow, to powiedziala ze mam do nich tendencje, musze jak najwiecej lezec z nogami do gory, zero soli, i pic 1,5butelki wody dziennie, dopiero jakby sie powiekszaly te obrzeki to do szpitala, a tak spokojnie czekac na porod, uspokoila mnie bardzo
femme fatal oleńka19 oj cos czuje ze ja chyba bede ostatnia, chociaz mi tes sie strasznie brzuch napina, czasami to sie wyprostowac nie mozna

reklama
madzik to widzisz jednak tamten poprzedni gin to chyba na prawde chcial cie polozyc tylko dlatego zeby miec czysto w papierach a nie dlatego ze cos mu sie nie widzi z twoja ciaza.

asiowo ktora pierwsza to chyba nie wazne... fakt faktem bedziecie w miare w jednych termionie 3 razy e-ciociami:-):-):-)

madzik dobrze ze wszystko ok.:-D
ja mam 5 wizyte i dowiem sie ile ten moj klopsik wazy:-)

mika ja teraz wiem co przechodzilyscie na koncu ciazy....teraz to dopiero was rozumiem, a zrozumiem jeszcze bardziej jak urodze

SZACUN DLA KAZDEJ RODZACEJ, TYLKO MAMUSIE WIEDZA CO TRZEBA PRZEJSC....BY NA ŚWIAT PRZYSZLA NOWA ISTOTKA!!!

dziewczyny potrzebuje pomocy...udzieli mi ktras??
potrzebuje natychnmiastowego masazu, dolnej czesci plecow, bol nie dowytzrymania:wściekła/y: ja juz nie wyrabiam...........tak jak cale 8 miesiecy mnie nic nie bolalo tak teraz strasznie, zaraz bede krzyczec:angry:

Ostatnia edycja:
ja już wróciłam i po spacerku się uspokoiło ;-) ale na wszelki wypadek kupiłam wodę żeby była i szynkę żeby Kuba mógł sobie kanapek narobić :-p

OLENKA hymmm ... bóle kręgosłupa i takie mocne skurcze to może ty kochana rodzisz ? :-p

Femmka tak jak dziewczyny pisza, zacznij liczyc jak poczujesz, ze sa batdziej regularne.. liczenie proste: patrzysz na zegarek jak zaczyna bolec i potem jak konczy - ja w szpitalu stoper mialam wlaczony:-Dbo oni na izbie chca wiedziec co ile i ile trwaja skurcze.. trzymaj sie dziewczyno..

Olenka widze, ze u Ciebie to coraz blizej.. to pomysl sobie, ze w szpitalu z takimi skurczami kaza chodzic - masakra.. ja nawet na pilce podskoczyc nie moglam a co dopiero chpodzic. jakbys mieszkala blizej to masazyk bym Ci zrobila (tez potrafie:-p)

Jak ja sie ciesze że u mnie skurcze takie boleśniejsze zaczęły sie w nocy przedporodem... atak ostatnie dni przed porodem to nie miałam na szczęście nic... no ale za to na porodówce sie namęczyłam...
Ja też wam dziewczyny życze z całego serca jak najlżejszych, najkrótszych, i najspokojniejszych porodów i żeby wsio poszło tak jak powinno...
Mika no właśnie jadłam nabiał i teraz sobie pluje w brode... jadłam jogurty... mleka wogóle no ale jak coś to już po jogurtach mogło mu zaszkodzić... zobaczymy jak go przebadam... mam nadzieje że to nie skazabo uwielbiam jogurty/mleko/sery...

Ide kąpać Kacpra... bo M już wode szykuje... i krzyczy na mnie :-p

femme ja czuje ze to jeszcze nie teraz bol brzucha nie jest taki zly.... ale te plecy uffff.....brzydko powiem napierda** mnie,:angry::angry::angry:
boli ale wiem ze to w porownaniu do tego co mnie czeka to pewnie lajt,
cos czuje ze nocke mam z glowy....

baska o dzieki, przydalby sie, wes tu chodz jak kurde cos cie boli..a ta pilka.... co za metody:wściekła/y:

a ja mam regularne skorcze i bole brzucha .....co 3 minuty.... beka...ale kurde wiem ze to za slabe

Olenka... ja w dniu porodu obudziłam sie z bólem pleców... takim nerwobólem (nie wiem jak to pisać), a po 2-óch godz. był pierwszy mega skurcz:tak: wiec Ty tam uwazaj:tak:

reklama
Do góry