reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
netgril szczerze to watpie zeby to byly robaki :sorry2: a odtego czasu co jadla bana robila kupke ? czy to pierwsza od wprowadzenia banana ?
ztego co mi wiadomo bana sklada sie z takich nitek i moga to byc one ale pewna nie jestem :blink: ale pewnie Ty calkiem zmiksowalas bana na papke ?

netgirl ja mialam taki przypadek jak Filipek mial moze pol roczku tylko u niego w kupce bylo ich kilka :) I nasza Pani doktro po jej zbadaniu (bo wzielam jej troszke, tez sie przestraszylam)stwierdzila ze to sa te kwasy z banana co Polna_N pisze te niteczki. I poprostu zoladek malego nie przystosowal sie jeszcze do tego owocu i wydala ten kwas :) Mam nadzieje ze zrozumialas :/

Witam mamusie, te nowe tez oczywiscie:-)
Jakos nie mam weny do pisania, ale caly czas Was podczytuje, kurcze tak piszecie o tej wadze po ciazy, mam nadzieje ze mi zleci wszystko, chcialabym zeby jeszcze moze cos wiecej spadlo niz przed ciaza mialam, zobaczymy jak to bedzie, wazne zeby miec zdrowego dzidziusia, a te kg to jakos przezyje. Jak narazie to u mnie sie nic nie zapowiada na wczesniejsze rozpakowanie, wiem tylko ze Asteria urodzila synka- Wojtusia

POLNA nie śpi wtał pare minut temu i teraz stary z nim buszuje, chodzi w chodziku!!!

Mam nadzieję, że Bartunio nie spędza za dużo czasu w tym chodziku.

A ja znalazłam wymarzony domek dla siebie :-)
Ma ogromne okna w części dziennej z widokiem na ogród, połączoną kuchnię, jadalnie i salon i w żadnym projekcie nie mogłam znaleść takiego rozwiązania. I w ogóle cho***nie mi się podoba :-D A obejrzałam miliony projektów bo lubię (chciałam być kiedyś architektem) :-)

Link do tego domku, w sumie to jest domisko bo wielki pieron chyba jest, przynajmniej tak mi się wydaje :-)

M&L LIPIŃSCY - Biuro projektowe - domy jednorodzinne, projekty domów, projekty typowe, projekty gotowe

No i działka musi mieć przynamniej 26 m szerokości, ale to nie problem bo mam działkę która ma 36m :tak: No i tatko pokazał mi ją wczoraj i jest śliczna no może poza tym, że na zadupiu :baffled: a zawsze chciałam pod miastem.

I taka a'propos tego tematu. Bo Polna się buduje i inni pewnie też. Czy projekt domu ma termin ważności? Ehhh musze poszukać w necie o tym.

PS
Nadrobiłam wszystko co naskrobałyście i jestem z siebie dumna :-D:-D:-D

Iwoneeczka ztego co pisala netgril to Ona tego bana zmiksowala na papke wiec raczej nitki z bana to nie byly :nerd:

netgirl ja trzymam kciuki zeby to jednak nie byly zadne robaki albo jakies inne swinstwo :blink: !! !!

Madzik a ja myslalam ze jednak do szpitala pojechalas !! a bylas u tamtej ginki ?

Chwilami z tego co pamietam to macie 3 lata na wybudowanie domu od dostania pozwolenia na nia wiec chyba i waznosc projektu wynosi tyle samo !! no chyba ze teraz np, kupujecie projekt a te wszystkie pozwolenia bedziecie zalatwiac za jakis rok to musici chyba odnowic waznosc projektu :nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry