reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana ;-)uNas znowu ladna pogoda -wczorajsze zakupy sie udaly :tak: kupilam Lucji i Dawidowi prezent na mikolaja -Ali chcialam kupic ta farme fisher price ale kosztowala 188 zl :szok: chyba jednak zamowie przez allegro !!
a i wczoraj przyszla paczke dla siostry -zamowila laptopa dla Lucji a dla Ali ta ksiazke edukacyjna ale Jej w paczce nie bylo , oczywiscie zaplacilam tylko za laptopa :sorry2: ja zabardzo nie mam zamiaru placic drugi raz za przesylke tylko przez ich blad :crazy::no:

Chwilami my za wesele na 185 osob zaplacilismy 35 tys :szok:
naszczescie prawie za wszystko zaplacili moi rodzice - nie wiem czy u Was tez tak jest ale za wiekszosc spraw weselnych placa rodzice panny mlodej ?
P kupowal tylko garnitur,wodke,kamerzyste,fotografa i orkiestre !!

Basia ojej biedna Lenka :blink: duzooo zdrrowka Jej zycze ;-)

Oho Lucja przyszla bo moja sister pojechala z Dawidem do miasta :sorry2: heh
Ala bedzie miala sie z kim bawic :-)

Femme bede jaja jak urodzisz 1 listopada :-p:-D

Oliwka ano pierwsza :-p

A ja zastanawim sie co zrobic na obiad :sorry2:

reklama
Widze że Polna już trochę się obkupiłaś ja wczoraj też ...pojechałam do hurtowni zabawek,bo jest u nas !!!I kupiliśmy chrześnicy D tę głowe do stylizacji ,kosmetyki dla dzieci i zestaw biżuteri a chrześniakowi zamiast tego helikoptera z allegro dżipa co kółka mu się swiecą oczywiście zdalnie sterowany i zestaw małego plicjanta...młodemu zamówiłam juz na allegro ,jeszcze olka została......

ech to masz dziś wesoło w domu...

u nas pogoda do dup.....

MIKA - bo teraz mi nie śpieszno do kolejnej ciąży :-p a nie chce dużej przerwy miedzy dziećmi... nie wiem zobaczę może za 6 lat mi się zachce znowu ... :-p

OLIWKA - ja też mam noce do dupy ...a dzisiaj to w ogóle tak mnie brzuch napierdzielał ... straszne kucie w dole brzucha do tej pory to nie było takie bolesne kurde :-/
A Ninie to ja będę ciągle zdjęcia pewnie robić :-p ona to będzie ze mną miała :-p

POLNA - no Kuba stwierdził że nie jedzie do domu na święto zmarłych bo znając życie wtedy by się wszystko zaczęło :-p

...dziewczyny a co wy tak te prezenty kupujecie ? już na święta ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ano obkupilam ale pasuje Jej cos im kupic bo sister kupilam ALi duzo zabawek za jakies 150 zl :sorry2: mam jeszcze miesiac na to :-D
rodzice wczoraj kupili ALi walek,foremki i taka miche z paciochami i od rana z tym chodzi i udaje ze cos pichci :-D

a wesolo to jest ,grunt ze Dawida nie ma bo bylo byla wojna miedzy Nim a Ala , jakos nie moga sie dogadac :rofl2:

moze wypiore dzis firnaki z mojego pokoju poki tak ladnie jest :tak:

a Oliwka w domu czy dalej u dziadkow ? :-)

Femme nom na swieta :tak: jak sie ma wiecej dzieci niz jedno to lepiej kupic cos na raty bo jak wszystko za jednym razem to full kasy wyjdzie :sorry2:i zas na wacie bede leciec :-D
zreszta mi sie wydaje ze teraz sa tansze zabawki bo potem ceny ida wgore :sorry2:

Ostatnia edycja:
FEMMKA a prezenty to już na święta wole kupywać powoli już teraz niż na raz wydać ok 600 (w tym dla daniela)
ech może coś się zacznie byłe po sobocie!!

POLNA oliwka już w domu własnie zakłada D bluze i mówi taty ,D śpi po nocy a Bartek przed chwilą też zasnął,ja też mam firanki do zmiany tak mnie natchłaś to może i ja zmienie...zobacze jak D wstanie ok 15 ,to jak coś to posiedzi z dzieciakami!!!

Oliwka ja z tym zamiarem prania ciagne sie juz od wakacji :-D
a wlasnie wczoraj kupilam ALi 6sztuk rejstopek z biedronki , sa naprawde swietnej jakosci :tak: chcialam tez kupic Ali pajaca do spania wiekszego ale nigdzie nie bylo takich rozmiarow :sorry2:
chyba jak bede zatydzien wracac od Futymu to wstapie do hurtowni i tam kupie :sorry2: Ala z Lucja wlasnie ogladaja tubisie i dalam ich chrupki to mam troszke luzu :happy2:

hehe ja póki co to mam ostatnie 200zł na koncie i 40 w portfelu ... z tego 200zł poród :/ więc trzeba się ograniczyć bo Kuba dopiero za jakieś 1,5 tygodnia wypłatę będzie miał i to bardzo skromną więc dupa straszna

FEMMKA ech tym pieniędzy to ciągle jest mało,zobaczysz jak wam się ukruci jak Ninka będzie na świecie!!!!Jak będziecie składac na becikowe to odrazu skladajcie na rodzinne i na dodatek z tytułu urodzenia dziecka (wynosi 1000)to trochę grosza na początek wam wpadnie!!!!
Normalnie zazdroszczę ci że Ala tak lubi bajkować!!!

Polna ja też okien od lata nie myłam,nawet teściowa powiedziała że mi umyje bo wstyd tyle czasu firanek nie zmieniać!!!a ja miałam kupić sobie nowe ale tak się zbieram że to szok!!!!Ja piżamki kupuje na targu ,a pajaca polarowego kupiłam w ciucholandzie!!!wyprałam 2 razy i jest super nic nie zniszczony,i do tego ciepły!!!!

reklama
Do góry