reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja nie wytrzymałam i własnie zatestowałam:tak: Nie jestem w ciazy!
Mika... nie staramy sie, ale jak sie cos zdarzy to bede sie cieszyc:tak: w przyszłym roku chcemy zmienic mieszkanie (bo tutaj mamy za wysokie koszty) i wtedy na pewno bedziemy sie starac o 2 dzidzie:-) chce odchować jak najszybciej i miec spokój:-D

No na szczescie juz lepiej.. teraz siedziw drugim pokoju i bawi sie z babcia:tak:

Asiowo gratuluje jednej kreseczki:-D;-) ja mam podobne zdanie do twojego.. tez bym chciala jak najszybciej drugiego maluszka, bo i takie maluchy lepiej sie chowaja razem(choc nie ukrywam roboty to pewnie po pachy:-D zreszta mamy podowjne mamy) zoabczymy kiedy nam sie trafi:tak:

Mika ja mialam podbnie jak Ty.. nie chcialam miecx w ogle dziecka po tym co przeszlam podczas porodu ale mniej wiecej jak Lena miala 8 miesiecy to jakos ten instynkt powrocil.. nie wiem jak to nazwac ale zamarzylo mi sie o drugim dziecku i tak jest do dzis:tak:

No... roboty po pachy, ale dla chcącego nic trudnego:-p daje rade z 1 malcem, to i dam rady z 2:-D
a własnie... Basiu, nie słyszałas moze, zeby ktos tam u Ciebie mieszkanie chciał sprzedac??:tak:

Ja właśnie do domku dotarłam po szkole rodzenia i ktg :-) lekarz powiedział że wszystko ok i od razu spojrzał na wyniki posiewu moczu i też wszystko gra :-)

Ale przeróżne dolegliwości minęły więc jednak fałszywy alarm dzisiaj raczej nic z tego nie będzie :-p

MIKA - ciesze się że wyjazd udany i że odpoczęłaś sobie :-) należało Ci się :-)

BASKA - jej ... ja bym zwariowała chyba :Szok: dużo zdrowia dla małej

ASIOWO - a ty byś chciała już następne ?! :-) ... ja jestem coraz bardziej pewna że na 2 już się nie zdecyduje ... :-p

Witam laseczki :)
Moj M pojechal na trening a Filip juz spi :) Wiec mam troszke czasu dla was ...

ona_mika Ty wstreciucho ja jestem jedynaczka i chyba taka zla nie jestem co ... (zastanow sie co odpowiesz) HiHi :)

asiowo oj niedactwo... ale probuj dalej moze nastepny test bedzie z niespodzianka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ona_mika nie pisz o takich wypadkach... masakra ja taka wrazliwa dziewuszka jestem. Moze przez to ze jak bylam mala mialam moze z 6-7 lat potracil mnie autobus i lezalam 9 m-cy w szpitalu ;/

NETGIRL GRATULUJĘ :-D:-D:-D

Ale nadrukowałyście,Basiu zdróka dla Lenki:tak:
Kurczę Mikołaj z mamcią tak i napalili w pokoju,że zaraz nago będę chodzić(nie ukrywam,że M. miałby radochę)

reklama
DOBRY ,DOBRY,
ale kobitki drukuecie no poprostu masakra!!!
Ja ostatnio mam zarwane noce .młody budzi się tak 4-5 i za cholere spać nie może !!A wczoraj zamiast kurczaka zrobiłam roladki schabowe!!

NETGIRL gratuluję ,oby to były bliżniaki ,tak jak marzysz ,choć przyznam że byś miała mnustwo pracy!!Noi kochana żebyś donosiła do końca !!!!cholera teraz mnie bierze ochota na 3 ....ech ale nie mogę bo muszę iść do pracy w kwietniu ...może za pare lat ,

ONA_MIKA fajnie kochana że udało ci się wyjśc ,pewnie trochę odżyłaś!!dobrze że ma ci kto pomóc i że mąż się angażuje w pomoc przy Alanku!!!A z tym problemem ja też radze iść do lekarza !!napewno coś poradzi!!!

FEMMKA jak ja tam do ciebie pojade to biegiem będziesz rodzic....chorela jeszcze zakład przegram...no ale to nić ,najważniejsze żeby porod był oki!!a ja już się nie mogę doczekać jak zobacze fote twojej ninki

BASIA dużo zdrówka dla Lenki,znam ten ból jak dziecko choruje!!Ale twoja przynajmniej dawno chorowała ,a moje to przeważnie raz w miesiącu!!Mam nadzieję ze dzisiaj już się lepiej czuje!!!!

FIRANKA lepiej nie choć nago bo 2 co M zmajstruje,eeeee no tak zapomniałam ty masz spirale ,to spoks możecie się molestować!!!

POLNA czyżbym była 1 przed tobą????

Do góry