reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina - no dokładnie mi sie nie chce, , codziennie sie zmuszam ale wole ćwiczyć i patrzec jak poprawiam swój wygląd niz siedziec i sie nad sobą uzalac i nic z tym nie robić.
Maciejka powiększyć nie! Mam 96cm w biodrach, chce ujedrnic pupe ;) a brzuszkami zwezyc talie do 60cm.

Hej.

U nas oki. Znalazlam mieszkanie. Z tymi umeblowaniami to roznie jest. My np bedziemy wynajmowac pusciutkie... Nawet w kuchni mebli nie ma. Ale juz dzis bylam ogladac w Castoramie i za 700zl sa super zestawy kuchenne. Naroznik mamy, dla Majki lozko tez. Reszte powoli jakos. Znalazlam tez fajne ale uzywane do salonu. Bedziemy moec tam 3pokoje, duza lazienke i kuchnie.
Kondycje wyrobie sobie, pocwicze bo to 3pietro hehe.
Ogladalam tez przez agencje wczoraj ale tak wali w toalecie szambem ze myslalam ze uciekne stamtad.

Za tydzien jade umowe podpisac i dostane klucze. Przeprowadzam sie po nastepnym weekendzie. A T za 1,5 tyg bedzie juz ;) Czas tak leci ze szok. Szwagier go chcial juz sciagac bo tyle roboty jest, ale zlozyl moesoeczne wymowienie i bilet juz kupil na 25go ;)

Pogoda sie popsula, zimnooooo.

Sorka ze tylko tak o sobie ale jestem padnieta tymi maratonami od poniedzialku. Dzis wrocilam do rodzicow.

MAGDA to super ze tak szybko znalazlas mieszkanie:) sytuacja podobna do nas bo tez mieszkanie bez wyposazenia.. my meble do kuchni tez musielismy kupic a reszte bedziemy szukac uzywane. W Black red white wychaczylismy meble do kuchni za 650 akurat promocje mieli:) tylko musimy czekac az przyjada jutro albo w poniedzialek, przeraza mnie kupowanie tego wszystkiego.. jak nie znajdziemy tanio mebli do nas to zabieramy stad z mojego pokoju

Dziewczyny ale macie zapal do cwiczen trzymam kciuki:)

Madzialenka proponje zajrzec na olx ludzie czasami wystawiaja meble za grosze :)
A co cwiczen jak widzialam zwisajaca skore na brzuchu to byla motywacja :D

Magda szybciutko znalazlas mieszkanie powodzenia w przeprowadzce :)

Olx to super sprawa :-)
Ale wypoczynku bym używanego nie kupiła ;) tzn od rodziny, znajomych, kogoś kogo dobrze znam to tak, ale od obcych no way ;) ;)

Hejka

My od lekarza wrocilismy, P. ma brac Neosine i syrop na kaszel zobaczymy czy przejdzie, na roczek jutro nie pojedziemy:/

Ja na olx patrze mozna naprawdw tanio meble kupic:) a naroznik kupowalismy od znajomych mojej siostry takze wiem co to za ludzie:p
Dzisiaj jedziemy do tesciow to posprzatam troche w mieszkanou no i bedziemy meble kuchenne skrecac

Milego dnia dziewczyny

Niestety ja na takim spalam 2msc :D fakt ze przescieradlo nowe i swoje, ale fakt ze ktos sie na nim bz.ykal to boziulku..
Mimo ze np w hotelu tez nie wiesz kto na nim spal..

My po spacerze wiosenna pohoda cd ;-) zaraz wstawiam obiad i po tez pojdizeny

Madzialena Paulina a to tylko takie moje widzimisię hehe każdy ma jakieś tam swoje zasady ;)

U mnie dziś deszcz.. siedzimy w domu.

reklama
Do góry