reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale napisałyście :szok: w weekend ?! zwariowały :-p
Ja dzisiaj w kinie byłam z Kubą mama siostrą i siostrzeńcem na bajce 3d ... beznadziejna ... jedynie te efekty 3d zajebiste no ale przez pierwsze 15 min :-p

NETGIRL - na starość to już takie cuda będą wymyślać że w dupie to mam :-p ja żyje tym co jest teraz :-p a z wagą to też myślę że stracę dużo ... :/

OLIWKA - no ja na szczęście nie mam nigdzie żadnych rozstępów :-)

POLNA - prostowanie strasznie niszczy włosy ... ja na szczęście mam proste jak drut :-p ...a żeby cycki zmalały to ja jeszcze nie słyszałam :szok: :-p

kurde skasowało mi część i nie wiem co pisałam :wściekła/y:

do tego mam taką jazdę w brzuchu od paru dni że masakra .. burczy mi ciągle w tym brzuchu jestem nagazowana ale bąka puścić nie mogę ... nie mówiąc już o kupie ... masakra jakaś jeszcze zaczął mnie boleć kręgosłup na dole :/

Polna ja to chcę mieć przynajmnie dwóję a najlepiej to trójkę :-D

No i u góry są 3 sypialnie. 1 for me i dwie zostają dla latorośli :-)
Na dole jest jeden pokój dla ew. 3 latorośli a jak nie to zawsze mój gabiencik albo pokój na hobby mojego Sz. czyli lutowanie, kabelki, procesorki itp.

Netgirl no to super, że się wyjaśniło z tymi niteczkami.

Oj ja aż się boje jakie ty masz wymagania do to domu :-D

Ma prawie wszystko to na czym mi zależało:

- duże okna na ogród (zastępują obrazy na ścianie :tak:)
- połączona kuchnia, jadalnia i salon (bo ja lubie duże przestrzenie i widzieć ludzi)
-spiżarnię (na dżemiki i sprżet kuchenny bo uwielbiam wszelkie wynalazki ułatwiajace robotę w kuchni)
- pokój na dole (na storość przecież nie będę wspinać sie po schodach :-D)
- 3 łazienki (normalnie cud miód malina i jedna tylko dla mnie i Sz. bo z wejściem z sypialni :-D:tak::-) )
- i własna garderoba :-D:-D:-D:-D:-D:-D
- i druga na korytarzu

no i to te najważniejsze :-D:-D:-D:-D:-D

I kuźwa sobie go wybuduję, nawet jeśli dopiero za 30 lat :-D:tak:

Tylko trzeba zmienić w nim 2 rzeczy

- garaż musi być na 2 autka :-)
- muszą być drzwi z domu do garażu bo nie wyobrażam sobie żeby ich nie było.

PS
Hehe jakby miał więcej pokoji to bym sie nie obraziła ale 300m kw to już tylko bużuje mają :-D

Oj nie mojego Robaczka do szopy bym nie wygoniła bo ja to straszna przylepa jestem i latam co kwadrans do niego żeby się przytulić albo dać buziaka, więc wyobraź sobie jakby to wyglądalo w zimę :-p

Ostatnia edycja:
Chwilami wszystko nadrobiłaś? tzn od kiedy? ile stron?
Domek cudny... Życze żeby szybko udało sie go wybudować... Ja z mojego sie śmieje bo spłodził syna, teraz planuje drzewo posadzić tylko pytanie kiedy za dom sie weźmie ;-):-p
Netgirl jejku wystraszyłam sie z tymi robakami... dobrze że wszystko sie wyjaśniło...

Moje chłopaki spią, ja jem rosołek (obiad dopiero :-p) wogóle Kacper to dzisiaj cały dzień śpi tylko co 1,5-2godz budzi sie na cyca... no ale pewnie w nocy da popalić... a już tak ładnie sie przestawił... i znowu :baffled:

no ja mam dużo śluzu, te burczenie brzucha, brzuch coraz częściej boli jak na @ i twardnieje, i teraz doszedł ból kręgosłupa ... i to chyba wszystko ... najbardziej mnie zastanawia o co chodzi z tym burczeniem w brzuchu że taka nagazowana jestem ... (głodna nie chodzę :-p ) i się zastanawiam czy to jakiś objaw też jest ? :-p

reklama
CHWILAMI dom marzenie ... tylko w totka trzeba by było wygrać :-p

No przydałoby się :-D Wiesz, kupowac działki nie muszę bo mam swoją bardzo ładną 36x50m, równy teren. Rodzice ją mają uzbroić w najbliższym czasie. Więc nic tylko składać na projekt i materiał ;-)

Chwilami wszystko nadrobiłaś? tzn od kiedy? ile stron?

Nadrobiłam od 992str (chyba) czyli od mojego ostatniego postu. Dzisiaj mam troszkę czasu wiec mogłam sobie na to pozwolić, bo tak to czytam ostatnie dwie stronki.

Ja z mojego sie śmieje bo spłodził syna, teraz planuje drzewo posadzić tylko pytanie kiedy za dom sie weźmie

No wiesz wszystko małymi kroczkami. Spłodzenie było najprzyjemniejszym kroczkiem :-D, posadzenie drzewka to już mały wysiłek bo dołek trzeba wykopać i zakopać, no a dom to już duż wysiłek ;-)

Do góry