reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
U nas tez takie osoby są...juz widze jak będą gadać jak S. Kupi motor...
Magda, tren-wspolczuje takich sąsiadów , u nas cześć rodziny zawsze chce wiedzieć jak to możliwe ze tylko S. Pracuje a mamy na np. Nowe meble czy coś.
Maly śpi, S w pracu ja kawę pije miłego dnia
Magda, tren-wspolczuje takich sąsiadów , u nas cześć rodziny zawsze chce wiedzieć jak to możliwe ze tylko S. Pracuje a mamy na np. Nowe meble czy coś.
Maly śpi, S w pracu ja kawę pije miłego dnia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka-nie moj S.to najbardziej odpowiedzialna osoba jaką znam! Po drugie jak tylko zrobie prawko i Dennis będzie duży to ja też kupie sobie motor, maly jak będziesz starszy (najwcześniej 5-7lat) i będzie chciał to tez mu kupimy minibike 50cc, nie widzę nic zlego w motorach, jesli ktos jeździ w odpowiednim stroju, kasku i nauczony jest odpowiedzialnosci.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka-ma w planach Hondę, kilka różnych ale z tych malych 125cc. A on spory facet jest i musi "dobrac" motor do siebie.
Uważam ze jak ktos jeździ odpowiedzialnie to ryzyko wypadku jest takie jak i w aucie.
Uważam ze jak ktos jeździ odpowiedzialnie to ryzyko wypadku jest takie jak i w aucie.
Maciejkaa
Fanka BB :)
Happy jasne wiadomo że zagrożenie jest wszędzie ale jednak autem takich potwornych prędkości nie osiągniemy no i na motorze ciało jest bezpośrednio autside u nas był ostatnio bardzo tragiczny wypadek. Dobry kierowca, jednak zdarzenie losowe
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka- tym tez nie osiagniesz więcej niz ok.120km/h, jedynie właśnie to ze cały będzie odsloniety, dlatego juz mu powiedziałam bez porzadnego stroju i kasku z domu nie wyjdzie
reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
P. Tez mi wierci dziurę w brzuchu o motor ale on chce z powrotem swoją suzi jak to mówi jrgo pierwsza miłość
Ale nie mam zamiaru zbierać go z asfaltu
P. Tez mi wierci dziurę w brzuchu o motor ale on chce z powrotem swoją suzi jak to mówi jrgo pierwsza miłość
Ale nie mam zamiaru zbierać go z asfaltu