reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Klaudi majtasy z hm? Nikola je ma i tez maja dlugie metki. Ale jej nic nie gryzie, zreszta ona juz powie jak cos jest nie tak, naszczescie ;D a mowi cos Maly? Czy tylko "na migi"?

Mowi ale jak pytam czy cos nietak czy boli to chce sie przytulic niewiem myslalam ze moze boi sie zrobic si do majtek i trzyma i to go meczy!

Klaudii jeśli byłaby to metka to jestem pewna że mały by ja wskazał jako źródło problemu. Pokazał czy też się tam drapał. Myślę, że po prostu przeraża go fakt że nagle robi się mokro zimno i nieprzyjemnie. Dlatego samo noszenie już majtek uświadamia go w tym co się stanie lada moment. Stąd histeria ... widocznego nie jest gotowy. A wola na czas?

Bylam dumna bo przyszedl i powiedzial mama si ja mowie czekaj ide po nicnik szybko i poczekal mial delikatnie majtki mokre ale reszte zrobil na nocnik:))ale potem ze dwa razy w majty:)dostl nowe autko i zapomnial sie:))

reklama
Do góry