reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tren, maciejka-kupie napewno ale najpierw zapyram siostry S czy ma bo kiedys miała ale nie używała
G
guest-1673535084
Gość
Heeeja :-) wczoraj dostalam listownie personnumer ;-) w nastepnym tygodniu jade do szefowej i ona pomoze mi wysylac wnioski do przedszkoli. Wiec Nika od wrzesnia do widzenia! ;-) boje sie troche tego ze sie zrazi z tym jezykiem... niby z dziecmi tez sie bawi na placu zabaw i nie ma problenu z komunikacja, N. po swojemu dzieci po swojemu.. niby sa niemowiace prswie nic 3 latki ale niepokoj pozostaje.
LENATI jaka Natka duza :-) gdzie w krk robisz badania?
Co do nebulizatora my nie mamy, do tej pory nam jakos potrzebny nie byl.
LENATI jaka Natka duza :-) gdzie w krk robisz badania?
Co do nebulizatora my nie mamy, do tej pory nam jakos potrzebny nie byl.
Paulina moja miala nie isc do p-la , ale Maksiu mnie dzis prosil zeby Nati szla.. i no chyba ja zapisze
. Dzis pojdziemy po Michałka i zobacze jak Nati zareaguje
Ja dzis wlasnie Jasia i Maksia obcielam , wiosna idzie to włoski trzeba zgolic
Na ul . Rozrywka..
Mlodej tez chyba grzewke choc zrobie.. bo nie lubie jak w czapce wyglada jak łysolek
. Dzis pojdziemy po Michałka i zobacze jak Nati zareaguje
Ja dzis wlasnie Jasia i Maksia obcielam , wiosna idzie to włoski trzeba zgolic
Na ul . Rozrywka..
Mlodej tez chyba grzewke choc zrobie.. bo nie lubie jak w czapce wyglada jak łysolek
Heej
No my wczoraj dostalysmy wniosek z przedszkola.. jeszcze rok do tego prywatnego pochodzi, nawet jej nie zapisuje do tego u mnie.
Milena zawsze bedziesz miala wiecej czasu dla siebie (dla mnie tez haha) jak Natka pojdzie do przedszkola, a napewno jej sie spodoba
Ja jade do pracy, nowy sklep do 19 jest.. Wczoraj myslalam ze tam sie wykoncze.
Jula w przedszkolu, narazie zdrowa, wgl epidemia ospy w przedszkolu.. Dobrze ze juz miala.
Aa bezrekawnik zamowilam 2 tyg temu i wczoraj mi zostawila awizo listonorka bo jej sie do drzwi nie chcialo podejsc a w domu A. Byl...
No my wczoraj dostalysmy wniosek z przedszkola.. jeszcze rok do tego prywatnego pochodzi, nawet jej nie zapisuje do tego u mnie.
Milena zawsze bedziesz miala wiecej czasu dla siebie (dla mnie tez haha) jak Natka pojdzie do przedszkola, a napewno jej sie spodoba
Ja jade do pracy, nowy sklep do 19 jest.. Wczoraj myslalam ze tam sie wykoncze.
Jula w przedszkolu, narazie zdrowa, wgl epidemia ospy w przedszkolu.. Dobrze ze juz miala.
Aa bezrekawnik zamowilam 2 tyg temu i wczoraj mi zostawila awizo listonorka bo jej sie do drzwi nie chcialo podejsc a w domu A. Byl...
reklama