reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny:)

Spoznione zyczenia wszystkiego najslodszego dla Waszych dzieciaczkow:*

W koncu mam czas zeby zajrzec bo dopiero w piatek do pracy :) u nas ok dzien dziecka udany bo i u nas byla organizowana impreza u dzieci i bylismy u mojej mamy to tez sie zalapal na gokarty, dmuchany zamek itp:)

KLAUDI witam jestem mama 4letniego Piotrusia

HAPPYMUM dobrze ze sie nie przejmujesz tesciowa ale jej postawa jest naprawde nie w porzadku:/
SANDRA powodzenia w pracy :)
MAGDA i jak odezwali sie w sprawie tej pracy?

Milego dnia dziewczyny

reklama
Hej. Choroba nie odpuszcza. Nikola od wczoraj czerwone ropiejace oczy, katar i silny kaszel. W nocy sie obudzila z placzem bo nie mogla otworzyc oczu bo byly sklejone ropa. Rano to samo. O 9 juz bylysmy u lekarza. Badanie krwi w kierunku bakterii i alergii. Na 14.30 mamy wizyte u specjalisty.

A o to Nikola spiaca nad ranem. To co wyglada na brud to ropa.

Załączniki

• 1433244973338.jpg
    1433244973338.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 58
Może dostała zapalenia spojówek? Wystarczy odrobina brudu, piasku, który wpadnie do oka lub np. zwyczajne przetarcie oczu brudną dłonią i już dochodzi do ich zainfekowania. Albo w przedszkolu od kogoś się zaraziła, bo to zaraźliwe :(

Hej

PAULINA to nieciekawie u Was:/ moze to na tle alergicznym kto wie:/ i co powiedzial specjalista? Moj maly mial zapalenie spojowek wygladalo to podobnie i tez mial zaczerwienione oczy dostal krople i po trzech dniach przeszlo

U nas cieplo wzielam dzisiaj P. do fryzjera bardzo ladnie siedzial wiec obeszlo sie bez nerwow:)

Hej.

Madzialena- nie zadzwonili z tej pracy.

Paulina- ojjj biedna....

U nas jest dzis slonecznie ale jest taki silny wiatr ze Maja nawet na dworze nie chciala sie bawic... ;// Siedzimy teraz na balkonie sobie.
Mnie strasznie swedza oczy i kichansko- WITAJ ALERGIO- SEZON ROZPOCZETY U MNIE.. ;///

U was tez tak wieje? Nooo masakraaaa.

Posadzilam sobie kwiatki na balkonie zeby troche kolorowo bylo i zobaczymy jak dlugo beda, bo Maja zawsze obrywa wszystkie kwiaty wszedzie ;) Te jej zakazalam obrywac :p

Hej,
Paulina, moja Julka tez takie coś miala, zapalenie gałki ocznej, pozniej jej sie wylala krew w oku jednym. tez antybiotyk + maść .. zdrówka dla Nikoli ;)

U mnie po staremu, wszystko tak szybko leci. Julka juz 4 lata :szok: do slubu miesiac nie cały...
wkocnu pogoda się zrobila. młoda ma jutro wycieczkę do kulkowa na dzień dziecka ;)

reklama
U nas pięknie jest wiatr jest ale cieply dzisiaj mieliśmy festyn rodzinny w żłobku to dzieci na krotki rękach ubrane byly a ja się smazylam :)

Paulina a moze cos w powietrzu ja mam ropiejace oczy od 4 dni ze ide po omacku do łazienki umyć twarz żeby oczy otworzyc ale mam kropelki piecze jak szalone ale cos daje bo juz mniej ropieja

Magda no to lipa z ta praca ...

A ja dalej mam dylemat bo nikt nie odpowiedział moze nikt nie zauważył pytania sandalki z odkryte czy z noskiem?

Do góry