reklama
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA jeszcze nie wiedzialan ze one tak ryja stope ze mna to tam kija ja w nich smigam :d
Ja kupuje buty z wkladka specjalna, typu adifit, nie wien czy to cos daje ale Nika nie wykrzywia w nich stopy i jej wygodnie
Ja kupuje buty z wkladka specjalna, typu adifit, nie wien czy to cos daje ale Nika nie wykrzywia w nich stopy i jej wygodnie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Nie nadrobie wszystkiego bo nir dam rady
widzę ze temat butów. D. nosi większość orginalnych nike, adidas, clarks (profilowane)...ma zawsze chociaż jedna pare "bajkowych" ale zwracam uwage zeby były sztywne w pięcie. zimowki nas nie dotyczą bo rzadko zima jest
U nas nic nowego...nudy straszne ale jakoś żyjemy, za ponad 2 tygodnie S. znowu do pl.tym razem na 6dni
widzę ze temat butów. D. nosi większość orginalnych nike, adidas, clarks (profilowane)...ma zawsze chociaż jedna pare "bajkowych" ale zwracam uwage zeby były sztywne w pięcie. zimowki nas nie dotyczą bo rzadko zima jest
U nas nic nowego...nudy straszne ale jakoś żyjemy, za ponad 2 tygodnie S. znowu do pl.tym razem na 6dni
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA ale jak zaje.biscie wygladala
My zimowe rowniez z adidasa w tym roku mialysmy. Ja i Nikola identyczne tyle ze ja mialam starsza edycje tego samego modelu butow bo rok wczesniej kupilam. Dalam 230zl ale warte mega swojej ceny i na ta zime takze je kupie. Dwa lata temu "oszczedzilam" na zimowkach kupilam w hm, dramat nad dramatami Nikola chodzila jak transformers :d
My zimowe rowniez z adidasa w tym roku mialysmy. Ja i Nikola identyczne tyle ze ja mialam starsza edycje tego samego modelu butow bo rok wczesniej kupilam. Dalam 230zl ale warte mega swojej ceny i na ta zime takze je kupie. Dwa lata temu "oszczedzilam" na zimowkach kupilam w hm, dramat nad dramatami Nikola chodzila jak transformers :d
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA fajnie wygladaja takie "bobaski"
My jeszcze trzy i pol tygodnia i lecimy na 5 dni )
My jeszcze trzy i pol tygodnia i lecimy na 5 dni )
ze sie wtrace. Paulina, nie buty wykrecają noge tylko ty wykrecasz buty. To podstawowa roznica. To ze ci pieta leci do srodka to nie wina conversów czy innego cuda, tylko kiedyś tam kiedyś rodzice twoi nie zdbali o to zebys miala sztywne w piecie buty i tak sie noga przyzwyczaila ze jedna leci do srodka. mam to samo. tez prawa noga. buty zdeptane w piecie od wewnetrznej str. Kupilam sobie ktoregos razu zwykle rynkowe laczki, tylko ze sztywniejsza pietą i but po 3 sezonach wygląda ok. zadna pieta nie zdeptana. Moi panowie buty noszą rozne. czesc mają markowych czesc nie markowych. w zadnych nog nie wykrecaja. nawet w japonkach za 11,99 z biedronki.
Po za tym czesc.
Po za tym czesc.
reklama
G
guest-1673535084
Gość
RENATA widze ze nie masz pojecia o tych trampkach. W zadnych innych butach nie wykrecam stopy. Converse maja to do siebie ze sa nie zdrowe, nie polecane przez lekarzy, i 99% spoleczenstwa stopa w nich idzie do srodka.
Podejrzewam ospe u mlodej. Modle sie zeby jutro wstala bez krost.
Podejrzewam ospe u mlodej. Modle sie zeby jutro wstala bez krost.