reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sandra a to najwaxniejsze ze jest motywacja :D ja zaczelam robic sobie peelingi ciala i balsamuje i te cialo nawet fajne sie robi :D i zaczelam mikstury zeby wlosy rosly szybciej rosly i byly zdrowsze mam nadzieje ze szybko mi sie nie znudzi :D

reklama
Ja wczoraj dalam dupy i nie zrobiłam przysiadow:/ strzelilo mi cos w plecach jak meble przestawialam i nie dalam rady ale dzisiaj jadę dalej:)

Hej
U mnie dziś znów deszcz kurde a mam zakupy do zrobienia. Na złość auto niesprawne :/ pieszo zakupy z dwójką dzieci to katastrofa :p też czujecie się bez auta jak bez ręki ???

MACIEJA tutaj auto potrzebne jak jedziemy gdzies daleko, albo poprostu z wygody. Jak A. nie ma to jezdze metrem, ja bym sie bez niego obyla bo tu komunikacja jest wysoko rozwinieta, generalnie metrem ponad 100km pokonasz w godzine ;-) za to w Polsce bez auta... porazka! Zreesta ja jeszcze prawka nie mam :d

No dziewczyny ja juz legalnie w Se ;-) wczoraj dzwonila person numeer nadany, w przyszlym tyg ma przyjsc listownie ;-) teraz id-kort, konto w banku i piszemy podanie do przedszkola. Ale sie ciesze ;-)

Olcia ja też teraz bo wyjścia nie mam :D czasem brata proszę chyba dziś to zrobię bo leje a market trochę daleko jak na pieszą wyprawę z dziećmi ;)

Paulina no to do dzieła. Zapisuj się na kurs :) w Polsce to zależy gdzie. W większych miastach też komunikacja wszędzie się dojedzie ale w moim małym mieście to tylko w określonych godzinach w dane punkty więc auto mi potrzebne a tu du.. blada :p
Gratulacje :)

MACIEJKA nie wiesz co mowisz :p Krakow wypada slabo pod tym wzgledem naprawde. A kurs to ja mam w trakcie, w lipcu zrobilam teorie, teraz praktyka sie prosi, w maju moze rusze. Jesli bede prawnie jeszcze mogla, bo ja juz legalnie "pracuje" w Szwecji i legalnie tu jestem i nie mam pojecia czy moge robic w Polsce. A tutaj na prawko mnie zwyczajnie nie stac, koszt ok 15tys zl...
OLCIA chce od wrzesnia, a od wrzesnia N. powinna isc juz do starszakow, boje sie ze mi ja cofna do bejbisow przez to ze nie mowi po Szwedzku :(

Tu niby tez wszędzie autobusem dojade ale jajos nie wyobrażam sobie wracac z pelnymi siatkami zakupów i Dennisem autobusem wiec auto mamy chociaż ja i tak jak jest ciepło chodze pieszo bo lubię :D
Ja jeszcze leżę w łóżku i pije kawę

reklama
Do góry