reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Geox sa dobre buty ale nasz maly bardzo smiesznie w nich chodzil bo chcielusmy zimowe takie kupic!a te emel dobre sa?bo niektore babki zachwalaly na blogach!

reklama
Zu normalnie w nich chodzi ale wole z guess a emel dobre buty tylko jak Zu je zabrudzila umylam je to kolor stracily i juz wygladaly jak znoszone :/

OLCIA jeszcze nie wiedzialan ze one tak ryja stope :p ze mna to tam kija ja w nich smigam :d
Ja kupuje buty z wkladka specjalna, typu adifit, nie wien czy to cos daje ale Nika nie wykrzywia w nich stopy i jej wygodnie

Nie nadrobie wszystkiego bo nir dam rady :p
widzę ze temat butów. D. nosi większość orginalnych nike, adidas, clarks (profilowane)...ma zawsze chociaż jedna pare "bajkowych" ale zwracam uwage zeby były sztywne w pięcie. zimowki nas nie dotyczą bo rzadko zima jest :p
U nas nic nowego...nudy straszne ale jakoś żyjemy, za ponad 2 tygodnie S. znowu do pl.tym razem na 6dni :(

OLCIA ale jak zaje.biscie wygladala :p

My zimowe rowniez z adidasa w tym roku mialysmy. Ja i Nikola identyczne tyle ze ja mialam starsza edycje tego samego modelu butow bo rok wczesniej kupilam. Dalam 230zl ale warte mega swojej ceny i na ta zime takze je kupie. Dwa lata temu "oszczedzilam" na zimowkach kupilam w hm, dramat nad dramatami Nikola chodzila jak transformers :d

Paulina no nie wątpię my mamy z guess trampki wysokie białe w serduszka no przeboskie są :D Zimowe to tylko z Bartka Happy a ty nie możesz z nim jechac?

ze sie wtrace. Paulina, nie buty wykrecają noge tylko ty wykrecasz buty. To podstawowa roznica. To ze ci pieta leci do srodka to nie wina conversów czy innego cuda, tylko kiedyś tam kiedyś rodzice twoi nie zdbali o to zebys miala sztywne w piecie buty i tak sie noga przyzwyczaila ze jedna leci do srodka. mam to samo. tez prawa noga. buty zdeptane w piecie od wewnetrznej str. Kupilam sobie ktoregos razu zwykle rynkowe laczki, tylko ze sztywniejsza pietą i but po 3 sezonach wygląda ok. zadna pieta nie zdeptana. Moi panowie buty noszą rozne. czesc mają markowych czesc nie markowych. w zadnych nog nie wykrecaja. nawet w japonkach za 11,99 z biedronki.

Po za tym czesc.

reklama
RENATA widze ze nie masz pojecia o tych trampkach. W zadnych innych butach nie wykrecam stopy. Converse maja to do siebie ze sa nie zdrowe, nie polecane przez lekarzy, i 99% spoleczenstwa stopa w nich idzie do srodka.

Podejrzewam ospe u mlodej. Modle sie zeby jutro wstala bez krost.

Do góry