reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka. My zaraz wychodzimy do przedszkol. Leje jak cholera a ja nie kupilam parasolki mlodej wiec musze ja wcisnac do wozka pod folie. Bedzie awantura bo ona nie lubi tej folii...

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow!!!zdrowka <3

Dużo zdrowia i samych pięknych chwil dla Dzieciaczków :-*
1433140382586.jpg

Załączniki

• 1433140382586.jpg
    1433140382586.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 36
hejo :) wszystkiego naj dla dzieciaczków :) :):)
mało zaglądam bo u nas nic nowego :p pochłania mnir pisanie i blog do tego dzien matki i dzień dziecka i sezon na serduszka z wyrazów znoe sie zaczął...

Wszystkiego naj dla dzieciakow:)
Dziewczyny czy wasze pociechy byly tez tak zdenerwowane jak nosily majteczki?bo moj niby chce nosic ale strasznie sie denerwuje placze mowi ze si ale nic nierobi!chce tylko na rece!jak zaloze pampka to wraca do normy wszystko!
Unas dzisiaj piekna pogoda[emoji3]

Musze obciac metki i sprawdzic[emoji3]bo ja zrobi si do majtek to tez bardzo sie zlosci niechce patrzec jak moeie ze ma mokre spodnie ale ze nic sie niestslo ze nastepnym razem zawola!

reklama
KLAUDI probuj moze akurat sie uda ;) i obetnij te metki, do tej pory mam traume jak ubralam Nikoli pajacyka jak miala 4 msc, ktorego dostalam od przyjaciolki po jej bratanku... caly boze dzien sie darla w nieboglosy juz mielismy jechac na pogotowie a po kapieli przeszlo samo. Okazalo sie ze to metka. Odrazu pajaca wywalilam do smieci.

Do góry