reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ledwie zdazylam na porodowke ( a bylam pietro nizej na patologii ) . weszlam na porodowke 10:15 . o ,10:20 byla juz Zuza . jeden skurcz odeszly wody . na nastepnym wyszla mala . nie nacieta bylam choc mam ,3 szwy bo cia tam sie obtarlo ale nawet nie czuje takze ok ponoc bolalo by gdyby nie podszyli . o 10:10, mam polaczenie do S jeszcze z patologii ze bede juz na porodowce na tym i na tym pietrze, Byl juz w szpitalu na dole. Nie zdazyl ;-) doszedl pod oddzial porodowy w momencie wyjscia malej . i ot tak porod ekspres .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

lenati gratulacje!:* trzymam kciuki i dużo zdrówka dla malutkiej:)
paulina chodzilo mi o pudełko na śniadanie :-)

U nas prawie wszyscy chorzy;/ mały ma antybiotyk bo angina go dopadła plus okropny kaszel i gorączka:( 4 dni pod rząd gorączkował rano i wieczorem ale choroba powoli odpuszcza, Mnie za to męczy kaszel i chrypka jutro wybieram sie do lekarza;/Ja dzisiaj ostatni dzień na nocke i dwa dni wolnego to sie wykuruje z łóżka nie wyjdę:-)

Lenati- wooow. Porod faktycznie ekspresowy ;) dobrzr ze po drodze nie wyskoczyla ;) Karetka malutka przewozili? Kiedy ty wychodzisz i jak moge zapytac to jak sie czujesz.z.tym ze ona tam a ty tu? Piersia.karmic nie mozesz rozumiem? Zycze duzo sil wam :* Kciuki za was zacisniete!!

Madzialena-duzo zdrowka dla was ;-)

Lenati Gratuluję :))
1445256429187.jpg

Załączniki

• 1445256429187.jpg
    1445256429187.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 38
Lenati, gratulacje, duzo zdrowka ;* trzymam kciuki;-)
Madzialena, pudelko na sniadanie? nie macie sniadania w przedszkolu?

U nas jakos leci. W sobote bylismy na weselu mojej siostry, Bartek niechetnie zostal z tesciowa ale co sie dziwic, nie lubi jej a nie mial kto z nim zostac. Bartek chory, ostre zapalenia gardla, antybiotyk i tydz w domu. Lekarka chciala dac zastrzyki jak zawsze ale jeszcze jest w stanie przelykac wiec jest doustny.

Tak malutka zostala wczoraj przewieziona karetka . ja wlasnie czekam niecierpliwie na S i jedziemy do niej od wczoraj od 11:30 jej nIe widzialam . S byl u niej kolo 17 stan byl stabilny .

Ciezko od poczatku . mialam ja.na porodowce ja wiem ok 10-15 min. Potem ja wzieto i w zasadzie widzialam ja chwilami na 10-15 min bo badania itd .
Mleko sciagam choc wczoraj jak tylko pojechala to mleko zaniklo calkiem. Ale dzis jest juz calkiem ok.

A mala no coz , niemal wyskoczyla na korytarzu , ale polozne dosc mocno mnie opanowaly , i po prostu wstrzymalam ja w sobie :)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

MADZIALENA rozumiem o co ci chodzi tylko pytam o to co Anula, czemu nie macie sniadania w przedszkolu?
LENATI ja juz gratulaje skladalam, trzymam kciuki za sliczna niuniusie!!

U nas ok, dzis w domu zostalysmy bo nika zakaszlana okropnie ale tylko w nocy teraz cisza, szaleje. Dalam mucosolvan paracetamol wysmarowalam depulolem i mam nadzieje ze jutro ruszymy na nowo bo oszaleje w domu :(
No i mam okropne problemy w malzenstwie.. szczerze to nie wiem jak to sie skonczy..

reklama
Do góry