reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Netgirl gratulacje kochana:-)zycze Ci oby byly blizniaki:-)ale fajnie:-)spokojej ciazy:-)

Asiowo to dobrze, ze Paulinka juz sie nie meczy:tak:bidulka.. ale zalatwila sprawe i juz lepiej:-D

A u nas troche lepiej.. goraczka spadla ale nie calkiem.. ale spada - to dobry znak:-)

Polna osz kurna ja to ciotka całą parą :-D w realu mam 7 dziatków a wirtualnie to chyba z pół Polski ;-) :-D

Eeeee mam pytanko do Was mężatki :-) Ile wyniósł Was całkowity koszt ślubu i weselicha i napiszcie na ile osób...bo kurna nie orientujem siem :-( W ck dobrą salę trzeba zarezerwować 2 lata wcześniej :wściekła/y::no::crazy::angry:

Ja sobie w końcu zasnęłam a tu nagły atak smsów :wściekła/y: też mają wyczucie kiedy pisać ...
W ogóle serial mi się skończył i nie mam co oglądać :-p ...niedługo lecę do wanny się ogarnąć i wygolić conieco :-p coś czuje że powinnam być przygotowana już :-p

BASKA - ojoj to wysoka ta temperaturka ja to bym już pewnie w panice latała :/

POLNA - też ostatnio o tym myślałam :-p co z nami będzie jak się postarzejemy :-p

NETGIRL - no to gratulacjeeee ! :-)

ojj... chwilami, nie pamietam dokładnie:zawstydzona/y: ale cos mi sie kojarzy, ze tak:
wesele jednodniowe!
- sala (rok wczesniej rezerwowana) 150zł za osobe - 60 osób = 9000zł
- samochód 500zł
- kwiaty 100zł (tylko w kosciele, bo reszte mama zrobiła gratis)
- suknia + dodatki 1800zł
- ciasto 2000zł
- alkohol 2000zł
- opłata w kościele - 200zł
- garnitur 600zł
- zespół 1200zł

17400 zł o ile dobrze policzyłam
bez kamerzysty, bo mielismy amatorski film krecony przez mojego brata i bez fotografa, bo mój drugi brat jest fotografem i robił zdjecia:tak:
pewnie cos ominęłam...

aaa, jescze bus i kierowcy 1000zł!

czyli razem 18400zł

jeszcze było kilka pierdoł np. zaswiadczenia z USC, aktu chrztu, itd...
pewnie ok 20tys moge spokojnie liczyc!

Asiowo osz kurna :szok: potężna suma! Ah, żeby u mnie było 60 osób to pikuś. Ja sama najbliższej rodzimy mam około 100 ludzi, Szy. ponad 100 :baffled::baffled: Tylko, moja to jest wszystko z okolic Kielc, a jego to Śląsk i lubelszczyzna i im trzeba zapewnić miejsce do spania :baffled::baffled::baffled::baffled: Porażka. Musiałam wybrac faceta co mieszka 300 km ode mnie :baffled: ;-)

chwilami moj brat za wesele na 80 zaplacil 25 tys . ale za co ile ci nie napisze....

ale jak ja z moim s obliczalam ile by nas wyszlo wesele na 100 to jakies 28 tys...czyli mozna liczyc 30 bo zawsze cos ...

reklama
Powiem Ci, ze my mielismy małe i skromne wesele...:zawstydzona/y: a koszty kolosalne...
Nam bardzo rodzice pomogli...
choc 2 raz nie chciałabym miec wesela, okropnie dla mnie meczace było...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry