reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Net nie każdemu sie musi podobać :-p Mi pasuje bo właśnie jest prosty z zewnątrz :tak: O dobudówkach jeszcze nie myślę bo trzeba mieć do czego zrobić tą dobudówkę :-D No ale basen to koniecznie, od małego mam basen na podwórku i nie wyobrażam sobie żeby go nie mieć przy własnym domu :tak:

reklama
Net nie strasz, włącz jaką spokojną muzyczkę, napij herbatki czy ziółek, może pomoże :tak:

Dla mnie bardzo ważny jest ogród, skoro maja być duże okna to ważne żeby można było popatrzeć przez nie na coś ładnego a nie np. na łyse pole albo chwasty :tak:

A ja tylko napisze DOBRANOC :tak:

Wsio przeczytalam ale napisac nie dam rady bo brat wrocil i domaga sie modemu :sorry2:

PS. netgril co za ulga ze to jednak nic groznego :tak:;-)a z tymi trzesieniami masz przesrane :dry:

Dojutra Babeczki i nie rozpisujcie sie :-p:-):happy2:

a my własnie walczymy, zeby mała poszła pozniej spac..., bo jak teraz ja wykapie to za pół h bedzie spac i 1 pobudka bedzie juz ok północy:baffled: ale juz mega marudna, bo o tym czasie starego czasu była juz przy cycy:zawstydzona/y: heh... juz koncze walke, a niech idzie spac! trudno... niech spi od 19:-D moze kiedys bedzie spac 12h bez przerwy... i do 7 przezyje:-p

Przepraszam Net ale umknął mi ostatni fragment Twojego posta czyli o tym że zatrzesło :zawstydzona/y: Myślałam, że jesteś zdenerwowana czymś :zawstydzona/y: Tak to inna sprawa.

Ja tylko na chwilę.zameldować się
Dziwszyny tu weekend a taki ruch:szok::szok:
Ja byłam u mamuśki...posiedziałam trochę ,byłam z dzieciakami na dworku i tata mnie przywiózł,Barti już spi....a Oliwka do jutra jest u mamy!!!

POLNA małemu kupuję tę kule i taką gosiennice!!DUŻA ROZTAŃCZONA GĄSIENNICA TANCZY ŚWIECI GRA (464952099) - Aukcje internetowe Allegro oliwce kupie fonntaneFONTANNA Z PIŁEK PLAYSKOOL !!! HASBRO (461889367) - Aukcje internetowe Allegro a D chrześnicy GRA HASBRO OPERACJA SUPER ZABAWA (468605117) - Aukcje internetowe Allegro lub GŁOWA DO STYLIZACJI I MAKIJAŻU ARIELKA ! SIMBA (465694647) - Aukcje internetowe Allegro a chrześniakowi daniel upatrzył WYPRZEDAż -- 43,99 za HELIKOPTER - kurier DPD (453452609) - Aukcje internetowe Allegro Powiedział że wcześniej zamówi to sam będzie się nim bawił,ech ten facet!!!!:-D:-D

CHWILAMI ,śliczny dom z całego serca ci życze żebyś zrealizowała swój plan i żebyś wybudowała taką hacjente ,normalnie super ;-):tak:

ASIOWO ,życzę Ci kochana dobrej nocki,i żeby Paulinka spała ładnie w nocy ,buziak

NETGIRL ja też bym taką kupą się przestraszyła,ale zadzwoniłaś do lekarza i teraz wsio oki!!!Najważniejsze że malusia Despi nie narzeka na brzuszek i toleruje inne pokarmy!!Dobrze że tę trzesienia tam u was są delikatne,ale fakt ja też bym się przestraszyła jakby u mnie coś takeiego się działo...u nas 2 lata temu było małe tornado...dwa domy od mojej mamy zerwało naszemu wójkowi dach...moja mama to do piwnicy się schowała,szok taki że nie wiem bo 1 raz coś takiego się wydarzyło!!!

FEMMKA nom tak czekam na ciebie i na Ninke !!kiedy ci malusia wyskoczy!!ech normalnie przejmuje się jakbym to ja miała rodzić!!

Oj, nabrałam chęci by się tutaj odezwać Jeśli pozwolicie będę orędowniczką tych kobiet, które późno decydują się na dzieci;)

Mam 39 lat. Dlaczego tak późno? Hmm... Nie wiem. Wcześniej nie chciałam, potem chciałam a nie było Taty, potem nawet z Tatą się nie udawało a teraz... bum! Nagle wszystko zaskoczyło: Grochu wpadł ni stąd ni z owąd i wow! jakże mnie to cieszy bardzo! Myślę, że z radością poturlam się z nim w śniegu, piachu, liściach i co tam nam w oko wpadnie!;) I naprawdę z dużym luzem dam radę fizycznie owemu turlaniu sprostać;) Tata Grocha mówi, że na turlanie też ma chęć wielką więc... będzie nas troje:D

A opinie ludzi? Dziś już nie przeglądam się w oczach innych użytkowników tej planety, ale po prostu cieszę się życiem. Paradoksalnie czuję się mentalnie "młodsza" niż wtedy, gdy miałam 20 lat. Jestem bardziej radosna, otwarta, pełna akceptacji dla siebie i innych.

Dlatego mam nadzieję spotykać w piaskownicy mamy 20letnie, 30letnie i te w moim wieku i naprawdę obiecuję, że postaram się by mój Grochu nie wyrywał zabawek ich dzieciom mimo iż kilka książek pewnie przeczytam;))

Ok. A co ze zdrowiem? Czuję się w ciąży świetnie. Zdarzył się mały error - miałam krwiaka, ale to zdarza się przecież bez względu na wiek, prawda? Poza tym? Mdłości. Te także zdarzają się młodym przyszłym mamom, prawda?

Jedyne co mnie martwi to większe niż w wieku 30 lat ryzyko ewt. wad genetycznych. Chcę zrobić badania i wierzę, jak każda z nas, że będzie ok. Jak każda z nas marzę przecież o zdrowym dziecku... Mam nadzieję, że będzie dobrze i za to trzymam kciuki.

I wiecie co? Myślę sobie, że mój Grochu będzie miał zajefajnych "starych" rodziców!:-)

reklama
oo Netgirl, to czekamy na informacje:tak:
Ja tez juz od jakiegos czasu sie martwie, ze zaciążyłam, ale juz jestem po 2-óch testach i nic wiec dalej czekam na @:tak: choc czuje sie tak jak rok temu:-p czyli jak zaciążyłam z Paulinka:zawstydzona/y:

Czekamy na jedzonko z pizzerii, posiedzimy chwilke razem z M., pogadamy... moze dobrze nam to zrobi:tak: a potem mykam spac!

Mała zasneła godzine wczesniej niz zawsze, wiec pewnie pobudki tez beda wczesniej:baffled:
Dobranoc!

Do góry