reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U nas tez takie osoby są...juz widze jak będą gadać jak S. Kupi motor...
Magda, tren-wspolczuje takich sąsiadów , u nas cześć rodziny zawsze chce wiedzieć jak to możliwe ze tylko S. Pracuje a mamy na np. Nowe meble czy coś.
Maly śpi, S w pracu ja kawę pije ;) miłego dnia

Hej
Madzialena napewno zajęcia i ćwiczenia pomogą :) a miał smoka i butelkę długo?

magda jestem w szoku normalnie ...

Happy nie boisz się, że mąż będzie miał motor? fajna maszyna ale niebezpieczna dla mnie ..

Maciejka-nie moj S.to najbardziej odpowiedzialna osoba jaką znam! Po drugie jak tylko zrobie prawko i Dennis będzie duży to ja też kupie sobie motor, maly jak będziesz starszy (najwcześniej 5-7lat) i będzie chciał to tez mu kupimy minibike 50cc, nie widzę nic zlego w motorach, jesli ktos jeździ w odpowiednim stroju, kasku i nauczony jest odpowiedzialnosci.

Maciejka-ma w planach Hondę, kilka różnych ale z tych malych 125cc. A on spory facet jest i musi "dobrac" motor do siebie.
Uważam ze jak ktos jeździ odpowiedzialnie to ryzyko wypadku jest takie jak i w aucie.

Happy jasne :) wiadomo że zagrożenie jest wszędzie ale jednak autem takich potwornych prędkości nie osiągniemy ;) no i na motorze ciało jest bezpośrednio autside ;) u nas był ostatnio bardzo tragiczny wypadek. Dobry kierowca, jednak zdarzenie losowe :(

Maciejka- tym tez nie osiagniesz więcej niz ok.120km/h, jedynie właśnie to ze cały będzie odsloniety, dlatego juz mu powiedziałam bez porzadnego stroju i kasku z domu nie wyjdzie:)

reklama
Do góry