reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jakby M. dostał dobrze płatna prace... w okolicach 2000 zł na poczatek to pewnie pomyslelibysmy o kredycie i kupnie mieszkania...:tak:
a wogole w zawodzie dziennikarza jest ciezko o stała prace... głownie to um zlecenie albo um. o dzieło, a to niestety nie wchodzi w gre gdy ma sie rodzine na utrzymaniu:zawstydzona/y:

reklama
nooo:-D bo tak to ja tu cały czas sama siedze, bo nikogo nie znam:zawstydzona/y:

i mi by sie to podobało, bo daleko od tesciów i rodzicow... by sie nie czepiali:-p:-p:-p

Zobaczymy gdzie nas zycie rzuci:-p

Moja mała była chyba tak wykonczona po tych porannych problemach, ze teraz mi spi juz prawie 3h, ale zaczyna powoli szukac cycy (przez sen) wiec pewnie zaraz sie obudzi:-)

Witam się!!!

Kurcze ale nabazgrałytście... Aż nie chce się tego wszystkiego czytać. Ominęło mnie coś ciekawego???

Ja mam za sobą nieprzespaną nic. Zn.ow Mareczek często się budził. A na dodatek Justynka obudziłasię nam o 6,30 a zawsze wstaeała godzinę póżniej. To przez tę zmainę czasu chyba.

Wczora byliśmy u mojej mamy. Justynka się wybawiła z ciotkami że cho, cho...

Teraz siedzi u mnie na kolanach.

No.. przeczytałam ostatnie posty.
Netgirl grztuluję.. Pewnie nie możeszwyzbyć się radości...

A co do wesela to u nas razem z wypożyczeniem sukni wyniosło jakieś 8 tys. Z czego 4 tys to żarcie, 600 suknia, ok 1 tys kapela, fotgraf ponad 1 tys mie pamietam, a do tego odkupywanie zbity7ch tależy wynaj ęcie sali za 200 zł, i inne takie tam...

My mieliśmy taki problem że musieliśmy wyłożyc kasę z kopert bo mojmama zobowiązała się zapłacić 2 tys za jedzenie dla mojej części gości a co do czego toskończyło się na gadce...
Tak sobie przypomniałam że moje wesele to by ł jeden wielki niewypał. Wszystko na pokaz, a na sam koniec S pobił się z moim wujkiem o to, że ten mnie za bardzo kręcił przy tancu.

Ach.. Ile bym dała, żeby przeżyc własne wesele jeszcze raz i móc zapobiec wszelkim przykrosciom...

Ostatnia edycja:
Matko jak wy dzisiaj plodzicie:szok::-D
Netgirl i jak czujesz, ze zafasolkowalas na blizniaki:tak:?? masz racje nie ma co rozlgaszac wczesnij niz po ziwycie u lekarza..

A my buylismy jednak u lekarza, bo o 15 temp. wzrosla nagle do 39 st:szok:od razu ubralam ja i pojechalismy do lekarza i co sie kazalo, ze gardlo paskudne - wic angina:szok:nie wiem z czego.. tak nagle.. w domu Lencia non stop spala.. obudzial sie to miala 40st.. wiece az mi sie goraco zrobilo - ona az parzyla - serio..:-(na szczescie antybiotyk zaczal dzialas w mig i juz lena wraca do normalnosci.. kurcze ostatni raz byla chora rok temu:-(masakra.. nie pamietam kiedy ak strasznie balam sie o nia.. moja bidulka..

reklama
Basiu, dobrze, ze z Lenka sie wszystko wyjasniło i zdrówka dla niej!!!:tak:

Netgirl... M. przyniósł mi dzis test ciazowy i jutro rano go zrobie:tak: ale pewnie wynik bedzie negatywny:-D

Do góry