reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda zdrowka dla Majci

Ja musze teraz Zu pilnowac zeby nie zachorowala do 13 tego:D

Wiecie co dzisiaj zrobilam te przysiady i widze juz efekty :D

Ostatnia edycja:
reklama
MAGDA wiem o co chodzi z ekuz bo my tu na polskiej sie leczylisny, tylko wlasnie nie wiedzialam na jakiej zasadzie jest z innego panstwa do Pl ;-) dzieki ;-)

Hej dziewczyny

Zdrowka dla chorujacych:* ja tak szybko melduje sie tylko ze my od wczoraj na nowym mieszkanku i pierwsza nocka za nami;) dzisiaj duzo ukladania mnie czeka ;/ no i nastepna zmiana to taka ze mamy psa hehe:) D. zrobil nam niespodzianke z czego maly jest bardziej zadowolony niz ja bo piesek malutki i pol nocy przez niego nie przesypiam :D

Nie moge z tel wstawic zdjecia moze innym razem sie uda

Milego dnia jak ogarne troche to sie odezew:)

Ostatnia edycja:
Współczuję szpitala w domu dziewczyny.. zdrówka dla dzieciaczkow:) moj właśnie wyszedl z choroby i poszedl do szkoły dzisiaj.

Czekam pod lumpem zeby cos wychaczyc o 9 otwieraja a tu taaaaaka kolejka ze masakra nie wiem jak co kolwiek znajde jak to dzikie bydlo sie rzuci na te wieszaki;)

Bylam w piątek na usg i niestety moj czarny scenariusz sie sprawdził młoda zwalnia z rosnieciem co tydzień na usg kontrolować jej wage i pomiary zastrzyki w brzuch z clexane.. nie wiem czy trafię na patologie pozniej czy mi szybciej ciaze rozwiąże.. to samo miałam z mlodym te 6 lat temu. Wiec wiecej dzieci na pewno nie chce bo znowu będzie to samo..

Witam.
Zdrowka dla chorujacych.

U mnie Bartek ciagle sie smarcze, ale kaszel przehodzi. Wlasnie poszedl na drzemke, akurat bo starsze przed 15 wracają to za dlugo nie pospi.

Czesc , zdrowka wszystkim . Moja ( wypluc ) zdrowa . Od ostatniej wizyty w szpitalu nie choruje . Zaraz zmykam po buleczke z kremem do kawki bo mnie naszlo . No i u nas tyle nowego ze znaleźliśmy mieszkanie...jutro idziemy sie dogadac z rana , no i jutro tez ide oddac krwi do badan .. no i doszlam do wniosku ze Natalia nie pojdzie do przedszkola , skoro i tak ja bede siedziec w domu to ona tez niech siedzi , niby miala bym wiecej czasu no ale, pojdzie od nastepnego roku . I tyle u nas . ;)

hej..

Happy jesli masz zwykly nebulizator i mozna u was kupić sol fiozjologiczną, wode morską, mucosolvan w kroplach, czy inny wykrztusne leki to kup i inhaluj Denisa. Nawet jesli teraz nie astma go zaatakowala to u takich dzieci podawanie non stop innych leków na kaszel mija sie z celem. Oskar tez tak ma, w ostatnim czasie kaszle od stycznia. Na początku marca na chwile byla przerwa, a teraz znowu. Jak zacznie kaszlec to az siny sie robi. Inhaluje go 2 razy dziennie, jak tylko zaczyna inaczej oddychac. Troche to meczące ale sie przyzywczaisz. I jesli masz, lub mozna u was kupić.. Xyzal lub Clemastin. w tabletkach badz w syropie. Chyba nic innego lepszego dla dzieci astmatycznych niema.Czasami Zyrtec pomaga ale to wyzsza polka cenowa.
Masz jakis leki ktorepodajesz mu na stale?? zapobiegawczo zeby nie zaczął sie dusić?

A po za tym u nas chyba dobrze. w niedziele jedziemy do Torunia na 3 dni, ja rosne nadal, coraz ciezej mi sie chodzi ( przez moj powykrecany kregoslup ), dziś logopeda i Si, w miedzy czasie zakup 2 chomików ( w ciągu 2 tyg. zmarly nasze dwa ).
i staram sie przekonac Ł ze teraz jest wspanialy czas zeby zaczął robić mi nową kuchnie, a nie czeka na lato.Latem to ja juz musze miec wszystko gotowe.

Ostatnia edycja:
reklama
Tren-na stale sterydy rano i wieczorem i dorazjie leki rozszerzające oskrzela,
Mam juz oczyszczacz powietrza ale w nebulizator chyba zainwestuje

Do góry