reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
To super że stan Zuzi stabilny :-) :tak:

Moje dzieci dopiero zasneły, tzn mała, bo młody jeszcze słyszę, że się kręci u siebie. Padam..

Ależ Wy młode fiu fiu ;)

Ja jakis czas temu odnalazlam pare siwulcow.. teraz mam blond ombre to chyba gdzies gina w tlumie bo ich nie widze :D:D

Moja myszulka spi od 20

Młoda to już raczej geny ;) ale ja też codzień w nerwach bo młody dokazuje strasznie! jeszcze ta szkoła .. całe popołudnia w książkach siedzimy masakra :/

reklama
Ja mam ciemne w ciąży nie farbowalam to wygladam fatalnie ;d
Manio tez spi od 20 Mateusz ma problemy pomylił dzien z nocą ale grzeczny jest nie płacze w nocy tylko Noe spi i podziwia ;)

Możliwe ze Geny bo mama ma tak samo ale lepiej na faceta zgonic . O szkole to juz nie chce słyszeć mam tyle prac do napisania ze masakra ;/

Do góry