reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Każdy facet uważa ze jest wszystko ok a jak powiesz im ze tak nie jest to twierdza ze to nie ich wina ..

Sytuacja go przerosła ? W czym nie pracuje od 2 tyg jest na opiece i ma ja do polowy listopada małym się nie zajmuje tylko co drugi dzień go myje starszy generalnie wszystko robi sam a on sprzatnie czy ugotuje obiad i juz jest zmęczony i niewyspany a i ciągle boli go głowa ;/

reklama
MLODA ale bym go rabala.. boze.. ja wojowniczy charakter mam od jakiegos czasu, wczesniej szara mysza.. moj to znowu nic w domu nie zrpbi, twierdzi ze ja nic nie robie i nie moge byc zmeczona, nie pamietam kiedy uslyszalam kocham cie czy cos, sory ostatnio uslyszalam ze gruba jestem ;) i zrobilanym cos ze soba ale ja znam swoja wartosc i wcale gruba czy brzydka nie jestem na powodzenie i plci przeciwnej nie narzekam.. kiedy w pierwsza rocznice chcialam wyskoczyc na randke uslyszalam po co tracic czas jak moge co cos kupic ;) pierwsza rocznice mielisny w poprawiny weselne to ja wynudzilam zeby on mi piosenke zamowil czy jakis gest z jego strony.. a pozniej dziwic sie ze romanse sa czy rozwody... szkoda gadac

MLODA kochana nie przejmij sie te dziady potrafia ranic bez mrukniecia okiem ty tez to rob ;).im bardziej ci zalezy tym bardziej on bedzie mial w dupie... w niedziele nawet nie wstal z lozka wiec ja pojechalam do rodzicow to obrazony ze nie lezalam z nim w lozku, no kur.wa.. nawet moj ojciec zauwazyl ze cos sie ze mna dzieje i powiedzial mi ze drzwi mam u nich zawsze otwarte i w pl i tutaj.. tyle ze matka postraszyla ze rozwod 1500 zl kosztuje hahahahah nigdy nie wezme slubu drugi raz

Paulina znam to. Dla mojego meza nie istnieje cos takiego jak rocznica ślubu. Mam ochotę czasami wyjść trzasnąć drzwiami i nie wracać,ale jest jeszcze dziecko i chyba tylko ono mnie przy nim trzyma. Tez nie pamiętam kiedy usłyszałam kocham cie z jego ust. A o przytuleniu sie to sobie mogę pomarzyć

Ewix hej ;D przedstawisz sie? Mnie tez tylko dziecko trzyma, sory jeszcze finanse bo sama bym sobie nie poradzila tutaj a na rodzicach wisiec nie chce.. ostatnio pisalam z przyjaciolka ze siedze w gownie po pachy (niechodzi o malzenstwo) ale tak sie zastanawiam.. to gowno calkiem przyjemne jest i wcale nie chce tego konczyc ;)

Tak oczywiście pisałam kilka albo kilkanaście stron wczesniej. Mam 3letnia córeczkę i od kilku miesięcy starałam sie o następne ale nie wiem czy dalej jest sens to robic

reklama
Do góry