reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ledwie zdazylam na porodowke ( a bylam pietro nizej na patologii ) . weszlam na porodowke 10:15 . o ,10:20 byla juz Zuza . jeden skurcz odeszly wody . na nastepnym wyszla mala . nie nacieta bylam choc mam ,3 szwy bo cia tam sie obtarlo ale nawet nie czuje takze ok ponoc bolalo by gdyby nie podszyli . o 10:10, mam polaczenie do S jeszcze z patologii ze bede juz na porodowce na tym i na tym pietrze, Byl juz w szpitalu na dole. Nie zdazyl ;-) doszedl pod oddzial porodowy w momencie wyjscia malej . i ot tak porod ekspres .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

lenati gratulacje!:* trzymam kciuki i dużo zdrówka dla malutkiej:)
paulina chodzilo mi o pudełko na śniadanie :-)

U nas prawie wszyscy chorzy;/ mały ma antybiotyk bo angina go dopadła plus okropny kaszel i gorączka:( 4 dni pod rząd gorączkował rano i wieczorem ale choroba powoli odpuszcza, Mnie za to męczy kaszel i chrypka jutro wybieram sie do lekarza;/Ja dzisiaj ostatni dzień na nocke i dwa dni wolnego to sie wykuruje z łóżka nie wyjdę:-)

Lenati- wooow. Porod faktycznie ekspresowy ;) dobrzr ze po drodze nie wyskoczyla ;) Karetka malutka przewozili? Kiedy ty wychodzisz i jak moge zapytac to jak sie czujesz.z.tym ze ona tam a ty tu? Piersia.karmic nie mozesz rozumiem? Zycze duzo sil wam :* Kciuki za was zacisniete!!

Madzialena-duzo zdrowka dla was ;-)

Lenati Gratuluję :))
1445256429187.jpg

Załączniki

• 1445256429187.jpg
    1445256429187.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 34
Lenati, gratulacje, duzo zdrowka ;* trzymam kciuki;-)
Madzialena, pudelko na sniadanie? nie macie sniadania w przedszkolu?

U nas jakos leci. W sobote bylismy na weselu mojej siostry, Bartek niechetnie zostal z tesciowa ale co sie dziwic, nie lubi jej a nie mial kto z nim zostac. Bartek chory, ostre zapalenia gardla, antybiotyk i tydz w domu. Lekarka chciala dac zastrzyki jak zawsze ale jeszcze jest w stanie przelykac wiec jest doustny.

Tak malutka zostala wczoraj przewieziona karetka . ja wlasnie czekam niecierpliwie na S i jedziemy do niej od wczoraj od 11:30 jej nIe widzialam . S byl u niej kolo 17 stan byl stabilny .

Ciezko od poczatku . mialam ja.na porodowce ja wiem ok 10-15 min. Potem ja wzieto i w zasadzie widzialam ja chwilami na 10-15 min bo badania itd .
Mleko sciagam choc wczoraj jak tylko pojechala to mleko zaniklo calkiem. Ale dzis jest juz calkiem ok.

A mala no coz , niemal wyskoczyla na korytarzu , ale polozne dosc mocno mnie opanowaly , i po prostu wstrzymalam ja w sobie :)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

MADZIALENA rozumiem o co ci chodzi tylko pytam o to co Anula, czemu nie macie sniadania w przedszkolu?
LENATI ja juz gratulaje skladalam, trzymam kciuki za sliczna niuniusie!!

U nas ok, dzis w domu zostalysmy bo nika zakaszlana okropnie ale tylko w nocy teraz cisza, szaleje. Dalam mucosolvan paracetamol wysmarowalam depulolem i mam nadzieje ze jutro ruszymy na nowo bo oszaleje w domu :(
No i mam okropne problemy w malzenstwie.. szczerze to nie wiem jak to sie skonczy..

reklama
Do góry