reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.. my dzis po dluuuugim spacerku ;) dodam zdj . Oddalam dzis krwi. I kolejne badania , 9.04 do krakowa na pranatalne . Ten test pappa chyba beda mi robic no i usg ..

Edit nie dam zdj bo cos nie moge z tel ;(

Teraz mi sie udalo ;)

Załączniki

• 1426607339009.jpg
    1426607339009.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 47
Heeeja :-) wczoraj dostalam listownie personnumer ;-) w nastepnym tygodniu jade do szefowej i ona pomoze mi wysylac wnioski do przedszkoli. Wiec Nika od wrzesnia do widzenia! ;-) boje sie troche tego ze sie zrazi z tym jezykiem... niby z dziecmi tez sie bawi na placu zabaw i nie ma problenu z komunikacja, N. po swojemu dzieci po swojemu.. niby sa niemowiace prswie nic 3 latki ale niepokoj pozostaje.

LENATI jaka Natka duza :-) gdzie w krk robisz badania?

Co do nebulizatora my nie mamy, do tej pory nam jakos potrzebny nie byl.

Paulina moja miala nie isc do p-la , ale Maksiu mnie dzis prosil zeby Nati szla.. i no chyba ja zapisze
. Dzis pojdziemy po Michałka i zobacze jak Nati zareaguje ;)
Ja dzis wlasnie Jasia i Maksia obcielam , wiosna idzie to włoski trzeba zgolic ;)
Na ul . Rozrywka..

Mlodej tez chyba grzewke choc zrobie.. bo nie lubie jak w czapce wyglada jak łysolek ;)

Heej :)
No my wczoraj dostalysmy wniosek z przedszkola.. :) jeszcze rok do tego prywatnego pochodzi, nawet jej nie zapisuje do tego u mnie.

Milena zawsze bedziesz miala wiecej czasu dla siebie (dla mnie tez haha) jak Natka pojdzie do przedszkola, a napewno jej sie spodoba :)

Ja jade do pracy, nowy sklep do 19 jest.. Wczoraj myslalam ze tam sie wykoncze.
Jula w przedszkolu, narazie zdrowa, wgl epidemia ospy w przedszkolu.. Dobrze ze juz miala. :)
Aa bezrekawnik zamowilam 2 tyg temu i wczoraj mi zostawila awizo listonorka bo jej sie do drzwi nie chcialo podejsc a w domu A. Byl...

reklama
Tak z tymi listonoszami jest ;/ do mnie na 4 pietro to juz w ogole im sie nie chce . No pojdziemy dzis po Michała i zobaczymy jak zareaguje w przedszkolu .

Do góry