reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja póki co się tylko melduję.. U nas wyrzyna się zabek i jest wielki płacz.. Aż nie wiem co robić.. Narazie Adaś dostał czopka uspokajającego bo ani gryzaczek, ani mój palec ani żel na wyrzynanie się ząbków nie pomogło.. Zasnął na moim ramieniu.. A ja będe teraz nadrabiać co napisałyście.. Może mi się uda..

A w dupie z takim snem ... nie ma jak się ułożyć w każdej pozycji nie wygodnie do tego napierdziela mnie ten brzuch :/

MADZIK - to daj znać co Ci ciekawego powiedzieli na wizycie ;-)

NETGIRL - a no jeszcze niestety tak ... cholera znając życie urodzę w święto zmarłych :wściekła/y:

GALARECI - ojoj ... dużo wytrwałości życzę ;-)

galareciu oj to masz duzo do nadrobienia:-D:-D:-D
zycze wytrwalosci przy adasiu, napewno sie przyda:tak:

femme ja o dziwo ostatnio normalnie spi, wyspac sie moge....:-)az sama mnie to dziwi...

dobra teraz ja uciekam...jade poplotkowac do psiapsioly....:-D

A ja dalam zupy Kobitkom i teraz wcinaja , drugie danie jest juz zrobione wiec mam luzik :tak:

Femme heh podobno hamak jest najlepsze pod koniec ciazy :-Dbynajmniej moja siostra spala na hamaku :-D

Galareciu uuu zaczyna sie zabkowanie :dry:i tak jak pisze Femme duzooo wytrfalosci bo Ci sie naprawde przyda :tak:;-)

SORRY ALE JA JUZ NIE MOGE CZYTAC TAKICH POSTOW !! !! !!

Kitty z laski swojej nie pisz takich bezsensownych i pustych postow :sorry2:
to jest forum gdzie sie udzielamy,pytamy gdy czegos nie wiem,radzimy ,wspieramy i przedewszystkim rozmawiamy a TY zawsze piszesz ze ,skonczylas gotowac obiad,posprzatalas albo bylas z Martynka na spacerze itp . :sorry2: no fajnie ale Ty naprawde rzadko wleczasz sie do rozmowy !! !! !!
wiec sie zmien albo przestan pisac .............

Oj... Bo zaraz znó kłutnioa będzie???

a tak w ogóle to się witam.
nocka dzisiaj w miarę przespana była. Jakieś 3 razy wstawałam do Matreczka. Dzisiaj bylismy na rynku(targu) kupiłam sbie spodnie bardziej elegantsze na święta bo do tej pory to do kościoła w dżinsach chodziłam. Szukałam sobie sweterka, ale niestety na mój biust nie ma nic sensownego. a tak pozatym to mnie znów choroba bierze. rano nawet słowa nie byłam w stanie powiedzieć tak miałam zawalone gardło, a u lekarza straszne kolejki.

Mika Oj z tym spaniem razem to jjednak nie wypali. Bo juz kilka razy zabieraliśmy się do tego, ale po jakimś czasie Mareczek się budzi a jak ja wstanę to S zaraz rozwala się na całe łużko i koniec.

Basiu Jejku, współczuję córci choroby. Taka wysoka gorączka jest nie do niesienia dla dorosłego a już dla małego dziecka???

Chwilami my za wesele na 185 osob zaplacilismy 35 tys :szok:
naszczescie prawie za wszystko zaplacili moi rodzice - nie wiem czy u Was tez tak jest ale za wiekszosc spraw weselnych placa rodzice panny mlodej ?
P kupowal tylko garnitur,wodke,kamerzyste,fotografa i orkiestre !!

Heloł ewrybady :)

Polna u mnie też tak było swego czasu, ale teraz odchodzi się od tego zwyczaju i robi się tak jak któraś pisała (przepraszam ale nie pamiętam a nie chce mi się szukać kto to taki :-p) że młoda płaci za swoich gośći a młody za swoich a reszta kosztów jest zazwyczaj po połowie. Tylko u mnie jest tak, że Sz. ma tylko mamę i z kasą bardzo krucho (tylko renta) u mnie jest lepiej ale kurczę nie aż tak żeby wytrzepać z kieszeni 20 tysiaków :baffled:. No a jeszcze trzeba zorganizować spanie dla gości Sz. a jedyne wyjśćie to hotel :baffled:.

A z Sz. chcieliśmy weselicho po jego piątym roku czyli, za niecałe 3 latka to salę musimy i termin rezerowować za rok :szok: Skandal i paranoja!!!

Mika choroba jasna Ciebie to tylko pasiorem na gołe dupsko :angry::tak: 3 miechy po porodzie i jeszcze boli i krwawisz??!! Za kłaki i do ginka bo jak nie to wykosztuję się i osobiście dostaniesz kopa w dupsko i pofruniesz prosto na samolocik ginka :-p A tak na serio to nie ma żartów. Wszystko powinno być już zagojone i o krwi nie powinno byc mowy. Nie zwlekaj.

Ostatnia edycja:
reklama
MIKA - to co mnie czeka po porodzie u dentysty to w ogóle jakaś masakra ... mam chyba wszystkie zęby do robienie z 3 kanałowe spokojnie mnie czekają ... strasznie mi się popsuły zęby po ciąży :-/

POLNA - zajebisty pomysł !! ale gdzie ja mam zamontować hamak ?! :-p

KITY - ale Polna ma racje ... zaśmiecasz forum takimi postami ...

Do góry