reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja 2 tysiące na start będę miała na pewno później 500zł miesięcznie od stycznia :-) no i od nowego roku chce kasę z uni i jakiś interes rozkręcić ... bo nie wyobrażam sobie żebym pracowała u kogoś :-p muszę sama coś z rodzinką wymyślić :-) ...jakoś to będzie :-)

Dobra ja uciekam spać :-p do później :-)

reklama
Cześć dziewczyny.

Polna no ja kupiłam małej ten komplecik też jako piżamkę...Zresztą czaiłam się,jeszcze na na rajspotki,ale ona ma tye tego i różnej wielkoście,że dałam sobie luz.A widziałaś te kombinezoniki? Ślicznebyły. A dzisiaj idę po puzzle z domino. A w przyszły czwartek będą fajne zabawki i lampki. Ostatno chciałąm budzik disneya ale przypomniało mi się po tygodniu jak ich uż kurna nie było...

Femka ja też powoli zacznam się już rozglądac za prezentami....

Witam mamusie
Ale skrobiecie ostatnio, masakra, ciezko idzie nadrobic
Femme ja mam dzis wizyte, zobaczymy co mi powie, ciekawe ktora pierwsza sie rozdwoi, niby caly czas mi sie ten czop saczy i tez mam takie bole, ostatnio jest coraz gorzej...ciekawe
A co do organizacji wesel, to u mnie jest tak ze rodzice mlodego placa za swoich gosci, a rodzice mlodej za swoich, ja powiem szczerze ze nawet nie wiem ile nas to cale wesele wynioslo, ale napewno duzo, bo bylo 2 dniowe na 220 osob
polna_N Oliwka macie racje z tymi zakupami, pozniej to byle zabawka kupe kasy kosztuje, a tak po trochu to tego uplywu kasy sie tak nie odczuje

Ale tu ruch od rana:-D

Ja wlasnie tez wczoraj chcialam isc do biedronki ale Lencia pokrzyzowalam nam plany..
wczoraj wieczorem byl normlanie sajgon.. Lena miala 40.3 st goraczki:szok::no:matko jeszcze nigdy tak sie nie balam o nia:-(dostala czopek i na szczescie spadla goraczka, bo inaczej ostry dyzur i szpital by nas czekal:(( masakra.. jestem dzis nieprzytomna.. wczoraj poszlam spac okolo 24 bo czekalam az jej temperatura spadnie..

Asiowo

Ale tu ruch od rana:-D

Ja wlasnie tez wczoraj chcialam isc do biedronki ale Lencia pokrzyzowalam nam plany..
wczoraj wieczorem byl normlanie sajgon.. Lena miala 40.3 st goraczki:szok::no:matko jeszcze nigdy tak sie nie balam o nia:-(dostala czopek i na szczescie spadla goraczka, bo inaczej ostry dyzur i szpital by nas czekal:(( masakra.. jestem dzis nieprzytomna.. wczoraj poszlam spac okolo 24 bo czekalam az jej temperatura spadnie..

Asiowo nie mam pojecia czy u mnie cos do wynajecia jest.. kolo mnie nie widzialam.. zreszta ja nie wynajmuje, bo nie stac nas na to.. no chyba ze po znajomosci to wtedy spoko a tak.. masakra te sumy

Firanka nom widzialam te kombinezony :tak: wsumie la tez ma rajstopki ale wszystkie po Lucji a wiadomo ze takie znoszonych nie bede ubierac pod spodniczke czy sukienke :sorry2:
a lampki u Nas byly i sa :-) kupilam ALi taki kontakt co zmienia kolory i misie przylepki co swieca w nocy :tak:

a po Co Nici budzik ? :-) przeciez Ona jeszcze dobrze nie mowi a co dopiero znac sie ma na zegarku :-D

a Kobitki zrobily taki balagan w pokoju ze az wchodzic sie tam nie chce :baffled:

witam mamusie:tak:
U nas nocka jakos tako... pobudka o 1 i 4, a o 5 mała wymysliła, ze juz nie bedzie spac:baffled: na szczescie M. do niej wstał i posiedział z nia, bo ja dzis masakrycznie czuje:zawstydzona/y: Bark mi wysiadł, albo cos w tamtej okolicy... jakis miesien naderwałam chyba, bo rwie okropnie, małej nie umiem na rece wziac:-( heh...

Miłego dnia wam zycze!

reklama
Mikusa uuuu to jak zrobisz to przyslij do mnie z tuzin :-):-D

Olenka bawila sie i to bardzo,teraz mniej ale jak czasem Ja cos najdzie to potrafi caly dzien z tym chodzic i puszczac melodyjki :-):tak:

Basia wiesz nie strasz mnie bo Ala wsumie mniej wiecej w tym czasie rok temu Nam sie rozchorowala :no:
a teraz ma goraczke czy jeszcze sie utrzymuje ??

a mi sie cos net psuje - co jakis czas przerywa lacznosc :wściekła/y:

Do góry