reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina - no dokładnie mi sie nie chce, , codziennie sie zmuszam ale wole ćwiczyć i patrzec jak poprawiam swój wygląd niz siedziec i sie nad sobą uzalac i nic z tym nie robić.
Maciejka powiększyć nie! Mam 96cm w biodrach, chce ujedrnic pupe a brzuszkami zwezyc talie do 60cm.
Maciejka powiększyć nie! Mam 96cm w biodrach, chce ujedrnic pupe a brzuszkami zwezyc talie do 60cm.
Hej.
U nas oki. Znalazlam mieszkanie. Z tymi umeblowaniami to roznie jest. My np bedziemy wynajmowac pusciutkie... Nawet w kuchni mebli nie ma. Ale juz dzis bylam ogladac w Castoramie i za 700zl sa super zestawy kuchenne. Naroznik mamy, dla Majki lozko tez. Reszte powoli jakos. Znalazlam tez fajne ale uzywane do salonu. Bedziemy moec tam 3pokoje, duza lazienke i kuchnie.
Kondycje wyrobie sobie, pocwicze bo to 3pietro hehe.
Ogladalam tez przez agencje wczoraj ale tak wali w toalecie szambem ze myslalam ze uciekne stamtad.
Za tydzien jade umowe podpisac i dostane klucze. Przeprowadzam sie po nastepnym weekendzie. A T za 1,5 tyg bedzie juz Czas tak leci ze szok. Szwagier go chcial juz sciagac bo tyle roboty jest, ale zlozyl moesoeczne wymowienie i bilet juz kupil na 25go
Pogoda sie popsula, zimnooooo.
Sorka ze tylko tak o sobie ale jestem padnieta tymi maratonami od poniedzialku. Dzis wrocilam do rodzicow.
U nas oki. Znalazlam mieszkanie. Z tymi umeblowaniami to roznie jest. My np bedziemy wynajmowac pusciutkie... Nawet w kuchni mebli nie ma. Ale juz dzis bylam ogladac w Castoramie i za 700zl sa super zestawy kuchenne. Naroznik mamy, dla Majki lozko tez. Reszte powoli jakos. Znalazlam tez fajne ale uzywane do salonu. Bedziemy moec tam 3pokoje, duza lazienke i kuchnie.
Kondycje wyrobie sobie, pocwicze bo to 3pietro hehe.
Ogladalam tez przez agencje wczoraj ale tak wali w toalecie szambem ze myslalam ze uciekne stamtad.
Za tydzien jade umowe podpisac i dostane klucze. Przeprowadzam sie po nastepnym weekendzie. A T za 1,5 tyg bedzie juz Czas tak leci ze szok. Szwagier go chcial juz sciagac bo tyle roboty jest, ale zlozyl moesoeczne wymowienie i bilet juz kupil na 25go
Pogoda sie popsula, zimnooooo.
Sorka ze tylko tak o sobie ale jestem padnieta tymi maratonami od poniedzialku. Dzis wrocilam do rodzicow.
madzialena647
Fanka BB :)
MAGDA to super ze tak szybko znalazlas mieszkanie sytuacja podobna do nas bo tez mieszkanie bez wyposazenia.. my meble do kuchni tez musielismy kupic a reszte bedziemy szukac uzywane. W Black red white wychaczylismy meble do kuchni za 650 akurat promocje mieli tylko musimy czekac az przyjada jutro albo w poniedzialek, przeraza mnie kupowanie tego wszystkiego.. jak nie znajdziemy tanio mebli do nas to zabieramy stad z mojego pokoju
Dziewczyny ale macie zapal do cwiczen trzymam kciuki
Dziewczyny ale macie zapal do cwiczen trzymam kciuki
madzialena647
Hejka
My od lekarza wrocilismy, P. ma brac Neosine i syrop na kaszel zobaczymy czy przejdzie, na roczek jutro nie pojedziemy:/
Ja na olx patrze mozna naprawdw tanio meble kupic a naroznik kupowalismy od znajomych mojej siostry takze wiem co to za ludzie
Dzisiaj jedziemy do tesciow to posprzatam troche w mieszkanou no i bedziemy meble kuchenne skrecac
Milego dnia dziewczyny
My od lekarza wrocilismy, P. ma brac Neosine i syrop na kaszel zobaczymy czy przejdzie, na roczek jutro nie pojedziemy:/
Ja na olx patrze mozna naprawdw tanio meble kupic a naroznik kupowalismy od znajomych mojej siostry takze wiem co to za ludzie
Dzisiaj jedziemy do tesciow to posprzatam troche w mieszkanou no i bedziemy meble kuchenne skrecac
Milego dnia dziewczyny
G
guest-1673535084
Gość
Niestety ja na takim spalam 2msc fakt ze przescieradlo nowe i swoje, ale fakt ze ktos sie na nim bz.ykal to boziulku..
Mimo ze np w hotelu tez nie wiesz kto na nim spal..
My po spacerze wiosenna pohoda cd ;-) zaraz wstawiam obiad i po tez pojdizeny
Mimo ze np w hotelu tez nie wiesz kto na nim spal..
My po spacerze wiosenna pohoda cd ;-) zaraz wstawiam obiad i po tez pojdizeny
reklama
sandra910107
Olciaa , daje rade jak na razie mam nadzieje ze się wysiłek opłaci . Póki co chyba jeszcze na efekty za wcześnie by coś powiedzieć. Motywacja jest więc zobaczymy pod koniec .