reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEj.

Olcia- gratulacje budowy ale nie zazdroszcze :p jak patrze na siostree T bo tez sie buduja to masakra ile to roboty o kasie nie wspominajac :p
Asik- wstaw zdjecie Oliwii z komuni ;)

U nas ok. Mala cos zasmarkana od wczoraj mam nadzieje ze na tym sie skonczy. To przez ta chora pogode, jednego dnia upal a nastepnego kurtka i opaska na glowe bo taka zimnota...
Pierwszy weekend w domu, uff ;) bo tak tociagle czyjes urodziny i jezdzenie. Moze wybierxemy sie do ogrodu botanicznego.

reklama
MAGDA, OLCIa moze i jest tego chodzenia i zalatwiania ale jaka pozniej radosc jak chociazby fundamenty wyleja :) moi rodzice mieli od zalatwiania wiekszosci spraw wynajeta agencje.

A moja kruszynka dorasta ;) 26 maja idzie do przedszkola, a ja ok 10czerwca zaczynam prace teraz 5 dni w tygodniu a od wrzesnia szkola 2 razy w tyg a praca 3 razy. Chodzac 3 razy w tygodniu zarobie na oplaty, nie mowiac jak teraz bede chodzila 5 razy... powoli wychodziny na prosta po prawie roku...

Wiecie ... tu chyba nie chodzi o to czy nam na kimś zależy, albo czy nas boli czyjś brak zainteresowania. Chodzi tu głównie o dziecko, bo to ono później może zapytać czemu babcia i dziadek nie przyjeżdżają. Smutne i nie wyobrażam sobie nie interesować się własnymi wnukami. Nie mówię tu o codziennych spacerach, ale od czasu..

Maciejka - dokładnie :(
My od wczoraj sami , S. pojechał do pl. W nocy spac nie mogłam, teraz jeszcze nawet z łóżka nie wstalam, nie wiem co zrobić ze sobą jest jakoś tak pusto

Maciejka - wspolczuje:( myślę że gdyby wyjeżdżał czesciej było by łatwiej a tak to nieprzyzwyaczajona jestem bo oststni raz byl w pl jak dennis mial 5 miesiacy. Jak mieszkalismy w pl to jezdzil do uk kilka razy w roku, czasem nie bylo go miesiąc i jakos inaczej było. D. od wczoraj go szuka :(

Hej.

Paulina- no radosc jest, nie mowie ze nie ;) a ile stresu :p
Happy- na dlugo polecial?
Maciejka- nie zazdroszcze, masakraaaa

Mojego wzielo na pieska.. I powiedzial ze bedzie z nim wychodzil WIECZOREM buhaha rozwalil mnie tym. A ja bede zrywac sie rano z pieskiem leciec.. Zbuntowane 2letnie dziecko, 3pietro i piesek? Nie nie nie... Chyba mysli ze ja nir mam co robic haha.

Aa Paulina- a do jakiej pracy idziesz? Nikola cieszy sie ze idzie do przedszkola?

MAGDA jak sie zatrudni taka agencje jak moi rodzice to bardzo duzo stresu nie ma :p ja dorywcze sprzatanie mieszkan. W tej firmie gdzie mama moja. Cos trzeba robic a mowie sobie ze za pare lat usiade za biurkiem :p a samo zarobienie na czynsz to mnostwo pieniedzy zostaje z A. wyplaty, jeszcze jak teraz pojde 5 dni w tygodniu to zarabiam oplaty wiec z A. wyplaty pozyjemy dobrze a i odlozymy. Nika tak, zadowolona z zabawek dzieci zobaczymy jak bedzie w praktyce :) pociesze cie, ja na dniach przywoze labradora z Polski ;p A. sie zadeklarowal ze on rano i wieczorem wychodzil bedzie a ja popoludniu dwa razy, chyba ze robota wypali to raz ;d

reklama
Do góry