reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U nas tez takie osoby są...juz widze jak będą gadać jak S. Kupi motor...
Magda, tren-wspolczuje takich sąsiadów , u nas cześć rodziny zawsze chce wiedzieć jak to możliwe ze tylko S. Pracuje a mamy na np. Nowe meble czy coś.
Maly śpi, S w pracu ja kawę pije ;) miłego dnia

Hej
Madzialena napewno zajęcia i ćwiczenia pomogą :) a miał smoka i butelkę długo?

magda jestem w szoku normalnie ...

Happy nie boisz się, że mąż będzie miał motor? fajna maszyna ale niebezpieczna dla mnie ..

Maciejka-nie moj S.to najbardziej odpowiedzialna osoba jaką znam! Po drugie jak tylko zrobie prawko i Dennis będzie duży to ja też kupie sobie motor, maly jak będziesz starszy (najwcześniej 5-7lat) i będzie chciał to tez mu kupimy minibike 50cc, nie widzę nic zlego w motorach, jesli ktos jeździ w odpowiednim stroju, kasku i nauczony jest odpowiedzialnosci.

Maciejka-ma w planach Hondę, kilka różnych ale z tych malych 125cc. A on spory facet jest i musi "dobrac" motor do siebie.
Uważam ze jak ktos jeździ odpowiedzialnie to ryzyko wypadku jest takie jak i w aucie.

Happy jasne :) wiadomo że zagrożenie jest wszędzie ale jednak autem takich potwornych prędkości nie osiągniemy ;) no i na motorze ciało jest bezpośrednio autside ;) u nas był ostatnio bardzo tragiczny wypadek. Dobry kierowca, jednak zdarzenie losowe :(

Maciejka- tym tez nie osiagniesz więcej niz ok.120km/h, jedynie właśnie to ze cały będzie odsloniety, dlatego juz mu powiedziałam bez porzadnego stroju i kasku z domu nie wyjdzie:)

reklama
Do góry